Koja je vaša mana?

moje mane? mislim da ih imam mnogooo...
1.lako(strashno lako) se zaljubim
2.uvek u nekog debila,narkosa...(odnosi se na 1.)
3.lako se iznerviram
4.volim pivo(po mojoj kevi to mi je mana)
5.ne slusam nikoga
6.lenja maximalno

Keeper:
Alexandra9:
Keeper:
POP Mare:
Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.

prva mana ti je da si nesposoban da vidish shta ti fali a tako neces ni postati bolji... ako si ozbiljno mislio kad si to rekao :)
druga mana ti je pravopis - boldovano :pPpPp 'ne' ide samo uz sledecje glagole - necju, nemoj.... i .....? da chujem? :pPpPp
ma ne znash ni ti... :pPp
Evo deco... lak nachin da nauchite to... ((:
nemam mozak...
nisam ga ni nimala
necju ga ni imati
nemoj ni ti druzhe...
tako... :pPp
necju,nemoj i nemam. tu je jedino "ne" sa glagolom. a "nisam" koliko ja zapazham, nema "ne"...... sedi jedan pa nauchi ponovo :pPp
:pPp
eh, Chuvaru Vechitih Rasprava... petljash se k'o pile u kuchine... :p
Samo gore navedena chetiri primera NEgacija se pishu zajedno... tako da i ,nisam' ulazi u lekciju... (:
Kako se ne secjash? Pa to ste svi u shkolici pamtili kao:
nemam loshih ocena, nisam ih ni imala, necju ih ni imati, nemoj ni ti druzhe... :p
E svashta... kuda ide ova planeta? (:

bleach:
borim se sama sa sobom... :roll: kao da nemam druga posla i gomilu ljudi okolo da to cinim prosto iz moranja... :roll:
@ Stasha ~ IDEMO zajedno!... (; ja nosim merdevine, a ti farbu...(8 osvanuce to ~ nisam ~ ... (:

ukoliko ste vishlje od 180 ne trebaju vam merdevine. ne treba vam ni farba, dosta je jedan marker :p ... pazite se domara, zaostao je i pedofil :pPpPpp

ozbiljno...

Keeper:
bleach:
borim se sama sa sobom... :roll: kao da nemam druga posla i gomilu ljudi okolo da to cinim prosto iz moranja... :roll:
@ Stasha ~ IDEMO zajedno!... (; ja nosim merdevine, a ti farbu...(8 osvanuce to ~ nisam ~ ... (:

ukoliko ste vishlje od 180 ne trebaju vam merdevine. ne treba vam ni farba, dosta je jedan marker :p ... pazite se domara, zaostao je i pedofil :pPpPpp

ozbiljno...
iju :shock: cuvacemo se... (8 elem... nismo vise od 180 sigurno :roll: al' gde bre da se ne snadjemo ~zajedno~... (: tu su 'lopovske'... (((:

zivac,lako se nervirami posle durim (ponekad bez razloga),zlopamtilo,ponekad bezosecajna,idem preko mrtvih,cesto lazem zbog gluposti i mnogo bezim iz skole...to je od prilike to...mozda se setim jos necega...

moja NAJVECA mana je ujedno stvar koja me nervira najvise na celom svetu!!a to je
sto vec skoro 2 godine VOLIM idiota koji je najuobrazenije stvorenje na svetu i zbog kojeg mi se svet rusi...a on nista..... :( :( :(

a ne verujem ni da ce.....

e,lapo bi bilo kada bi mi o tome mogli da odlucujemo,ali kao sto kaze Balasvic
"to ne bira pamet nego srce..."

I sta sad???

A koliko nas samo ima koji nesrecno volimo!

ja samo zelim da se nikom ne desi ovo sto je meni....

najiskrenije!!!!

Master_Chief:
miss:
zivac,lako se nervirami posle durim (ponekad bez razloga),zlopamtilo,ponekad bezosecajna,idem preko mrtvih,cesto lazem zbog gluposti i mnogo bezim iz skole...to je od prilike to...mozda se setim jos necega...
Znam ja kako treba sa takvim kao sto si ti... :)

ali imam ja i mnoooogo vrlina,ali ovde to niko ne pita...

i da,bas bi volela da upoznam nekog ko zna sa ovakvima kao ja :wink:

miss:
Master_Chief:
miss:

Ja sam upucen te stvari,odnosno imam iskustva sa tim...doveo bih ja tebe u red u roku od 3 meseca... :wink:

Master_Chief:
miss:
Master_Chief:
miss:

Ja sam upucen te stvari,odnosno imam iskustva sa tim...doveo bih ja tebe u red u roku od 3 meseca... :wink:

ih,za 3 meseca mene moze da zgazi tramvaj...nista od tebe...slab si 8)

miss:
Master_Chief:
miss:
Master_Chief:
miss:

ih,za 3 meseca mene moze da zgazi tramvaj...nista od tebe...slab si 8)
To je bilo onako laicki receno,moram te upoznati pa da tek onda procenim kolko si "teska" i "borbena". :D

Back