Koje biste rase bili da ste-PAS???(test je u prvom postu)

:lol:
moram da priznam da mi se svidja
wire_fox_terr.jpg

:sad2: ja sam labrador retriver:sad2:
svi ste dobili zanimljive rase a ja laba...a ja ih i ne volim bas nesto... :(:(:(

Ma daj, kako možeš da ne voliš labradore?! Oni su nešto posebno, među prvim asocijacijama kad neko kaže "pas"! I moj izbor budućeg ljubimca ako sve bude kako treba. :D (Mada su moji lični favoriti bosanski tornjak i jermenski ovčar ali lab je kompromis kojim ništa ne gubim.)

dva puta sam uradila test...jednom ujutru u 6 pa sam ispala lab a posle sam popodne,misleci da se to jutro nisam dovoljno probudila za resavanje testa...moj sok kad je i popodne bio isti rezultat!!!opet lab :hahaha:
ne znam mimi,jednostavno nisu moja rasa :roll:
nekako kad bi morala birati psa tog tipa,pre bi izabrala zlatnog retrivera,lab mi je nakako :think: ne znam ne svidja mi se to je to... moj prvi all time izbor je bila harlekin doga,moj komsija ih ima stalno i jako mlade umiru to mi je jedino :sad2: ali ih voooolim :klap::super:

dva puta sam uradila test...jednom ujutru u 6 pa sam ispala lab a posle sam popodne,misleci da se to jutro nisam dovoljno probudila za resavanje testa...moj sok kad je i popodne bio isti rezultat!!!opet lab :hahaha:
ne znam mimi,jednostavno nisu moja rasa :roll:
nekako kad bi morala birati psa tog tipa,pre bi izabrala zlatnog retrivera,lab mi je nakako :think: ne znam ne svidja mi se to je to... moj prvi all time izbor je bila harlekin doga,moj komsija ih ima stalno i jako mlade umiru to mi je jedino :sad2: ali ih voooolim :klap::super:

jel to onaj lik sto je istrchavao arlekina nenormalno mnogo pa mu pas umro od srchke sa dve godine?

jel to onaj lik sto je istrchavao arlekina nenormalno mnogo pa mu pas umro od srchke sa dve godine?

jeste Dule umro sa dve godine ali nije ga istrcavao uopste :roll: jedan dan je haski protrcao preko puta ulice on skocio na ogradu i poceo da laje i samo se srusio mrtav.:sad2::sad2: jeste srcka ali definitivno nije od istrcavanja...inace Dule je bio najbolji lik u kraju...

@mackic
slazem se sa tobom...obe su izlizane rase ali mi je tedy nekako elegantniji sa tom lepom dlakom...lab mi je sa druge strane "obican"

e nemoj neko da se ljuti sto se meni ne svidjaju...ja volim sve kuce samo su mi neke vise lepse od drugih ;)

Back