Koja je sledeca?

koja ce se sledeca zemlja raspasti?

• Bosna

• Hrvatska

• Engleska

• Spanija

• ukrajna

• Belgija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zlatan decko

Početnik
Banovan
Poruka
15
Koja ce se drzava sledeca raspasti?
Hoce li to biti:
Bosna - koja je etnicki podeljena i svakom danom je sve neizvesnije sta ce biti sa Republikom Srpskom. A i Erceg-Bosna zeli autonomiju iliti pak nezavisnost .
ujedinjeno Kraljevstvo - Skotska je raspisala referendum za 2010-u , a i Severna Irska takodje zeli svoje parce kolaca.
Ukrajna -Postoji tema vec da ne objasnjavam i ja .
Belgija -Poznate razmirice Flamanaca i Gerilaca .
Spanija -Poznate separatisticke oblasti .
Hrvatska-Nije toliko aktuelno pitanje ali spominjalo se i neko odvajanje Dalmacije ...

Ako se jos neko seti neke zemlje neka je doda slobodno .

Hoce li to biti:
Bosna - koja je etnicki podeljena i svakom danom je sve neizvesnije sta ce biti sa Republikom Srpskom. A i Erceg-Bosna zeli autonomiju iliti pak nezavisnost .
ujedinjeno Kraljevstvo - Skotska je raspisala referendum za 2010-u , a i Severna Irska takodje zeli svoje parce kolaca.
Hrvatska-Nije toliko aktuelno pitanje ali spominjalo se i neko odvajanje Dalmacije ...

Ni jedna.

Belgija se vec neko vreme raspada i na zalost ce se raspasti, a ni Spanija nije daleko, katalonci samo cekaju priliku ...
Ipak su to samo prazne price ni jedna od navedenih zemalja nije kao Srbija pa da se svake godine po malo "raspadne", kod nas je to normalno a kod njih nije .

Hoce li to biti:

mislio si na valonce? ili si ih od miloste nazvao gerilcima

Glasao sam za FBIH, zbog situacije sa Republikom Srpskom, pa možda i malo pristrasno, zbog moje želje da se to pitanje riješi jednom za svagda i da narod Republike Srpske sam izabere kako želi da živi.

Back