DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.087
Tada je bilo za 1GB =1€ ,a ovo sada je hiperprodukcija.Nekad su se SSD pravili da traju 20 godina, evo ga moj Patriot Blaze iz 2014 radi ko sat
Tad je bio 100e najjeftiniji SSD![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tada je bilo za 1GB =1€ ,a ovo sada je hiperprodukcija.Nekad su se SSD pravili da traju 20 godina, evo ga moj Patriot Blaze iz 2014 radi ko sat
Tad je bio 100e najjeftiniji SSD![]()
Ne igraju svi igrice ,jel mozete to da ukapirate !debilna jeste zato sto:
1. Uopste nije tema"brand name racunari"a odredjeni to potezu kao offtopic
2. generalizovanje"zmaj 10 godina star brand name racunar"nema smisla+ nije istinito.
A kingston ?Moj transcend matori na 85% radi super.
Šta znam gledaj da ima što više posto.
A gde se to gleda u win 10 imam 2 komada u dva kompa evo 2-3 godine rade bez greške bez da nešto štucne ili secne. Naravno u pitannu su brend name računari stari po 10 i više godina.Moj transcend matori na 85% radi super.
Šta znam gledaj da ima što više posto.
U programu npr. CristalDiskInfo.U levom gornjem ćošku.A gde se to gleda u win 10 imam 2 komada u dva kompa evo 2-3 godine rade bez greške bez da nešto štucne ili secne. Naravno u pitannu su brend name računari stari po 10 i više godina.
Mora CristalDiskInfo.Ne može u windozi da se pogleda? Mora neki program?
Njega sam turio u neki lap i nisam gledao , verovatno 99%A kingston ?
meni jeftini patriot blaze još radi od 2014.došlo vreme za zamenu pouzdanog Samsung EVO 850 od 250gb, realno 232. odradio je jedno 7 god.
imam duže vreme m.2 slot na ploči gledam neke tog tipa od 1tb,
nisam dugo pratio, sećam se da je za sistemski bitno da ima DRAM?
Marka sve jedno samo da valja.
jel valja ovaj?
1 TB Samsung 980 EVO MZ-V8V1T0BW cena 11,900 din
da li vredi doplatiti za ovaj
1 TB Samsung 970 EVO PLUS MZ-V7S1T0BW cena 15,155 din
970 ima mlc memaru.došlo vreme za zamenu pouzdanog Samsung EVO 850 od 250gb, realno 232. odradio je jedno 7 god.
imam duže vreme m.2 slot na ploči gledam neke tog tipa od 1tb,
nisam dugo pratio, sećam se da je za sistemski bitno da ima DRAM?
Marka sve jedno samo da valja.
jel valja ovaj?
1 TB Samsung 980 EVO MZ-V8V1T0BW cena 11,900 din
da li vredi doplatiti za ovaj
1 TB Samsung 970 EVO PLUS MZ-V7S1T0BW cena 15,155 din
dobra su oba, ipak moja preporuka 980 pro od 500gb jest da je malo skuplji al zato
- Brzina čitanja: 6900 MB/s
- Brzina pisanja: 5000 MB/s
Pogrešio si forum.eh kamo srece da cifre nisu bitne..pitaj zene..
nisam odlučio ništa još , sem veličine od 1tb, hoću i igre da prebacim sa hdd a ssdMa odavno je odlučio nego se pravi lud
Tako i onaj što je sklapao komp, sve kupio i ovde napisao da li nešto valja što nije gledao![]()
m2 se mnogo greje pa zbog toga kraći rok od ovih u kutijama sa sata interfejsom.970 ima mlc memaru.
Oh wait I 980 ima isto mlc.
To da ali nema lošiju tlc memoriju što je pohvalno.m2 se mnogo greje pa zbog toga kraći rok od ovih u kutijama sa sata interfejsom.
biće hladnjak preko ssdam2 se mnogo greje pa zbog toga kraći rok od ovih u kutijama sa sata interfejsom.
Problem je što ode elektronika pre memorije, evo imam jedan m.2 i radi na mišiće, a taj je iz 2018.To da ali nema lošiju tlc memoriju što je pohvalno.
Normalno je da se nvme greje više nego ovi klasični 2.5 sata i brzi su![]()