amza
Ističe se
- Poruka
- 2.288
na ovoj slici ima ali je i generalno vrlo privlacna (crte lica, kosa, oci, nos, usne...)
lepo devojce
lepo devojce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a nisam jarac (pu, pu daleko bilo) nego riba mada mi je u natalu dominantan znak ovan

Zene sa Plutonom u skorpiji u 1.kuci,mislim da fatalnije i lepse zene nemaNe mozete tek tako reci da je neki znak vise a drugi manje lep,glavnu ulogu igraju aspektiZene sa Plutonom u skorpiji u 1.kuci,mislim da fatalnije i lepse zene nema
![]()
Glupo je na osonovu Suncevog znaka odredjivati fizicki izgled,on cesce ovisi o polozaju Ascedenta (podznaka),polozaja Mjeseca (koji oznacava lice),pa je potrebno vidjeti dali osoba osim Sunca(znaka) ima jos neku od planeta u tom znaku,pa se onda moze pricati o naglasenosti tog znaka koji je dao takav i takav izgled.
Generalno je za "ljepotu"(zenstvenost,profinjenost,eleganciju) zaduzena Planeta Venera,pa kada pricamo o zenskoj ljepoti onda bi logicno najljepse trebale da budu osobe sa naglasenom VAgom,Bikom(Venera u Sjedistu)i Ribama (egzaltirana Venera)Ne moraju to da budu osobe sa Suncem u neka od ova 3 znaka,ali je dovoljno da jednoj Skorpiji Venera povjegne u susjednu VAgu,jednoj Ovci u bika,ili u Ribe i da takve zene sijaju.
Sto se tice Plutona i Skorpija,u Skorpiji je Venera u PAdu,i jako rijtko zene rodjene u tom znaku (naravno ima izuzetaka) izgledaju jako grupo,koscato,jaci nos,jaca violica,prazno,muskobarasto itd To je jos naglasenije ako je Pluton na ascedentu u Skorpiji,koji moze da da dozu sexipila,eroticnosti,to su cesto "vamp" zene,ali im fali profinjenosti,njeznosti,elegancije,sve ono sto prave dame treba da imaju.
Ja imam Pluton u skorpiji u 1.kuci,Sunce u lavu,Mesec u biku,Veneru u devici.....i sad ja nisam lepa zato sto mi je Venera u padu,pa ne moze se bas ni tako gledati sve preko Venere ...na primer meni je dala ravan stomak i ravnu dugu kosu sto je karakterisicno za znak Device,a ovaj Pluton mi je dao crne oci,jako prodoran pogled, par ljudi mi je reklo kad se naljutim da imam pogled ubice![]()
Pa sad, Olga Kurylenko, Scarlet Johanson, Meg Rajan,pa stara garda Vivijen Li,Grejs Keli,Hedi Lamar, Jean Seberg,Gene Tierney,i da ne idem dalje ...ima tu jako mnogo ' najvecih lepotica Holivuda, tesko da mogu da se klasifikuju kao nekomercijalno lepe..
Sta znam ja znam dosta Skorpija koje uopste ne odaju vajb opasnica...deluju ko mace, a onda te lupe odnazad po glavi pa se pitas de si dosho kud si posho![]()

izvinite sto sam malo off 
Ууу Олга Кириленко је препрепрелепа. Е свака јој част што је Шкорпијетина![]()
Za fizicki izgled si sve pogodio,sem za visinu,visoka sam verovatno zbog Uran 120 Asc....Tacno je i da sam hladnog i povucenog karaktera,ljubav mi je uvek bila losa strana,mislim da tu nekako nemam srece,ali ovo sto kazes za ,,nizeg `` partnera,ne lici mi to na sebe,volela bih da je to neko isto uspesan kao i ja,mozda zato sto imam vladara 7.kuce u 10.kuci.izvinite sto sam malo off
![]()
Претпостављам *не* препознатљив по елоквенцији, научном раду и гласинама застрашеног комшилука да у стану има складиште U-238.Pa Sunce(muz) ti je u LAvu,pa mora ad bude prepoznatljiv po necemu

Претпостављам *не* препознатљив по елоквенцији, научном раду и гласинама застрашеног комшилука да у стану има складиште U-238.![]()
Претпостављам *не* препознатљив по елоквенцији, научном раду и гласинама застрашеног комшилука да у стану има складиште U-238.![]()
Мени маки.Hahahahameni je to Sunce u lavu u 9.kuci,pa sijam u obrazovanju.....
![]()

Jarac ne mozes ni da budes, vidi se da si neka vodena lignja![]()

Zaaašto niko blizance ne spominje?
Tu imamo Adrianu Limu, Anđelinu Džoli, Merilin Monro..
http://witcheri.blogspot.com/2011/05/celebrities-gemini-woman.html?m=1
Ali, iz mog iskustva Škorpije su najljepše..

Zaaašto niko blizance ne spominje?
Tu imamo Adrianu Limu, Anđelinu Džoli, Merilin Monro..
http://witcheri.blogspot.com/2011/05/celebrities-gemini-woman.html?m=1
Ali, iz mog iskustva Škorpije su najljepše..