Koje marke ssd-a kupiti 🙋

Znači kad odeš u program Hard disk sentinel ima healt ima i performanse znači pad performasi znači usporen rad
Sentinel pod jedan i nije namenjen za ssd , to je program napravljen prevashodno za klasične diskove.
Pod padom performansi sam mislio na brzine pisanja i čitanja u ozbiljnim benchmark testovima.
Los fw obično isprave, problem je što korisnik ne koristi manager od proizvođača pa mu ostane recimo ssd sa lošim fw, ima neko npr kupi polovan jeftin ssd i zapati lošu verziju.

Ovaj ssd sam kupio za dva kompa pretprošle godine sada ću da uzmem još jedan.
IMG_20220106_200908.jpg

Laptop se uključi za 21 sekundu.
А која је поента тог брзог укључења?
Када то прочитам као аргумент, шта рећи?
Да ли, рецимо, знаш да је далеко битнији тип меморије и да ли има уграђен DRAM или колико му је SLC, колико TBW....

А која је поента тог брзог укључења?
Када то прочитам као аргумент, шта рећи?
Да ли, рецимо, знаш да је далеко битнији тип меморије и да ли има уграђен DRAM или колико му је SLC, колико TBW....
Brate, iskreno se ne razumem u tip memorije,SLC,TBW i DRAM ja ne znam šta je to ?

covjek od prosle godine trazi ssd...ko da ce se zeniti pa gleda da ne napravi gresku..
Ne tražim.Kupio sam odavno.

Ne znam kome je bitno brzo uključenje?!?? MeNI i komp radi 24h bez prestanka. Jednom godišnje se isključi otvori i produva prašina.

Kupujem isključivo polovne brend nejm kanc računare (fensi serije) traju po 10 godina rade ko metak, imaju besplatne licence itd.

Evo sad nailazim na probl posle 10 godina integruša ne gura 4k komp mi je spojen na tv i gledam eon. Brz je ko metak sa ssd sa win 10!

Ne znam kome je bitno brzo uključenje?!?? MeNI i komp radi 24h bez prestanka. Jednom godišnje se isključi otvori i produva prašina.

Kupujem isključivo polovne brend nejm kanc računare (fensi serije) traju po 10 godina rade ko metak, imaju besplatne licence itd.

Evo sad nailazim na probl posle 10 godina integruša ne gura 4k komp mi je spojen na tv i gledam eon. Brz je ko metak sa ssd sa win 10!
Lupash...Nema toga danas ni novog a ni polovnog ssto moze da traje 10 godina... Mislim-moze da RADI-ali da fura top igre, za zahtevne stvari..Teshko..Pogotovo ti "fensi brend name" sto imaju skrnave ploce, integrisane graficke i i uzas ogranicena napajanja...

brand name racunari imaju stabilnost pre svega

dobre ploce i dobra napajanja, odlicna kucista

jeste da graficku treba dodati , onda se mora i napajanje promeniti, ako hoces da igras nesto
Brand name racunari koji kostaju 1000-2000 evra da ali ovo jeftinije pa jos polovno...Ma UZAS. Ploce? katastrofa. Napajanje nema nista od konektora ko svet.

Može li normalna rasprava na normalnu temu, ili moramo da budemo fanboyevi i da se ponašamo kao goveda baš na svakoj temi?

Naravno da ima veoma kvalitetnih brand name računara, a ima i onih koji ne vrede kutije u kojoj su isporučeni. Ti računari si za nekoga idealni, za nekoga nisu. Zavisi kome šta treba.

Bože kako debilna rasprava.

Može li normalna rasprava na normalnu temu, ili moramo da budemo fanboyevi i da se ponašamo kao goveda baš na svakoj temi?

Naravno da ima veoma kvalitetnih brand name računara, a ima i onih koji ne vrede kutije u kojoj su isporučeni. Ti računari si za nekoga idealni, za nekoga nisu. Zavisi kome šta treba.

Bože kako debilna rasprava.
debilna jeste zato sto:
1. Uopste nije tema"brand name racunari"a odredjeni to potezu kao offtopic
2. generalizovanje"zmaj 10 godina star brand name racunar"nema smisla+ nije istinito.

Молим вас судржите се од увреда како неко "нема појма", "како је клинац", то нису аргументи и само ћете да обијете особу.
Ако човек нешто не знам објасните му аргументима а не да идете ад хоминем нападима.
Острашћеност и некултуру оставите негде другде. Хвала.

Back