Koja je razlika izmedju avanture i sponzorstva?

Avantura je uspon na Kilimandžaro, a sponzorstvo je red bul na bolidu.
Nema na čemu.
Ja danas ne vidim da normalan covjek/zena ima priliku i za jedno i za drugo........
Jer ti usponi su i suvise opasni ,a sponzorstva bizarna kod nas na brdovitom Balkanu......
Ja sam se voljela zalijetati,al jbg ne bih vise isla na sankanje po suvom........
Ili sam i dalje ostala romanticna u ovom nakaznom vremenu......A ne volim lagat sebe samu.........:roll:

a koja je razlika izmedju avanture i sponzorstva?

misim i jednu i drugo vodi do kreveta u krevet i van kreveta i nidje vishe

jedino shto sponzorisanje ima ukljuchene benefite

pitam za drugaricu
Avantura je kad hoces snekim, sponzorstvo kad neko hoce stobom, ne svidja ti se pa uzimas korist da bi bila sa njim. Dakle avantura je kad ti juris
nekog sponzorstvo kad on juri tebe.

a koja je razlika izmedju avanture i sponzorstva?

misim i jednu i drugo vodi do kreveta u krevet i van kreveta i nidje vishe

jedino shto sponzorisanje ima ukljuchene benefite

pitam za drugaricu
Avantura je jednokratna. Ne ukljucuje obavezno finansijski status muske osobe.
Sponzorstvo je zasnovano na finansijskom statusu.
To je bar moje misljenje :aha:

Znam jednu damu koja zivi po tom principu i sjajno joj je,ima tri sponzora i uvek mi pomene jedno,ovo ne moze svako,ali ona ili on kada provale da mogu,onda se ne vracaju.
Sto se tice avanture,to je prisutno gde god....cesce se ljudi upustaju u akciju za jednu noc nego da ulaze u veze i trose vreme,,,,a ima i onih planiranih avantura,cekam da napravis gresku i bingo !
Vremana su takva da je izuzetna retkost upoznati normalnu osobu...:vudu:

Znam jednu damu koja zivi po tom principu i sjajno joj je,ima tri sponzora i uvek mi pomene jedno,ovo ne moze svako,ali ona ili on kada provale da mogu,onda se ne vracaju.
Sto se tice avanture,to je prisutno gde god....cesce se ljudi upustaju u akciju za jednu noc nego da ulaze u veze i trose vreme,,,,a ima i onih planiranih avantura,cekam da napravis gresku i bingo !
Vremana su takva da je izuzetna retkost upoznati normalnu osobu...:vudu:
Nažalost, slažem se, tako je.

Back