Koje oruzje posjedujete?

U bre! A jesi li uzeo nasu veru? Mislim jesi li pravoslavac?IImas li decu i zenu?

Ma pusti, to možemo pod drugom temom. Nego imaš li kompenzator na TulaTokarevu?

Inače Zakon zabranjuje i nošenje suzavca pa povedi računa da ti ga ne nadju kad si npr. na nekom splavu - ode 3 mes. u zatvor. Ukoliko ga upotrebiš na napadaču koji ima astmu ili je srčani bolesnik pa umre, odgovaraćeš za ubistvo iz nehata.BTW CS ili CN gas? :roll:

Ti si siptar, znaci imas barem 1000 clanova porodice... znaci ti stanes prvi a ostali iza tebe...ja opalim jedan metak u tebe i ode ti cela porodica zajedno s tobom! Kroz tebe pa na dalje! Samo jednim metkom! Ne provociraj me vise i ne juri me po ovim temama na ovom podforumu! Nemas razloga za to! Ako nesto hoces da mi kazes imas pp za to! Ako ti smeta sto sam vojno lice i na srpskoj sam strani to je tvoj problem! Ovde na ovom podforumu nas ima dosta... tako da ako hoces svakog da provociras od njih, onda ti svaka cast!

... znaci ti stanes prvi a ostali iza tebe...ja opalim jedan metak u tebe i ode ti cela porodica zajedno s tobom!!

Ovo si gledao u filmovima o nacistima? Postoje i dokumentarni snimci.
Pojma nisam imao da si vojno lice a tim pre se ne bi smeo dati provocirati od strane ''neprijatelja'', pravi si profesionalac.

Ne verujem da su sva vojna lica kao ti: mora da si dobio zadatak da fingiraš nesposobnost.;-)

Nego možeš li ti ovim ljudima (i ženama) da daš neki konkretan savet o oružju da ostanemo u okviru teme.

Ovo si gledao u filmovima o nacistima? Postoje i dokumentarni snimci.
Pojma nisam imao da si vojno lice a tim pre se ne bi smeo dati provocirati od strane ''neprijatelja'', pravi si profesionalac.

Ne verujem da su sva vojna lica kao ti: mora da si dobio zadatak da fingiraš nesposobnost.

Nego možeš li ti ovim ljudima (i ženama) da daš neki konkretan savet o oružju da ostanemo u okviru teme.
Sa takvima ne moze na fino!Samo me zaobidji i produzi...

Тренутно две кратке (7,65 и .357/6'') и две дуге (5,6 и 7,62х39) цеви. Варијабл оптички и колиматорски нишан.
Имао сам 9 цеви (с' тенденцијом даљег повећања) ал' сам морао да смањим због пореза (брука).:evil:

46198.884476.jpg

Barak

Back