winx vila
Iskusan
- Poruka
- 5.744

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro je da su cufte, da nije nesto drugo....
Nego, zene, ja zamalo da nekog zaboravim:

Z. Z.

jeste lep, al nije muzevan ni malojaoooo, kako je lep!
feminemLep jeeee

jeste lep, al nije muzevan ni malo
feminem

Hehe odlicna vam je tema...
Ovo je jos jednom potvrdilo moje uverenje da se zene loze na starije i ruznjikavije tipove, koji zrace nekom unutrasnjom snagom.
Dok sam bio prelep i mlad ni jedna nije htela da me pogleda a sad kad sam pregazio 30 tu ne mogu da se odbranim ...
Neke su me devojke odbijale recima previse si lep ... to im izgleda i nije bilo muzevno.
A sada i klinke i matore eto kako je zivot nepravedan, dok si mlad i pun hormona i zelis mnogo zena nijedna da te pogleda a kad omatoris i zelis da zasnujes porodicu i da se smiris nedaju ti ,sve lete oko tebe a tebi tada treba nesto drugo.
Tu stvarno nema logike
Eto kako je zivot nepravedan

brate...mnogo si u pravu...Hehe odlicna vam je tema...
Ovo je jos jednom potvrdilo moje uverenje da se zene loze na starije i ruznjikavije tipove, koji zrace nekom unutrasnjom snagom.
Dok sam bio prelep i mlad ni jedna nije htela da me pogleda a sad kad sam pregazio 30 tu ne mogu da se odbranim ...
Neke su me devojke odbijale recima previse si lep ... to im izgleda i nije bilo muzevno.
A sada i klinke i matore eto kako je zivot nepravedan, dok si mlad i pun hormona i zelis mnogo zena nijedna da te pogleda a kad omatoris i zelis da zasnujes porodicu i da se smiris nedaju ti ,sve lete oko tebe a tebi tada treba nesto drugo.
Tu stvarno nema logike
Eto kako je zivot nepravedan
el mi reko neko tamo na onoj strani šta je to perso...ako nije nek mi kaže sad...da znam o čemu se radi...
el mi reko neko tamo na onoj strani šta je to perso...ako nije nek mi kaže sad...da znam o čemu se radi...

sad bi ti nešto reko, al pile će me banuje......to je neki Pero kome persiraju kao personi...
blagodarim...Lično...
jeste, rekao ti je..

http://4.***************/-S-Jl1MIfPiA/TkpgMdxhLsI/AAAAAAAABCY/JkRz6TFfnmw/s1600/81159234%25282%2529.jpg