Која вас странка "позива" у своје редове?

Ima stranaka koje agresivno privlače članstvo ali ne krivim ih - ko prvi devojci, njemu devojka :lol:
Mene su zvali samo iz SNS (što nije raritet, zovu sve redom) i jednom prilikom su me na njihovom štandu praktično vukli za rukav da potpišem pristupnicu. Srećom završilo se bez posledica pošto se angažujem na drugom mestu.

Slushaj ovih zutih izmotavanja , SNS je vuk'o za ruku a ona se nije dala :mrgreen:

Ima stranaka koje agresivno privlače članstvo ali ne krivim ih - ko prvi devojci, njemu devojka :lol:
Mene su zvali samo iz SNS (što nije raritet, zovu sve redom) i jednom prilikom su me na njihovom štandu praktično vukli za rukav da potpišem pristupnicu. Srećom završilo se bez posledica pošto se angažujem na drugom mestu.

SNS i SRS. Redovno me zovu. Imala sam ponude i iz drugih stranaka, koje su mnogo elegantnije prihvatile moje odbijanje, ali ovi su kao sekte. Posebno sto me je muvao i jedan clan SNS. Ozenjen, koji nikada ne propusta da spomene svoju porodicu.

Која вас странка "позива" у своје редове?

А ако нисте никада "позвани" у неку странку, онда за вас друго питање:

Зашто се ви онда сатирете учлањујући се у неке странке?
Да ли је у питању новац, моћ, добробит ове земље? О чему се ради?:dontunderstand:

Пошто је данас све јавно, слободно и независно, ево отварам тему да дискутујемо на ову аморалну филозофију!

Ko vise para da za uclanjenje a da nisu RADIKALI I SPS i njima slichni moze...
Auuuu zaboravih na SPO I DSS...

А како ћеш намамити стадо у тор?

Лудилом! Нпр. Позовем неку господу из Јевропе, скупе се новинари, телевизијске екипе, човек из странке ми донесе усисивач и ја се латим усисавања, пред њима, јер код нас у земљи није све чисто! И наравно извинем им се, и усисам и њих... Јер и код њих нису то чиста посла!
Свако ко мене познаје, зна да бих био способан на тако нешто!

А нпр. Оли Рена бих водио у џамију, натерао бих га да испоштује обичаје, да се изује, па бих рекао да му смрде чарапе и инсистирао бих да их скине... Пред новинарима и пред телевизијом.
И ко онда не би хтео у наш тор? :hahaha:

Можда смешно звучи, али ја верујем да ми само неагресивним лудилом можемо да просперирамо и у тој Јевропи, и у нашој милој Србији.:super:

Back