Koje marke automobila ne volite

Marko_smt

Aktivan član
Poruka
1.083
Koje brendove ne volite i zašto?

Ja generalno nemce ne volim iako vozim Opel, uzeo sam ga igrom slučaja, trenutno na svoj auto gledam više kao prevozno sredstvo.

Odbojnost mi se javlja zbog statusa na našem podneblju, BMW i Audi ne bih kupio ni u snu, VW takođe, zamišljen kao narodni auto a kod nas se posedovanje istog smatra nekim uspehom.

Merc bi možda mogao da prođe.

Nekako me više privlače japanci i Volvo.

golfa zato sto je debelo precenjen

kazu ne kvari se - kad nema sta - nit podizaca nit klime ...

posle su noviji i imali , pa su se i kvarili ali mi je ostalo da ne volim golfa

prodajem ja bmw-a peticu , solidan , blizu golf 2 krsina,stariji od bmw-a, vise duva napred nego pozadi, skuplji nego bmw ,

skupili se ljudi oko njega kao da igra mecka , prodade se , bmw -a niko ni da pogleda, ima tome bar 20 god

Volvo Saab BMW C3 C4, male pežoe, yugo, ševrolet

Estetika mi se ne sviđa

I što kaže Darkmoon, sve sa previše elektronike

Ćale mi kupio Opel astra karavan za diplomski, voleo sam taj auto. Ali je elektronika toliko zeznuta i osetljiva, za glupost može da te ostavi na putu

Opel i ford nisu nemački auto ja ih zovem hamburgeri. Lepi a nekvalitetni (gm usa). Ovo ostalo sve debelo zastarelo se valja godinama samo se menja dizajn. Fijat lep al sklepan itd. Japanci ikoreanci dosadni sterilni ali kvalitetni.

Vozio bih ja i audi tu su se malo potrudili nemci ne varaju toliko puno.

Ne volm Golfa pa još dizelčinu zato što je malo skučeno gowno i svi novi golfovi nisu pravili nikakve kompromise ostali su male skučene kantice koje drže neku nerealnu cenu i tvrde pazar govorim o novim golfovima,nikada ne bi vozio to sranje,inače besmisleno mi je da ređam sad ovde kako ne bi vozio yuga,spačeka,peglicu itd

Poslednja izmena:
Не волим Фолксвагенове моделе...
А најмање ми се свиђа Голф.
Сувише су тврди, посебно ови нови, и за дупе, и ослањање.
Од осталих, не волим британске аутомобиле...
Прецењени су, а не нуде ништа што немају конкуренти.

Back