gost 434148
Primećen član
- Poruka
 - 723

Znači kad odeš u program Hard disk sentinel ima healt ima i performanse znači pad performasi znači usporen radLose napisan firmware vodi u lose performanse ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači kad odeš u program Hard disk sentinel ima healt ima i performanse znači pad performasi znači usporen radLose napisan firmware vodi u lose performanse ..
Sentinel pod jedan i nije namenjen za ssd , to je program napravljen prevashodno za klasične diskove.Znači kad odeš u program Hard disk sentinel ima healt ima i performanse znači pad performasi znači usporen rad
SkupoПрошле године сам овде у радњи купио Samsung 970 Evo plus 250gb за 40€
Дај адресу, линк, где има јефтиније?
Upravu si nema jeftinijeДај адресу, линк, где има јефтиније?
Šta bi bilo da je prepun ?dva komada imam kingson a400 serija,to su vam najjeftiniji...ne treba mi m2,brzine su super. windows 8.1 se dize brzo,6-8 sekundi. koji god da imas bitno da nije prepun.
svaki prepun ce biti los. gledaj da na windows particiju imas barem 10gb slobodno.Šta bi bilo da je prepun ?
sporije pishe, zato shto mora da muljA VISHE da nadje prazne tjelije. SSD kada pishe pishe u novu a oslbodi staru, idealan\za COWŠta bi bilo da je prepun ?
Laptop se uključi za 21 sekundu.PA brzi je od hdd-a , sta nije jasno![]()
А која је поента тог брзог укључења?Laptop se uključi za 21 sekundu.
Brate, iskreno se ne razumem u tip memorije,SLC,TBW i DRAM ja ne znam šta je to ?А која је поента тог брзог укључења?
Када то прочитам као аргумент, шта рећи?
Да ли, рецимо, знаш да је далеко битнији тип меморије и да ли има уграђен DRAM или колико му је SLC, колико TBW....
Ne tražim.Kupio sam odavno.covjek od prosle godine trazi ssd...ko da ce se zeniti pa gleda da ne napravi gresku..
Lupash...Nema toga danas ni novog a ni polovnog ssto moze da traje 10 godina... Mislim-moze da RADI-ali da fura top igre, za zahtevne stvari..Teshko..Pogotovo ti "fensi brend name" sto imaju skrnave ploce, integrisane graficke i i uzas ogranicena napajanja...Ne znam kome je bitno brzo uključenje?!?? MeNI i komp radi 24h bez prestanka. Jednom godišnje se isključi otvori i produva prašina.
Kupujem isključivo polovne brend nejm kanc računare (fensi serije) traju po 10 godina rade ko metak, imaju besplatne licence itd.
Evo sad nailazim na probl posle 10 godina integruša ne gura 4k komp mi je spojen na tv i gledam eon. Brz je ko metak sa ssd sa win 10!
Kinston A400sta si kupio..
Brand name racunari koji kostaju 1000-2000 evra da ali ovo jeftinije pa jos polovno...Ma UZAS. Ploce? katastrofa. Napajanje nema nista od konektora ko svet.brand name racunari imaju stabilnost pre svega
dobre ploce i dobra napajanja, odlicna kucista
jeste da graficku treba dodati , onda se mora i napajanje promeniti, ako hoces da igras nesto
Da se razumemo-da se moze OVAKVO nesto kod nas uzeti-i po tim cenama pa OK-dobijes brutalan procesor, visu/srednju klasu graficke, NVME itd. itd...za OK cenu...Brand name racunari koji kostaju 1000-2000 evra da ali ovo jeftinije pa jos polovno...Ma UZAS. Ploce? katastrofa. Napajanje nema nista od konektora ko svet.
debilna jeste zato sto:Može li normalna rasprava na normalnu temu, ili moramo da budemo fanboyevi i da se ponašamo kao goveda baš na svakoj temi?
Naravno da ima veoma kvalitetnih brand name računara, a ima i onih koji ne vrede kutije u kojoj su isporučeni. Ti računari si za nekoga idealni, za nekoga nisu. Zavisi kome šta treba.
Bože kako debilna rasprava.