Bryaxis
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Zanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?
Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade
na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama.

Ako imate koju preporuku, napišite.
Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?
Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade

Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama.

Ako imate koju preporuku, napišite.

Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?