Koje godisnje doba najvise volite?

Koje godišnje doba najvise volite?

• Proleće

• Leto

• Jesen

• Zimu

• Volim Leto i Zimu

• Volim Jesen i Prolece

• Volim Leto i Prolece

• Volim jesen i zimu

• Volim sve!

• Mrzim Sve!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ljeto...tako mi nedostaje... (:

Ajde,josh malo,pa cjemo mocji hodati skoro goli i bosi,osvjezavati se hladnim picjima,shkiljiti ispod sunchanih naochala,plivati u moru/bazenu/rijeci,lizati sladoled i naveche blejati na plazi sa rajom i cugom....uuuuuuuhhhhhhhhhh... (:

samo da se oslobodimo zimskog kochenja i cvokotanja.

Ljeto...tako mi nedostaje... (:

Ajde,josh malo,pa cjemo mocji hodati skoro goli i bosi,osvjezavati se hladnim picjima,shkiljiti ispod sunchanih naochala,plivati u moru/bazenu/rijeci,lizati sladoled i naveche blejati na plazi sa rajom i cugom....uuuuuuuhhhhhhhhhh... (:

samo da se oslobodimo zimskog kochenja i cvokotanja.

Da,da jos malo...
Auh, dok citam ovaj tvoj post,zamisljam sebe...8)8)8)
Ma leto najvise volim, mislim zaje*i ti to cvokotanje na -20, smrzavanje dlaka u nosu...A tek kad se ljubis zalepe vam se jezici, mislim stvarno...:p;)
Mada lepo je i prolece, sve tako izgleda sveze, ali leto je bolje...

Da, pre vishe od godinu dana ;)
A ti inache menjash mishljenje? :P

sofffy:
Sad bih te ubila. :P
Ahhhhhhhh leto. Bashte. Vikendice. Kanal.
Pa i Ada. Da vidim na shta lichi :P

Evo je top lista

1. Zima - apsolutni favorit, svi su tad praznici, moj rodjendan, rodjendan naj ortaka, znaci svima rodjendan...zatim sneg, bleja po toplim kaficima ...strava je
2. Prolece - obozavam taj osecaj prolecnog raspusta, kad sve oko tebe mirishe i sunce sija, a ti blejis na nekoj klupici sa ortacima u rascvetanom bloku i sve...ma nezamenljivo. + blejis napolju po ceo dan, jer nije ni pretoplo ni prehladno. I onako se leto radja oko tebe i sva priroda se dize iz mrtvila...
3. Leto - sta reci...mada minus su naravno vrucine i sto ume da se otegne i da krene da smara
4. Jesen - blaah bljaak

Back