daniel1
Primećen član
- Poruka
- 721
po mom misljenju zene VAGE I BIKOVE su definitivno sa najveca harizmaaaaaaaaa....najbolji su oni![]()
Svaka cast.Slazem se u potpunosti.Jos bi i Ribe dodao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po mom misljenju zene VAGE I BIKOVE su definitivno sa najveca harizmaaaaaaaaa....najbolji su oni![]()
Svaka cast.Slazem se u potpunosti.Jos bi i Ribe dodao![]()
Mislim da je lepota diskutabilna stvar i zavisi na koju se misli...ali jedno sto sam zapazila do sada je da Venera u 1 kuci i jos ako je u asp. sa ASC daje lepotu-fizicku..ne mora da znaci naravno ali sam videla mnogo hor. sa ovim polozajem i u istinu su lepe zene
E ovo stvarno pocinje da me nervira.Bebo, nista licno, nego stvarno mislim da je ta Venera na AC mnogo izvikana... Npr, Marija Serifovic je Bik u podznaku.
Od poznatih licnosti ne znam vise nijednu, ali poznajem mnogo njih sa Vagom i Bikom u podznaku, stvarno nisu nista specijalno.
mklj
a gde su Strelice?![]()
E pa ja stvarno jos nisam video ruznog zenskog strelca kako znak tako podznak![]()
A inace sestra mi je strelac u podznaku pa jedino mogu da je malo zezam za kilazu ali cudno sve joj ode u misice pa cak jos lepse izgleda, al sto su razmazene![]()
pa neznam baš puno strelica - ali ove što poznajem ,sve su lepe devojke,ne atraktivne več stvarno prelepe cure,imaju nešto u očima,da bi jih sve redom odveo kuči i mazijo ko male lavčiče,najumiljatija stvorenja koja poznajem,
kod koketiranja i prilazenja suprotnom polu strelice i baš niste previše reči ču sigurne, volite da se šalite,ali nestašne juhuhu....
joj i da ne zaboravim RADOZNALI ljudi.... U mom horoskopu imam najviše osobina baš strelca 24%,
ali imaju ko 2 device koje znam jednu zajednu osobinu : varala bi varala tralalalala![]()