Koja je vaša srodna duša na forumu?

Može jedno potpitanje? Šta će vam srodne duše?
Šta će vam neko s kim se savršeno razumijete, s kim dijelite iste stavove, neko ko liči na vas....?!!!
S takvom osobom se ne dopunjavate, ne učite jedni od drugih, ne idete u širinu ljudske psihe, ne raspravljate....?!
ne mora da znači da je srodna duša ženska il muška verzija nas,
to može da bude i neko komplementaran, ima nas raznih

Može jedno potpitanje? Šta će vam srodne duše?
Šta će vam neko s kim se savršeno razumijete, s kim dijelite iste stavove, neko ko liči na vas....?!!!
S takvom osobom se ne dopunjavate, ne učite jedni od drugih, ne idete u širinu ljudske psihe, ne raspravljate....?!
je l kao vi na politici?
a zapravo ste svi isti, srodne duse, sa razlicitim trenutnim interesima.
ti i Simo napr :mrgreen:

ne mora da znači da je srodna duša ženska il muška verzija nas,
to može da bude i neko komplementaran, ima nas raznih
e da kad se kaže srodna duša ja odmah mislim na muškožensku varijantu srodnosti
a u stvari ima ovde na forumu nekoliko srodnih muških i ženskih duša sa kojima se uvek jasno razumem
kada napišu svoje mišljenje ja se slažem sa stavovima i razumem šta su hteli da kažu.
i to je baš lepa srodnost kada imaš finog sagovornika koji artikuliše svoje misli

e da kad se kaže srodna duša ja odmah mislim na muškožensku varijantu srodnosti
a u stvari ima ovde na forumu nekoliko srodnih muških i ženskih duša sa kojima se uvek jasno razumem
kada napišu svoje mišljenje ja se slažem sa stavovima i razumem šta su hteli da kažu.
i to je baš lepa srodnost kada imaš finog sagovornika koji artikuliše svoje misli
To se zove istomisljenik. Srodna dusa je barem po predanju daleko visi stupanj dusevnog i neretko duhovnoga poklapanja.

šta fali da budeš duhovno povezan za ljudima iz wirtuelnoga sveta.
iako nekima nisam ni oči videla čini mi se da ih bolje znam nego oni koji žive uz njih.
šta smo sve od informacija razmenili.
A ne ne ne, to si ti ucitala.
Ja sam samo rekao da je slaganje u stavovima slaganje, nisam u opste pomenuo virt svet vs real stuff.
Perfi, nesto si mi nezna i sentimentalna danas 😘

Jel? Limunada? Koja je ta?
1758792970073.png

Back