KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Preletila sam temu na brzinu. Mislim da sa fizičkim izgledom više veze ima gentika nego astrologija, ali kako se meni čini ljepota se se ne gleda toliko fizički nego po tome kako ne ko zrači, pa iz mog iskustva, a i iz nekih priča stvari ovako stoje(neću pisati sve znakove jer ih ne znam):
Ovnovi- muškarci predivni, muževni, karizmatični, zrače
- žene, ja ih osobno ne volim previše jer su mi muškobanjaste, ali šta je je imaju karizmu
Bliznaci- veseli i vedri, vitki, društveni...veoma privlačni ali užasno površni
Rakovi- topli, nježni i pažljivi, nažalost svoju unutarnju ljepotu brižno kriju, vjerojatno zato svi govore da rakovi nisu baš lijepi
Lavovi- energični, imaju ono nešto kraljevsko u sebi, privlačni su...rekao mi je jednom jedan tip da mu lavice imaju najljepše oči, pune topline
Vage-eh vage...i njihov šarm, odišu harmonijom i stalno flertuju i koketiraju, teško im je odoliti
Škorpioni-meni se kod njih najviše oči sviđaju, imaju magične oči, jedniom pogledom te mogu ubiti ili vratiti u život, ali većin aljudi ih voli jer zrače jakom seksualnom energijom

moguće, ne znam, ja kažem kako se meni čini, a i koliko sam shvatila važan je podznak. ali ovnice koje ja znam...uh, nisu one muškobanjaste izgledom, oblačenjem, čak ni držanjem nego razmišljanjem, stavom...čini mi se kao da one nikad ne bi dopustile da im muško posudi jaknu kad im je hladno(ne mislim bukvalno već metaforički)

malla-malla:
moguće, ne znam, ja kažem kako se meni čini, a i koliko sam shvatila važan je podznak. ali ovnice koje ja znam...uh, nisu one muškobanjaste izgledom, oblačenjem, čak ni držanjem nego razmišljanjem, stavom...čini mi se kao da one nikad ne bi dopustile da im muško posudi jaknu kad im je hladno(ne mislim bukvalno već metaforički)

To se zove individualnost! ;)

Smederevka:
Kako astrologija akze- najlepsi znaci su blizanci, vage i osobe koje su rodjene u prvoj polovini februara tj vodolije. Ali nista od ovoga ne mora da znaci. i da takodje, i neki strelci, ali retko:P
ukratko svi zračni znaci?ali meni se čini i da je važno što je venara osim vage vladar i bika, pa bi po tome i oni trebali biti među ljepšim znakovima

Hm...
Koliko ja poznajem astrologiju, vage su najzenstvenije.SO0VE daje veliku lepotu, takodje i VE0ASC..

A ja sam riba i rekli su mi milion puta do sada(da sam sujetna brojala bih : ))da imam najlepse oci na svetu....

Inace sam cula da JU MA i SA u 5oj kuci lepaota. JAJAJAJJAJAJ!!!

I VE120NE harizma ili vec tako nesto...

Ali dobro svakom je ovde ogledalo najlepse!!1
:)))

Ja sam vaga sa podznakom u ovnu, mesec mi je u strelcu... Znam jednu stvar sigurno, a to je da me niko ne zaboravlja, pogotovo lice... sto je nekad dobro a nekad nije. Ovde je bilo puno komentara o skorpijama, volim skorpije i imam jako puno prijatelja u tom znaku, ali me uzasno zivcira sto su ubedjeni da su strasno "opasni". Ali sve skorpije, a puno sam ih upoznala u raznim varjantama, ubedjene su da su strava zajebane i da se njima ne treba kaciti. A meni to izaziva reakciju kao kad biku mahnes crenom maramom pred ocima. E bas da vidimo! I kadgod dodje do tuce bogme, uglavnom izvuku deblji kraj, ili je bar nereseno, iako sam ja vaga, navodno fina, diplomaticna, nezna i blah blah ne znam sta jos. Mislim da su decidirani sudovi zasnovani na horoskopskom znaku prilicna glupost. Moze da bude, ali ne mora da znaci.

ZvezdanKa:
Hm...
Koliko ja poznajem astrologiju, vage su najzenstvenije.SO0VE daje veliku lepotu, takodje i VE0ASC..

A ja sam riba i rekli su mi milion puta do sada(da sam sujetna brojala bih : ))da imam najlepse oci na svetu....

Inace sam cula da JU MA i SA u 5oj kuci lepaota. JAJAJAJJAJAJ!!!

I VE120NE harizma ili vec tako nesto...

Ali dobro svakom je ovde ogledalo najlepse!!1

:)))

SO 0 VE daje lepotu ili gracilnost..., ali u znaku Vage! ...uz dodatne aspekte
SO O VE u Ovnu ce dati vrhunskog sportistu, uz dodatne aspekte.... i tako sve u spiralu u zavisnosti od znaka konjunkcije....

Venera na ascedentu daje magneticnost, eroticnost....ali opet uz odgovarajuce aspekte..sklonost umetnosti...

Neptun u dobrim aspektima sa Venerom pre daje emotivnost, egzaltirane emocije, mastovitost, dusevna harmonija..

Ve 120 PL naglasen seksipil;
VE 0 MO lepota....

SANDRINAbg:
@Sevilja, vidim da se bas razumes...jel' moze samo tvoj kratak osvrt na moju kombinaciju ? :smile:

Ja sam riba sa podznakom blizanac, a mesec mi je u skorpiji...toliko sam zapamtila, a inace nemam pojma o astrologiji...mis'im, kucama i slicno... :smile:

Hvala unapred..!

Moje bavljenje astrologijom je u domenu hobija, a jos uvek moram mnooogo da ucim! :)
Ali dobro, verovatno znam vise od tebe. ;)

Evo sta kaze Dupor za tvoju kombinaciju:
Ribe-Blizanci: kompromisan, nezan, pesnik, diplomata, prilagodljiv
Rige- skorpion( sunce-mesec kombinacija): saosecajan izgled, borba ideala i dobiti, snovi o inostranstvu i moru..
Ovo je uopsteno, a ti sintetisi!

ovo je tako sit tema....svako sebe hvali,sad malo preve astologije.....
lavica-graciozna,skupa,ponosna,uglavnom ima bujnu i lepu kosu,gorda (Madonna)
blizanac-često jako čudna,ima taj neki avanturistički sexsipil,uglavnom su dobro građene(al ne bolje od ovnova) ne drže baš do svog oblačenja(Angelina Joly)
bik-ženstveeene (najviše),oble,graciozne,uglavnom tamnije...(Penelope Kruz,Severina)
škorpije-hipnotišu pogledom,sexsipilne(Julija Roberts)
jarac-male damice,kad kažem 'male'to je svakako tako...koščate,imaju uglavnom vrlo specifična usta,i oči...(kate mos,vanessa paradis)
vage-Dame,vrlo su prefinjene,al to ne znači da su najlepše,već da drže do sebe...one su-žensko,kod njih nema kolebanja kao kod blizanaca,ovnova(koje su militaru fazon,spremne na čak i rat) vaga-je ona koja je rođena da bude-samo dama
rak-big mama,čsto i čupava,u nekom romantičnom stilu oblačenja,talasasta kosa i šiške

sevilja:
Moje bavljenje astrologijom je u domenu hobija, a jos uvek moram mnooogo da ucim! :)
Ali dobro, verovatno znam vise od tebe. ;)

Evo sta kaze Dupor za tvoju kombinaciju:
Ribe-Blizanci: kompromisan, nezan, pesnik, diplomata, prilagodljiv
Rige- skorpion( sunce-mesec kombinacija): saosecajan izgled, borba ideala i dobiti, snovi o inostranstvu i moru..
Ovo je uopsteno, a ti sintetisi!

Hvala ti...svakako pogodak i ovako ukratko..! :wink: :lol:

Back