detroi2006
Početnik
- Poruka
- 14
:-D ma nije glupa,meni su deviceeeeechokolada:Boze, glupe teme! :shock: :?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-D ma nije glupa,meni su deviceeeeechokolada:Boze, glupe teme! :shock: :?![]()

Ovnovi- muškarci predivni, muževni, karizmatični, zrače
- žene, ja ih osobno ne volim previše jer su mi muškobanjaste, ali šta je je imaju karizmu

)!malla-malla:moguće, ne znam, ja kažem kako se meni čini, a i koliko sam shvatila važan je podznak. ali ovnice koje ja znam...uh, nisu one muškobanjaste izgledom, oblačenjem, čak ni držanjem nego razmišljanjem, stavom...čini mi se kao da one nikad ne bi dopustile da im muško posudi jaknu kad im je hladno(ne mislim bukvalno već metaforički)

ukratko svi zračni znaci?ali meni se čini i da je važno što je venara osim vage vladar i bika, pa bi po tome i oni trebali biti među ljepšim znakovimaSmederevka:Kako astrologija akze- najlepsi znaci su blizanci, vage i osobe koje su rodjene u prvoj polovini februara tj vodolije. Ali nista od ovoga ne mora da znaci. i da takodje, i neki strelci, ali retko![]()
))ZvezdanKa:Hm...
Koliko ja poznajem astrologiju, vage su najzenstvenije.SO0VE daje veliku lepotu, takodje i VE0ASC..
A ja sam riba i rekli su mi milion puta do sada(da sam sujetna brojala bih : ))da imam najlepse oci na svetu....
Inace sam cula da JU MA i SA u 5oj kuci lepaota. JAJAJAJJAJAJ!!!
I VE120NE harizma ili vec tako nesto...
Ali dobro svakom je ovde ogledalo najlepse!!1
))
SANDRINAbg:@Sevilja, vidim da se bas razumes...jel' moze samo tvoj kratak osvrt na moju kombinaciju ? :smile:
Ja sam riba sa podznakom blizanac, a mesec mi je u skorpiji...toliko sam zapamtila, a inace nemam pojma o astrologiji...mis'im, kucama i slicno... :smile:
Hvala unapred..!

sevilja:Moje bavljenje astrologijom je u domenu hobija, a jos uvek moram mnooogo da ucim!
Ali dobro, verovatno znam vise od tebe.
Evo sta kaze Dupor za tvoju kombinaciju:
Ribe-Blizanci: kompromisan, nezan, pesnik, diplomata, prilagodljiv
Rige- skorpion( sunce-mesec kombinacija): saosecajan izgled, borba ideala i dobiti, snovi o inostranstvu i moru..
Ovo je uopsteno, a ti sintetisi!