Koja vam je potvrdila da dobro...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:D Kad me prođe ta neka tuga posle nesrećne ljubavi, ta neka kmezava faza u kojoj ne ličim na sebe, povrati mi se odlično raspoloženje i nastupa u talasima. Evo već dva dana sam među nekim veselim svetom i konačno se smejem od srca, preživeo sam, dobro je... :lol:

:worth: fala ti ga boze...evo nama jos jednog forumasha (balvanista za primer) u igri...velkom bek druze patak.....:zag:

Teško da sam ja seks mašina koja se loži na forumašice. :) Takođe ne spadam u face koje u toku oralnog seksa poklanjaju pažnju emocijama. Zaljubljen ili ne priznajem da ne pratim detalje kad se nađem u takvim situacijama, jednostavno nisam u stanju da svo to mnoštvo ispratim čak ni kada bi poželeo da ih analiziram. Trudim se da žena bude zadovoljena, ali ne tempiramo ništa, samo se prepuštamo uživanju. Vodim ljubav sa ženom koja nastoji da i ja osetim zadovoljstvo nevezano od njene taštine ili bilo čega drugog, sa ženom koja i bez mene zna pravila igre, da oba učesnika treba da uživaju i da se angažuju oko tog cilja. ;)
Normalno je da žena u toku oralnog seksa svrši nekoliko puta, može se primetiti kako ona uživa, ali iskren da budem ne znam kako se može prebrojati koliko puta je doživela orgazam, obično nije skoncentrisana na brojanje i evidentiranje, a ni ja se ne sećam da sam ikad bio angažovan oko toga. Interesantnija mi je njena picca od brojanja orgazama i neke potonje statistike. I, već sam ti pričao, uglavnom se trudim da izvučem živu glavu, jer sam slab prema curama sa masivnim donjim strojem. ;) :D

Dacho bre, ne njajke vise :lol:
Daj malo banalnosti, mojne mi tu neke poetske trenutke :lol:
Daj malo masnoce bre tu... :per:

:D :cmok:
:worth: fala ti ga boze...evo nama jos jednog forumasha (balvanista za primer) u igri...velkom bek druze patak.....:zag:
Hvala... ;) :zag: Bolje vas našao narode.
Dacho bre, ne njajke vise :lol:
Daj malo banalnosti, mojne mi tu neke poetske trenutke :lol:
Daj malo masnoce bre tu... :per:
:rumenko: Gde smem da mastim, jedva sam i ovo nakrpio, na ovaj način, uopšteno, zakukuljeno i zamumuljeno :lol:, moram da vodim računa, da budem korektan... i sve... Ima ovde i ljudi koji me poznaju. :rumenko:
Eto mlađarije, pa nek ošinu detalje. ;) :D
Kako crno brojanje..oseti se i mali a tek veliki:klap:

Oseti se, ali kome je do brojanja kad krenu, ko će sve da ih popiše? :per: :lol:

Back