- Poruka
- 14.452
ja sam mislio na bik-ulje prijatelju.a ne na muske pripadnike pomenutog znaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bik ruzan
Dzordz Kluni, Pirs Brosnan i Enrike Iglesijas su Bikovi pa vaze za najvece frajere i lepuskaste zavodnike u celom Holivudu ne racunajuci Iglesijasa koji je muzicar sto opet ne umanjuje njegovu popularnost medju zenskim svetom. A od zena tu su Megan Fox i Penelope Kruz.
Decko totalno si omasio kad su Bikovi u pitanjuajde opet Jarcevi tu i tamo, ima ih i ruznih i lepih uostalom kao i svih, ali reci za Bikove da spadaju u ruzni znak totalni je promasaj i neznanje.
Bik ruzan
Dzordz Kluni, Pirs Brosnan i Enrike Iglesijas su Bikovi pa vaze za najvece frajere i lepuskaste zavodnike u celom Holivudu ne racunajuci Iglesijasa koji je muzicar sto opet ne umanjuje njegovu popularnost medju zenskim svetom. A od zena tu su Megan Fox i Penelope Kruz.
Decko totalno si omasio kad su Bikovi u pitanjuajde opet Jarcevi tu i tamo, ima ih i ruznih i lepih uostalom kao i svih, ali reci za Bikove da spadaju u ruzni znak totalni je promasaj i neznanje.
Itekako ima veze.
Lepi: Blizanci, Devica, Vaga, Vodolija, 0 - 15 Strelca. Ruzni: Bik, Rak, Jarac.
Racice su ruzne po pravilu,ne znam nijednu lepu devojku i normalnu devojku u tom znaku.
Djevice zene vrlo cesto imaju njezno,bebasto lice,znaju da budu i te kako lijepe.
Ingrid Bergman,Greta GArbo,Sofija Loren,CAmeron Diaz,Selma HAjek,Beyonce Knowles,Claudia Schifer,Victoroa Silvted itd itd
Velike i kukaste noseve trazi kod svih znakova ,koji u karti imaju istaknut znak Skorpije.
Racicama su emocije vrlo cesto ispred razuma,pa znaju djelovati budalasto,ali daleko od toga da i kod njih nema lijepih primjeraka,kao i kod svih znakova.
Ljudi vec me brinete majke mi
Mozda sam ja lud ko zna...![]()
Racicama su emocije vrlo cesto ispred razuma,pa znaju djelovati budalasto.
Verovatno Vage, ali ja sam slab na Ribe!
Gisele Bundchen rođena 20.07.1980.Racice su ruzne po pravilu,ne znam nijednu lepu devojku i normalnu devojku u tom znaku.
Видиш ли да је женско?Mogao si legendo i ljepse primjerke Racica da nadjes vala![]()
Видиш ли да је женско?
Ех, изузевши геј део популације, женска лепота је у мушкој глави.
Mogao si legendo i ljepse primjerke Racica da nadjes vala![]()
Gisele Bundchen rođena 20.07.1980.
![]()
Diane Kruger rođena 15.07.1976.
![]()
Liv Tyler rođena 01.07.1977.
![]()
Stvarno sve same ružne žene u znaku raka .... bolje da ne nabrajam dalje, pozliće mi od tolike ružnoće![]()
Imaš google pa sama traži lutko, svašta nešto možeš da nađeš
![]()
Potpisujem,samo su vagice neverne,a ribice traze neke sirovine i macho muskarce.Mislim da moj nick svim ostroumnim i normalnim ljudima jasno naglasava da sam muskarac,pa ne znam zasto me ti oslovljavas u zenskom rodu
Pretrazio sam ja to davno Vage,Bikice i Ribe,najljepse ,najzenstvenije, najsexipilnije, ubjedljivo.
Ali vecini muskaraca su najbolje one do kakvih mogu doci,a ne one realno najkvalitetnije![]()
Vage misle da su najlepše...a sve ostale su lepše