KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bik ruzan :eek:

Dzordz Kluni, Pirs Brosnan i Enrike Iglesijas su Bikovi pa vaze za najvece frajere i lepuskaste zavodnike u celom Holivudu ne racunajuci Iglesijasa koji je muzicar sto opet ne umanjuje njegovu popularnost medju zenskim svetom. A od zena tu su Megan Fox i Penelope Kruz.

Decko totalno si omasio kad su Bikovi u pitanju :lol: ajde opet Jarcevi tu i tamo, ima ih i ruznih i lepih uostalom kao i svih, ali reci za Bikove da spadaju u ruzni znak totalni je promasaj i neznanje.

Drzi se ti tvojih zenskih casopisa koji pisu o astrologiji a sud o meni zaobidji jer se nisi ni ispilio. Ako nisi primetio istrazivanje je radjeno na osnovu nekoliko izbora za mis sveta. I po svim takmicenjima prednjace lepi znaci po osnovnoj klasifikaciji. To ne znaci da nema lepih devojaka u drugim znacima, ima ih, ali kao sto se vidi ruzni znaci na takmicenjima mis daju najmanje lepotica. Sledeci put upotrebi mozak.

- - - - - - - - - -

Pun qurac pubertetlija po forumima :roll:

Bik ruzan :eek:

Dzordz Kluni, Pirs Brosnan i Enrike Iglesijas su Bikovi pa vaze za najvece frajere i lepuskaste zavodnike u celom Holivudu ne racunajuci Iglesijasa koji je muzicar sto opet ne umanjuje njegovu popularnost medju zenskim svetom. A od zena tu su Megan Fox i Penelope Kruz.

Decko totalno si omasio kad su Bikovi u pitanju :lol: ajde opet Jarcevi tu i tamo, ima ih i ruznih i lepih uostalom kao i svih, ali reci za Bikove da spadaju u ruzni znak totalni je promasaj i neznanje.

Dobro,covjek je mislio vjerovatno na zenske pripadnice ovoga znaka,sto se tice muskaraca ubjedljivo najvise Holiwoodskih faca je imalo dominantnog Jarca u karti,da ih ne nabrajam.

Clooney sa onom kockastom glavom pokusava da glumi Jarca Cary Granta,zurka na stranu, sve,ali ispada karikatura Grantova:D

Jos jednom,po meni su zene Bikovi jedne od najsexipilnijih i najzenstvenijih u citavom zodijaku,ma sta tamo neki Dupor fanatik govorio.NAravno i medju Bikicama ima svega,ali su procentualno cesce bombe nego sto ne valjaju.

Djevice zene vrlo cesto imaju njezno,bebasto lice,znaju da budu i te kako lijepe.

Ingrid Bergman,Greta GArbo,Sofija Loren,CAmeron Diaz,Selma HAjek,Beyonce Knowles,Claudia Schifer,Victoroa Silvted itd itd

Velike i kukaste noseve trazi kod svih znakova ,koji u karti imaju istaknut znak Skorpije.

Racicama su emocije vrlo cesto ispred razuma,pa znaju djelovati budalasto,ali daleko od toga da i kod njih nema lijepih primjeraka,kao i kod svih znakova.

Djevice zene vrlo cesto imaju njezno,bebasto lice,znaju da budu i te kako lijepe.

Ingrid Bergman,Greta GArbo,Sofija Loren,CAmeron Diaz,Selma HAjek,Beyonce Knowles,Claudia Schifer,Victoroa Silvted itd itd

Velike i kukaste noseve trazi kod svih znakova ,koji u karti imaju istaknut znak Skorpije.

Racicama su emocije vrlo cesto ispred razuma,pa znaju djelovati budalasto,ali daleko od toga da i kod njih nema lijepih primjeraka,kao i kod svih znakova.

Vish ti tu spicastu bradu i te izrazene jagodice. Po tome odmah prepoznam devicu na ulici,skoro sve imaju to i meni se to ne svidja,niti mi je lepo.

:huh:
Ljudi vec me brinete majke mi :confused:
Mozda sam ja lud ko zna... :histericna:

Ne znam kakve su tebi,ali meni se taj znak uopste ne svidja. I muski i zenski primerci su mi za izbegavati.

Ja licno volim najvise zene u znaku blizanaca, sarmantne, komunikativne, velike, velike zavodnice, imaju jake seksualne apetite i umeju da budu izuzetno perverzne i fantasticne u krevetu, prosto da izlude muskarca ali zbog cinjenice da nisu preterano verne, odane ne bih rekao da su dobre za ozbiljnu vezu ili brak, ali sa druge strane savrsene za provod, opustene kombinacije i seks seme. :D

Racice su ruzne po pravilu,ne znam nijednu lepu devojku i normalnu devojku u tom znaku.
Gisele Bundchen rođena 20.07.1980.
GiseleFINAL.jpg

Diane Kruger rođena 15.07.1976.
diane-kruger.jpg

Liv Tyler rođena 01.07.1977.
Liv-Tyler.jpg

Stvarno sve same ružne žene u znaku raka .... bolje da ne nabrajam dalje, pozliće mi od tolike ružnoće :zcepanje:

Poslednja izmena:
Imaš google pa sama traži lutko :mrgreen:, svašta nešto možeš da nađeš ;)

Mislim da moj nick svim ostroumnim i normalnim ljudima jasno naglasava da sam muskarac,pa ne znam zasto me ti oslovljavas u zenskom rodu :D

Pretrazio sam ja to davno Vage,Bikice i Ribe,najljepse ,najzenstvenije, najsexipilnije, ubjedljivo.

Ali vecini muskaraca su najbolje one do kakvih mogu doci,a ne one realno najkvalitetnije ;)

Mislim da moj nick svim ostroumnim i normalnim ljudima jasno naglasava da sam muskarac,pa ne znam zasto me ti oslovljavas u zenskom rodu :D

Pretrazio sam ja to davno Vage,Bikice i Ribe,najljepse ,najzenstvenije, najsexipilnije, ubjedljivo.

Ali vecini muskaraca su najbolje one do kakvih mogu doci,a ne one realno najkvalitetnije ;)
Potpisujem,samo su vagice neverne,a ribice traze neke sirovine i macho muskarce.

Vage misle da su najlepše...a sve ostale su lepše

Vage I jesu lepe I po mom istrazivanju spadaju u najlepse zenske zodijaka.
Seksipilne, zenstvene, misteriozne I mnogim muskarcima neuhvatljive.
Ja kao Jarac ranije sam ih smatrao drugim krajem sveta sto zbog njihove lepote sto zbog naseg I njihovog razlicitog karaktera, medjutim vremenom sam uvideo da smo dosta blizi nego sto se cini po pisanju astrologa : - )

Back