- Poruka
- 237.315
Kupila ga je korporacija PSA u kojoj su Pežo i Citroen, a onda je sve njih zajedno sa Italijanima preuzeo Stelantis.Opel je bio pod GM-om, sad ih je kupio Peugeot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupila ga je korporacija PSA u kojoj su Pežo i Citroen, a onda je sve njih zajedno sa Italijanima preuzeo Stelantis.Opel je bio pod GM-om, sad ih je kupio Peugeot.
...golf i kompletan VW,Ne volm Golfa pa još dizelčinu zato što je malo skučeno gowno i svi novi golfovi nisu pravili nikakve kompromise ostali su male skučene kantice koje drže neku nerealnu cenu i tvrde pazar govorim o novim golfovima,nikada ne bi vozio to sranje,inače besmisleno mi je da ređam sad ovde kako ne bi vozio yuga,spačeka,peglicu itd
kao sto ne volim da idem na slave gdje su klupe postavljene jer odbiju ledja, tako ne volim da sjedim u autu koji skupo platim a neudobniji je i vise umara nego maltene bilo koji drugi auto na svijetu.To što pričate neudobni to je sasvim normalno za gradski auto a i b segmenta.
Ne razumem zasto onda ne volis Daciju koja ima pouzdanu mehaniku i ne kvari se?Ne volim Ladu i Daciju. Ostali su mi prihvatljivi, zavisno od modela. Dacija ima dosta pouzdanu mehaniku, imamo Sandero Stepway 1.5dci sa 400k km na kome nista krupno sem kvacila nije radjeno, turbina, dizne, itd. sve je fabrika, ali nekako mi to nije auto. Koreanci, kako koji, starije ne volim nikako, ruzni i bzv, noviji imaju malo dopadljiviji dizajn, npr. svojevremeno mi se Proceed bas svideo, Japanci, onako, nekako su mi bezlicni i ruzni, vecinom. VW, nesto valja, nesto ne valja, ima ih raznih. Skoda, uglavnom je ne volim, pojedini modeli mogu da prodju. Nisam ljubitelj BMWa i Audija zato sto ih kod nas uglavnom voze sabani i seljoberi, misle da su uhvatili Boga za onu stvar zato sto su seli u 20god star e46 ili neki noviji. Vecinom imaju isti mentalni sklop. Meni su ti automobili uglavnom ok, ali ne zelim da se poistovecujem i da me poistovecuju sa vecinom likova koji ih voze, cast izuzecima. Svojevremeno je Mercedes imao takav status, nadje se po neki takav vlasnik, ali on mi je trenutno ok.