winx vila
Iskusan
- Poruka
- 5.744

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro je da su cufte, da nije nesto drugo....
Nego, zene, ja zamalo da nekog zaboravim:
![]()
Z. Z.

jeste lep, al nije muzevan ni malojaoooo, kako je lep!
feminemLep jeeee![]()

jeste lep, al nije muzevan ni malo
feminem![]()

Hehe odlicna vam je tema...
Ovo je jos jednom potvrdilo moje uverenje da se zene loze na starije i ruznjikavije tipove, koji zrace nekom unutrasnjom snagom.
Dok sam bio prelep i mlad ni jedna nije htela da me pogleda a sad kad sam pregazio 30 tu ne mogu da se odbranim ...
Neke su me devojke odbijale recima previse si lep ... to im izgleda i nije bilo muzevno.
A sada i klinke i matore eto kako je zivot nepravedan, dok si mlad i pun hormona i zelis mnogo zena nijedna da te pogleda a kad omatoris i zelis da zasnujes porodicu i da se smiris nedaju ti ,sve lete oko tebe a tebi tada treba nesto drugo.
Tu stvarno nema logike
Eto kako je zivot nepravedan![]()
brate...mnogo si u pravu...Hehe odlicna vam je tema...
Ovo je jos jednom potvrdilo moje uverenje da se zene loze na starije i ruznjikavije tipove, koji zrace nekom unutrasnjom snagom.
Dok sam bio prelep i mlad ni jedna nije htela da me pogleda a sad kad sam pregazio 30 tu ne mogu da se odbranim ...
Neke su me devojke odbijale recima previse si lep ... to im izgleda i nije bilo muzevno.
A sada i klinke i matore eto kako je zivot nepravedan, dok si mlad i pun hormona i zelis mnogo zena nijedna da te pogleda a kad omatoris i zelis da zasnujes porodicu i da se smiris nedaju ti ,sve lete oko tebe a tebi tada treba nesto drugo.
Tu stvarno nema logike
Eto kako je zivot nepravedan![]()
el mi reko neko tamo na onoj strani šta je to perso...ako nije nek mi kaže sad...da znam o čemu se radi...
el mi reko neko tamo na onoj strani šta je to perso...ako nije nek mi kaže sad...da znam o čemu se radi...

sad bi ti nešto reko, al pile će me banuje......to je neki Pero kome persiraju kao personi...
blagodarim...Lično...
jeste, rekao ti je..![]()
![]()
http://4.***************/-S-Jl1MIfPiA/TkpgMdxhLsI/AAAAAAAABCY/JkRz6TFfnmw/s1600/81159234%25282%2529.jpg
![]()