Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Sta mi konji ovde radimo koji Q...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se i ja pitam... :wink:Kad_LupimLupim:Sta mi konji ovde radimo koji Q...
A sto se ti jedina pravis pametna pa neces da kazes?joGooOOD:u principu nije bitno,zna se da spadam u maldju generacuiju no mrzim da odajem![]()
Ocemo sate druze,sate!!dino.:17.10.1987 god.![]()
Master_Chief:A sto se ti jedina pravis pametna pa neces da kazes?joGooOOD:u principu nije bitno,zna se da spadam u maldju generacuiju no mrzim da odajem![]()
![]()
Master_Chief:Ocemo sate druze,sate!!dino.:17.10.1987 god.![]()
![]()
Ah ta mladjarija...Bliznakinja:Master_Chief:A sto se ti jedina pravis pametna pa neces da kazes?joGooOOD:u principu nije bitno,zna se da spadam u maldju generacuiju no mrzim da odajem![]()
![]()
'90 гарант...ти никад неће да кажу које су годиште,не знам што![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bliznakinja:Master_Chief:Ocemo sate druze,sate!!dino.:17.10.1987 god.![]()
![]()
не заборави и дан![]()
d4ch4:dan prorachunash sam.
8)
ma maloj loshe idu prirodne nauke.Cupi NS:d4ch4:dan prorachunash sam.
8)
Субота :wink:
POP Mare:Auuu bre pa ovde svi od '90- '87 ima li neko da je 86, 85, 84, 83...![]()
Prakticno imas jos 19 ali tehnicki ovo je 2005-a pa zato si vec u 20-ojSasha85::? Ja imam jos uvek 19 godina...A i mora neko stariji da pazi na vas...
![]()
Da smo ti trazili broj telefona i adresu ulice onda bih se i ja zapitao...joGooOOD:ne blizo,nego ja za razliku od drugih ne znam kio sedi za monitorima na forumu i nisam luda da nekom "dziberu" ispricam sve o sebi pa da skuplja podatke....too carefull zar ne?ajde me odma spalite na lomachu...
![]()
POP Mare:Prakticno imas jos 19 ali tehnicki ovo je 2005-a pa zato si vec u 20-ojSasha85::? Ja imam jos uvek 19 godina...A i mora neko stariji da pazi na vas...
![]()
A izbrojao sam dvoje koji su '86 to je barem ohrabrujuce :wink:
Problemi sa slobodnim vremenom?Kad_LupimLupim:Trece Sasha, trece... to je samo DJ bio napredan decko pa isao sa nasom generacijom. I ti bar ima cime da se tesis, ja se i dalje pitam kog vraga trazim ovde...![]()
Keeper i ja smo jedini 84`... Pop i Lupator su 83` (hehe, matorciSasha85:POP Mare:Prakticno imas jos 19 ali tehnicki ovo je 2005-a pa zato si vec u 20-ojSasha85::? Ja imam jos uvek 19 godina...A i mora neko stariji da pazi na vas...
![]()
Cuti bre tu...Imam jos uvek 19...
Ja se tesim sto ima dosta vas koji ste '84...![]()
Kad_LupimLupim:Trece Sasha, trece... to je samo DJ bio napredan decko pa isao sa nasom generacijom. I ti bar ima cime da se tesis, ja se i dalje pitam kog vraga trazim ovde...![]()
Nemoj da ti matori pokaze 8)DJ_MaRe:Keeper i ja smo jedini 84`... Pop i Lupator su 83` (hehe, matorciSasha85:POP Mare:Prakticno imas jos 19 ali tehnicki ovo je 2005-a pa zato si vec u 20-ojSasha85::? Ja imam jos uvek 19 godina...A i mora neko stariji da pazi na vas...
![]()
Cuti bre tu...Imam jos uvek 19...
Ja se tesim sto ima dosta vas koji ste '84...![]()
)