Koje marke ssd-a kupiti 🙋

Молим вас судржите се од увреда како неко "нема појма", "како је клинац", то нису аргументи и само ћете да обијете особу.
Ако човек нешто не знам објасните му аргументима а не да идете ад хоминем нападима.
Острашћеност и некултуру оставите негде другде. Хвала.
Cek cek...Ako neko KONSTANTNO postavlja iste ili slicne teme a na veci deo pitanja dobija odgovor JEDNOSTAVNOM UPOTREBOM GOOGLE servisa...Googlanjem, ppretragom...Sta reci o takvoj osobi? Pritom-objasnjeno mu je nebrojeno puta...Ja se ne vredjam pak tim da "sam klinac"ali naprosto-NISAM!

debilna jeste zato sto:
1. Uopste nije tema"brand name racunari"a odredjeni to potezu kao offtopic
2. generalizovanje"zmaj 10 godina star brand name racunar"nema smisla+ nije istinito.
А зашто би неко морао да игра игрице?
Видиш, ја сам мој стари лап топ, Asus N61, купљен 2010, пре годину дана освежио и ако је SATАII. Убацио сам му SSD Seagate 500gb, нови рам од 8gb, избацио CD а уместо њега убацио HDD. Заменио блутут и wifi. Сада подржава WiFi6 и BT 5.0
Ок, мени је то јефтино јер са Алија наручујем све без царине и ПДВ-а.
Све у свему, лап топ ради као сат. Користим га за посао, да ми доноси зараду а не за игрице.

Cek cek...Ako neko KONSTANTNO postavlja iste ili slicne teme a na veci deo pitanja dobija odgovor JEDNOSTAVNOM UPOTREBOM GOOGLE servisa...Googlanjem, ppretragom...Sta reci o takvoj osobi? Pritom-objasnjeno mu je nebrojeno puta...Ja se ne vredjam pak tim da "sam klinac"ali naprosto-NISAM!

Чек чек... али мало културе није на одмет.

Nekad su se SSD pravili da traju 20 godina, evo ga moj Patriot Blaze iz 2014 radi ko sat :P
Tad je bio 100e najjeftiniji SSD :P
И сад можеш да за те новце купиш SSD са MLC меморијом и радиће ти исто тако дуго.
Од QLC, која се продаје за сићу, а 2014 је није било, то не можеш очекивати.

Samo sto se ne prave vise konzumer MLC :P
И даље је MLC у том рангу а многи то и не знају. Тада, када си ти купио тај диск, не сећам се тачно али мислим да се тек појављивао TLC.
Данашњи конзументи и не знају за MLC, мислим, гледаће цену а то је QLC.

Može li normalna rasprava na normalnu temu, ili moramo da budemo fanboyevi i da se ponašamo kao goveda baš na svakoj temi?

Naravno da ima veoma kvalitetnih brand name računara, a ima i onih koji ne vrede kutije u kojoj su isporučeni. Ti računari si za nekoga idealni, za nekoga nisu. Zavisi kome šta treba.

Bože kako debilna rasprava.
😕
Ja zaista ne razumem zasto ti brises moje poruke u kojima NEMA VREDJANJA?!?!? Sad, to sto neko nesto zakljci ili prootumaci ovako ili onako...Ali direktno nisam vredjao nikoga . U poruci koja jeste obrisana.
Evo ja ću tebi sad da se izvinim.

Koje marke ssd-a kupiti da se ne pregrava da brzo radi i najbitnije da je NAJJEFTINIJI ?!
Zdravo, ja to ulgavnom radim ovako po pitanju svih komponenata, pregledam sta nudi ssd tehomanija pa uporedim sa recimo WinWin ssd i izdvojim par marki koje mi privuku paznju pa ih guglam da vidim sta ljudi kazu koja je recimo najbolja za moj budzet i tu pazarim, naravno bilo bi lepo da su jeftinije sve komponente jer uglavnom je kod nas od tehnike sve skupo pa onda bar gledam da kupim najkvalitetniju marku ili verziju

Управо данас купио SSD AMD 240gb за 24€.
Контролер Silicon Motion SM2258, флеш меморија 3D TLC, SLC кеш 30%, гаранција 3 године.
viber_slika_2022-02-18_21-13-33-230.jpg

amd mem.PNG

viber_slika_2022-02-18_21-13-33-198.jpg

Zdravo, ja to ulgavnom radim ovako po pitanju svih komponenata, pregledam sta nudi ssd tehomanija pa uporedim sa recimo WinWin ssd i izdvojim par marki koje mi privuku paznju pa ih guglam da vidim sta ljudi kazu koja je recimo najbolja za moj budzet i tu pazarim, naravno bilo bi lepo da su jeftinije sve komponente jer uglavnom je kod nas od tehnike sve skupo pa onda bar gledam da kupim najkvalitetniju marku ili verziju
E buraz, pogledaj cene u Emmi-u, jeftiniji su.

Back