KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pritom su sve pod ful sminkom, a i sve slike su fotosopirene.

Tvrdnja ne moze da prodje iz razloga jer je u pitanju izbor za mis Univerzuma.

Nemoj da se ljutis sto tvoje lice nije medju njihovim, slobodno iznesi misljenje ali u vezi ovog navod jednostavno ne stoji... devojke nije birala nekolicina prijateljica na kafi koje znaju dve tri vage poznanice koje su debele pa se ne slazu sa iznetom konstatacijom, vec strucni ziri i glasovi miliona stanovnika Planete.

Razumem tvoj bunt protiv sistema ali sa nekim stvarima se moras usaglasiti. Inace ces ispasti satelit.

Tvoja tvrdnja ne moze da prodje iz razloga jer je u pitanju mis za izbor Univerzuma.

Nemoj da se ljutis sto tvoje lice nije medju njihovim, tj. iznosi slobodno misljenje ali u vezi ovog navod jednostavno ne stoji.. devojke nije birala nekolicina prijateljica na kafi koje znaju dve tri vage poznanice koje su debele pa se ne slazu sa iznetom konstatacijom, vec strucni ziri i glasovi miliona stanovnika Planete.

Razumem ja tvoj tin bunt protiv sistema ali sa nekim stvarima se moras usaglasiti. Inace ces ispasti satelit.

Nemam ja bunt protiv sistema,
jer sam ja sistem... :D (Deo istog...)
I nema potrebe da moje lice bude medju pomenutima jer ja nisam lutka,
i stvari kojima se bavim, a i koje me zanimaju su daleko od pomenutih...
tj propagande i popularnosti...
Mada izgledam prilicno dobro... :D

Kako to mislis-pa sta? Pa ovde pricamo o planetama, ne o shisharkama.

Verujem da Vage, Blizanci, Device,Vodolije i deo Strelaca imaju lepe i pravilne crte lice, ali je za lepotu vazno valjda jos nesto osim suncevog znaka, Asc, vladar Asc, planete na Asc, odnosi prema Asc ili vladaru Asc, polozaj Venere, njeni aspekti, aspekti Meseca itd. Negde sam procitala da cak i godisnje doba utice na fizicki izgled. Osim toga, pojam lepote je relativan, ono sto je za mene lepo, verovatno nije za tebe. Ne napadam te Kamael, nemoj pogresno da shvatis, i ja se vodim po Duporu.
Ono sto nikako ne treba zanemariti jesu-GENI.

Zapravo pricamo o astrologiji :)

Ma pusti gluposti,evo npr licno znam vise Strijelceva(njih da uzmerm kao primjer) druge polovine da izgledaju dobro nego prve.
Ruzna osoba je ruzna,bez obzira na to dali je musko ili zensko,pa evo se sad sjetih dva Strijelca prve polovine,Woodey Alena i Bena Stilera( dva ljepotana:mrgreen:).

Naravno da treba gledati citavu kartu,i naravno da i genetika igra ogromnu ulogu,mada se ta povezanost genetska moze uociti u natalnim kartama,ko zna naravno.
Pusti Dupora i ove sto se prave pameti,80% ih da ista znaju,srediili bi svoje zivote.

Najljepsa,najsladja,najumiljatija zenska osoba koju sma ikada sreo je bila Strijelcica(So na 16 Strijelca),Ve u Skorpiji i Mo u Jarcu,Ac na 10 LAva, i nikakve Monike Beluci joj nisu do koljena(ne slavom naravno,nego izgledom,karizmom,zenstvenoscu),sto ne znaci da neko nebi drugacije razmisljao(iako bi ovu malo ko mogao da ignorise),ali u svakom slucaju je ljepota u ocima posmatraca.

Pa sad, Olga Kurylenko, Scarlet Johanson, Meg Rajan,pa stara garda Vivijen Li,Grejs Keli,Hedi Lamar, Jean Seberg,Gene Tierney,i da ne idem dalje ...ima tu jako mnogo ' najvecih lepotica Holivuda, tesko da mogu da se klasifikuju kao nekomercijalno lepe..:)
Sta znam ja znam dosta Skorpija koje uopste ne odaju vajb opasnica...deluju ko mace, a onda te lupe odnazad po glavi pa se pitas de si dosho kud si posho :lol:

Pa sad, Olga Kurylenko, Scarlet Johanson, Meg Rajan,pa stara garda Vivijen Li,Grejs Keli,Hedi Lamar, Jean Seberg,Gene Tierney,i da ne idem dalje ...ima tu jako mnogo ' najvecih lepotica Holivuda, tesko da mogu da se klasifikuju kao nekomercijalno lepe..:)

Kod ovih sto si ti navela zaista ne priznajem ni jednu za lepoticu daleko od toga bez kilo sminke na sebi su kao rugobe

Sta znam ja znam dosta Skorpija koje uopste ne odaju vajb opasnica...deluju ko mace, a onda te lupe odnazad po glavi pa se pitas de si dosho kud si posho :lol:

A ovo je ziva istina manipulatori svetske klase nema im ravnog

Samo sto dalje od takvih daleko im lepa kuca

Svaka tebi druze cast ako su ti sve ove ruzne :)
A kapiram da si pio kafu sa svakom pa znas kako izgledaju bez sminke.
Mislim postujem ja svacij ukus ali reci da su sve rugobe, hm.

Uostalom sve nabrojane su nabrojane iz razloga da pokazem da se i medj Skorpijama nadje ihaj haj univerzalnih lepotica pa i onih mekih crta lica ( naprimer Skarlet i Meg koje nisu moj tip zena) - sad mozda se neke od njih nama ne svidjaju ali uopsteno vaze za lepojke

Poslednja izmena:
Ribe vole strelce i obrnuto.
Skarlet je lepojka,ali ima mlogave sistje. :( Nekako skorpije ili nemaju sisitj ili su im mlohave. :(

Pusti ti ribe i strelce nego gledaj sebe

Ima medju skorpijama vrlo privlacnih zena mada ove pobrojane ovde su ziva katastrofa

Evo na primer jedna privlacna skorpija

spek-danina.jpg

Back