KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni samo jedna devojka u potpunosti odgovara, i ona je Bik. Lepa je, nije manekenka sa modne piste, ali je neverovatno seksi , jako privlačna, neverovatno harizmatična, sportski gradjena, borbena(tekvondo)... Ahhh... Jako je dobra, i s njom bih sve, i oženio bih je i volim je jako, ne šalim se! I to već dugo. Imam 18 godina, i ovo je jedina devojka koju sam zavoleo i za kojom sam potpuno odlepio, dakle Bik!

Mislim da je lepota diskutabilna stvar i zavisi na koju se misli...ali jedno sto sam zapazila do sada je da Venera u 1 kuci i jos ako je u asp. sa ASC daje lepotu-fizicku..ne mora da znaci naravno ali sam videla mnogo hor. sa ovim polozajem i u istinu su lepe zene

E ovo stvarno pocinje da me nervira. :confused: Bebo, nista licno, nego stvarno mislim da je ta Venera na AC mnogo izvikana... Npr, Marija Serifovic je Bik u podznaku. :neutral: Od poznatih licnosti ne znam vise nijednu, ali poznajem mnogo njih sa Vagom i Bikom u podznaku, stvarno nisu nista specijalno.

E ovo stvarno pocinje da me nervira. :confused: Bebo, nista licno, nego stvarno mislim da je ta Venera na AC mnogo izvikana... Npr, Marija Serifovic je Bik u podznaku. :neutral: Od poznatih licnosti ne znam vise nijednu, ali poznajem mnogo njih sa Vagom i Bikom u podznaku, stvarno nisu nista specijalno.

:roll:
samo sam napisala kako sam videla do sada..nista licno i nije pravilo da je tako ali opet kazem da bi se fizicka lepota videla mora biti jos pokazatelja a nekada je bas to VE na ASC u asp.sa ASc...nije pravilo i ne mora da znaci..i na pr. Vodolije sa VE tu gde treba u 1 bogami jesu lepe...i opet ne mora da znaci;):)
ja ko pokvarena ploca:hahaha:
pozz i ne ljuti se ovo je samo moje misljenje
:)

Bebo, e sad sam se setila, Hitler je bio Vaga u podznaku.
smajlic040rw1.gif

Ne ljutim se, rekla sam ti nista licno, samo svi zivi pricaju kako su ljudi sa Venerom u AC lepi ili simpaticni.
smajlic040rw1.gif

Ja npr. jos nisam videla nekoga sa Blizancima u AC da je ruzan... :confused:

Edit: A nisam te najbolje razumela ovo, Venera na AC u aspektu sa AC? :dontunderstand:

Poslednja izmena:
da i ja malo prokomentarišem kako izgledaju neki znakovi iz sopstvenog iskustva :
žene blizanci - jedna bivša saradnica : vrlo ne estetski nos :(,tamna,voli da se prži na suncu(i solarij),sve u svemu rekao bi prosečna devojka --- onda je sestrina koleginica isto blizanac - žena izgleda ko da ju je sam picasso crtao,doduše ima i slikone:lol: - ali telo i obraz:ok:

žene bikovi : jake noge,koje stvarno ne izgledaju lepo,zubi jih malo zahebavayu,velike oči ...- ne atraktivne, domača lepota:hahaha:

e onda sta 2 devojke device - obadve plavuše,atraktivne,sexipilne do bola,svi se okreču zanjima kad smo vani,sve u svemu 2 prelepe devojke,koje znaju da koriste svoje atribute,oblače se stani pani,telo je isto a sexipil je kod njih najviše izražen

Devojke u znaku jarca - bivša - velike grudi:lol:,sportski tip,bledi ten,sexipilna - lepa devojka
onda je jedna poznanica - male grudi,izgleda ko daska za peglanje sa obrazom:mrgreen:,
potpuna suprotnost bivšoj...

ribe - - tamna kosa,bledi ten,ima sala oko stomaka,velike grudi....od nje najbolja drugarica rodjena na isti dan - smedja kosa,problemi sa licem - mazolja koliko ti srce poželim,male grudi...

Tako da sve devojke i muškarce koje poznajem da su rodjeni u istom znaku,njih 98% rodjenih u istom znaku izgleda potpuno različito jedan od drugog, ali imaju zato recimo te osobe što sam jih opisao imaju dosta zajedničkih karakteristika svog znaka...

Mislim da nemožemo pričati u globalu o jednom znaku da je "lep", npr. vage bi trebale biti najlepše,a ja znam par vagi koje stvarno ne izgledaju ništa posebno ,baš suprotno....

mklj
a gde su Strelice? :besan2:

pa neznam baš puno strelica - ali ove što poznajem ,sve su lepe devojke,ne atraktivne več stvarno prelepe cure,imaju nešto u očima,da bi jih sve redom odveo kuči i mazijo ko male lavčiče,najumiljatija stvorenja koja poznajem:D:D:D:D, kod koketiranja i prilazenja suprotnom polu strelice i baš niste previše reči ču sigurne:mrgreen:, volite da se šalite,ali nestašne juhuhu....
joj i da ne zaboravim RADOZNALI ljudi.... U mom horoskopu imam najviše osobina baš strelca 24%,:hahaha:

ali imaju ko 2 device koje znam jednu zajednu osobinu : varala bi varala tralalalala :zurka:

E pa ja stvarno jos nisam video ruznog zenskog strelca kako znak tako podznak ;)

Ja jesam. :lol:

A inace sestra mi je strelac u podznaku pa jedino mogu da je malo zezam za kilazu ali cudno sve joj ode u misice pa cak jos lepse izgleda, al sto su razmazene:whistling::lol::lol:

Aha, AC Strelac daje srednje ili buckaste tipove.

Jedno vreme sam imala teoriju da su osobe sa Strelcem ili Blizancima u AC lepi ljudi (Brad Pitt je dupli Strelac). Medjutim, skoro sam videla jednoj devojci natalnu: AC Strelac, Mesec u Ovnu... Odmah sam oborila moju teoriju... :(

Razmazena, da... :rumenko: Ali sta, uzivacu dok sam sa mojima, kasnije kako bude...

pa neznam baš puno strelica - ali ove što poznajem ,sve su lepe devojke,ne atraktivne več stvarno prelepe cure,imaju nešto u očima,da bi jih sve redom odveo kuči i mazijo ko male lavčiče,najumiljatija stvorenja koja poznajem:D:D:D:D,

:lol:

kod koketiranja i prilazenja suprotnom polu strelice i baš niste previše reči ču sigurne:mrgreen:, volite da se šalite,ali nestašne juhuhu....

Istina... :roll:

joj i da ne zaboravim RADOZNALI ljudi.... U mom horoskopu imam najviše osobina baš strelca 24%,:hahaha:

ali imaju ko 2 device koje znam jednu zajednu osobinu : varala bi varala tralalalala :zurka:

Radoznala, da... Trenutno me astrologija interesuje, upijam kao sundjer...

A ovo za varanje... sta znam... mozda i jeste istina... :neutral:
Ja licno i nisam sklona tome, ali znam neke koje jesu. :think: Mislim da to ipak vise zavisi od toga u kom znaku je Venera.

Da se i ja ukljucim u diskusiju...:) Za sebe ne smatram da sam lepa do boooola,ali definitivno imam prijatan izgled....moze da se vidi iz aviona da sam vaga u podznaku (skladna zaobljena gradja). U znaku sam strelac pa bi to trebalo da znaci da svrljam okolo naokolo.......ali venera mi je u skorpiji pa sam blago posesivna, saturn mi pravi haos po horoskopu pa mi neda da svrljam, a jupiter mi je jak pa mi savest ne dozvoljava.

P.S. Uverila sam se uzivotu da se sve vraca i sve se placa....:)

Back