Koja je vaša mana?

-- Vrlo lako se iznerviram,i pohisterisem...jutros pre skole nisam mogla da nadjem slusalice,samo sto nisam pocela da placem....:roll:

--Nisam uopste ambiciozna,ali uopste...Dovoljno je da vidim samo naznaku neke prepreke,i ja vec odustala od onog sto sam htela...:neutral::neutral:

-- Vrlo lako se iznerviram,i pohisterisem...jutros pre skole nisam mogla da nadjem slusalice,samo sto nisam pocela da placem....:roll:
Kad se meni dešava da ne mogu tako ujutru naći naočare, slušalice, novčanik ili nešto drugo, počnem da pizdim, psujem život i sve, galamim (u fazonu Čkalje iz Vrućeg vetra - "Šta je ovo u božiju mater, svi ste izlapeli ovde, daj mi sekiru da vas sve...." :lol:)

--Nisam uopste ambiciozna,ali uopste...Dovoljno je da vidim samo naznaku neke prepreke,i ja vec odustala od onog sto sam htela...:neutral::neutral:
Mene prepreke dodatno motivišu. ;) Ako nešto ide baš lako i podmazano - uvek mi bude sumnjivo. :think: Obožavam da mi pukne film, da budem u fazonu "sad ću da mu *** sve" i da sašijem do kraja ono što sam namerio.

to mora neko drugi da prosudi a kad bih se ja pitala ja nemam mane....salim se
ono sto mogu da kazem to je da su moje mane sto me mrzi da ucim i kad sam losa na treningu zelim da to sto pre popravim a vezbam ga vrlo malo ili kada ne ide tako dobro ja nemam strpljenja da uvezbavam...

Back