Koje teme su najbolje za ovaj potforum, pored tema o pozorištu?

Koje teme su najbolje za ovaj potforum, pored tema o pozorištu?

• Postojeće teme

glasova: 3 27,3%
  • Interaktivne, teme u kojima se vodi diskusija

glasova: 3 27,3%
  • Potrebno je da se vrate takmičenja

glasova: 4 36,4%
  • Ne znam

glasova: 1 9,1%

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
7.368
ANKETA.jpg

U temi "Književni kviz" počeli smo diskusiju kako da animiramo forumaše koji bi učestvovali u tom kvizu.

https://forum.krstarica.com/threads/knjizevni-kviz-br-1.1024860/page-28

Ja bih dodala i pitanje, kako animirati forumaše da učestvuju na ovom potforumu u celini.

Koliko nas daje prednost filmu, a koliko pozorišnoj predstavi? Mislim da ćete se složiti da većina više voli serije i filmove od odlaska u pozorište.

Zašto? Da li putem YouTube gledate pozorišne predstave?

Koliko ima pravih ljubitelja knjiga, lepe književnosti?

Želela bih da čujem vaše odgovore, primedbe, predloge.

Da li su dovoljne postojeće teme?

Da li biste ponovo voleli da učestvujete u takmičenjima ( poetsko i prozno takmičenje )?

Molim vas da ne spamujete temu i da diskutujete, posle glasanja.

Vi ste na redu 🙂:heart:

Poslednja izmena:
Slažem se, ali malo je nas koji pišemo na ovom potforumu.
Zaokružio sam "Ne znam" jednostavno da bi cela anketa opet bila simetrična:D

Jedan broj ljudi sigurno dolazi samo da pogleda ko šta piše i nema nameru da se uključuje u rasprave, dok drugi jednostavno nemaju nameru da otvaraju teme na kojima bi razgovarali sami sa sobom.

Verujem da je teško pokretati ceo pdf ali posećenost je posledica lošeg rada ranijih moderacija, pa je ovo što je ostalo jednostavno ostatak ostataka i trebaće vreme da se opet skupi grupa ljudi koji se dopunjuju međusobno dobro komuniciraju s obzirom na teme vezane uz književnost.

Sve u svemu, potrebni su vreme i strpljivost

Jedan broj ljudi sigurno dolazi samo da pogleda ko šta piše i nema nameru da se uključuje u rasprave, dok drugi jednostavno nemaju nameru da otvaraju teme na kojima bi razgovarali sami sa sobom.

Ja sam u zadnje vreme otvorio dosta pojedinacnih tema o pozorisnim predstavama na kojima sam bio, a na kojima skoro da nema diskusije, ali sam to uradio iz razloga sto mi je tako jesenas bilo preporuceno da uradim radi bolje preglednosti. Ako to mozda predstavlja problem, neka mi neko to kaze.

Ja sam u zadnje vreme otvorio dosta pojedinacnih tema o pozorisnim predstavama na kojima sam bio, a na kojima skoro da nema diskusije, ali sam to uradio iz razloga sto mi je tako jesenas bilo preporuceno da uradim radi bolje preglednosti. Ako to mozda predstavlja problem, neka mi neko to kaze.
Meni to nije problem. U pozorišta odavno ne ulazim:mrgreen:

Mislim da je bila greška spajanje pozorišta sa književnošću i da je bilo daleko bolje da su je spojili sa pdf o filmskoj umetnosti.

Da, ja sam citala i ucestvovala u glasanju ne nekim takmicenjima, i to mi se dopalo. Treba vratiti.

A ostale teme, kao i do sad, pustiti sponatno da se odvijaju i otvaraju.
Književni konkursi su bili dobri. Redovno sam glasala, često učestvovala, jednom i pobedila.
Takođe, tema 'Sastavi priču' bila je atraktivna i posećena.
Bez uvrede, volela sam kada nas Badri, Mika, milanče, motivišu na učešće.

Što se pozorišta tiče, pozorište je moja ljubav.
Godinama pratim i smotre amaterskih i profesionalnih pozorišta.

Što se pf tiče, za mene ne postoji od kada se nameću lični politički stavovi kroz 'Pozorište i film', što je opštepoznato.

@mr Kiza, imaš divne teme.
Jedini si ovde koji nam približava, preporučuje i analizira aktuelne predstave.
Zadovoljstvo je čitati tvoje postove :heart:

Odlično pišeš i nastavi. 🙂

Sve čitam, ali ne ostavim odgovor uvek.

Nemam pojma za takmičenja, to nikad nije bila moja šolja čaja, ali mislim da je ovaj PDF nekako platio cijenu svega što se dešava sa čitavim forumom Krstarica. Znam dosta ljudi koji su se javljali i koji čitaju knjiga i vole da diskutuju o njima, ali prosto im se gadi na šta je ovaj forum spao. Dovoljno je da čovjek vidi one teme koje mu se pokažu na naslovnoj strani Krstarice, pa da pobjegne glavom bez obzira.

Na Književnosti skoro da uopšte više nema ljudi koji čitaju knjige ili, ako ih ima, ne vole da pišu o njima. Nikad ovaj PDF nije bio naročito masovan, ali ranije je bilo nekog kvaliteta. Međutim, administracija Krstarice generalno teži kvantitetu, kvalitet očito nije važan. PDF Književnost je pomalo i svjesno žrtvovan ambiciji da se generiše što više klikova bez obzira na predmet diskusije. Ljudi koji bi da pišu o knjigama ne vide sebe u toj priči.

Izvinjavam se što nisam učestvovala na temi od nedelje popodne jer mi je laptop bio na popravci.

@quentin Razumem šta želiš da kažeš, ali ovde ne pišemo o celom forumu ( za to je predviđen drugi potforum ) već samo o ovom potforumu.

Ja volim da čitam i jedno vreme sam ovde postavljala par prikaza knjiga, ali se ne sećam da je bilo reakcija na te teme. Bilo je lajkova, ali se nije diskutovalo o knjigama.

Vidim ovde 2 glasa za povratak književnih konkursa. Zanima me da li će ih biti više.

Konkursi mogu odmah da se ožive, tačnije od 1.6. a možete da predložite da li se prvo piše poezija ili proza..i koja bi to bila tema za obnovljeni konkurs.

Овај подфорум дели судбину целог форума, а то је да нема људи. А чим нема људи, нема ни дешавања. А људи нема зато што је форум превазиђена форма. Већина нас је овде само због носталгије. А сведоци смо да се старији чланови осипају, а нови се ретко појављују. И то је тако. Зато, ајде да се дружимо, колико је то могуће без неких посебних правила, док нас још има. Ко воли да пише, нек изволи, и ја сам некад. Ко хоће само да чита, и то је ок. Такмичење? Може. Али да се форум Крстарица врати на старе стазе славе, тешка прича...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back