Koja je najdeblja zena s kojom ste bili?

Mickey Fine

Aktivan član
Poruka
1.835
Koliko je tezila najdeblja zena s kojom ste bili? Ja uglavnom nisam bio sa jako debelima. Najteza je imala oko 60kg na svojih 175cm, znaci nije bas prase, ali onako punija. Jedna druga je imala 59kg na 176cm, ali je je imala jako velike sise. Bila je vitka uprkos velikoj kilazi jer je sva bila u sisama.
Sta kazete?

Koliko je tezila najdeblja zena s kojom ste bili? Ja uglavnom nisam bio sa jako debelima. Najteza je imala oko 60kg na svojih 175cm, znaci nije bas prase, ali onako punija. Jedna druga je imala 59kg na 176cm, ali je je imala jako velike sise. Bila je vitka uprkos velikoj kilazi jer je sva bila u sisama.
Sta kazete?

A jesi bio s nekom koja je imala 59,5 kg?
Jel vi stavljate te zenske prvo na vagu ili od kud tako tacno znate i centimetre i kilograme.

Na visinu od 176 cm 59 kg je idealna tezina.

Sta kazete?

Mora da se zezas....ili kenjas i izigravas neku facu :roll:

Na 175cm, 60 kg je cak vrlo vitko :aha:

Evo ova poznata licnost ima taj odnos visine itezine (173cm- 58.59kg)

Jel ovo punije Mickey?

020811-Katy-300.jpg

Evo ova poznata licnost ima taj odnos visine itezine (173cm- 58.59kg)

Jel ovo punije Mickey?

020811-Katy-300.jpg

Ko to zna? Ne racuna se kako zena izgleda kad se dotera utegne i stane na stikle. Racuna se samo kad je gola, bosa, nenasminkana i rascupana.

- - - - - - - - - -

Mora da se zezas....ili kenjas i izigravas neku facu :roll:

Na 175cm, 60 kg je cak vrlo vitko :aha:

Ma daj. Ajd nemojte vi zenske zafrkavati i trolovati temu.

Svi znamo kako izgleda Katy Perry sa milion slika - ona nije nimalo debela.

Koliko kg na 175cm je za tebe normalna devojka, koja nije punija ? :think:

Evo sad sam guglao tu Katy Perry. Rekao bih da joj tezina varira; na mnogim slikama je punacka. Za 175cm do 55kg maksimum. Dodaj kilu, dve ako ima bas masivne grudi.

- - - - - - - - - -

Imam 170cm/62kg...znaci debela po vasem :mrgreen: i ne planiram da smrsam jer mi je ovako ok :mrgreen:

Ma sta te briga te muskarci gledaju s gadjenjem. ;)

Najdeblja žena s kojom sam bio dobar drugar je bila jedna Nada. Bila je mala-niska, a debela. Bila je i temperamenta. Znači, generalno osoba koja mi se nije svidjala, ali je bila dobra prema meni. Jedna od retkih devojaka sa kojom sam imao lepu drugarsku komunikaciju, i koja je verovatno imala lepo mišljenje o meni

Sta kazete?
Daj nemoj zahebavati . Djevojke tih težina i visina su prilično neuhranjene .
Ti tvoji medjedi su imali barem 80 kila al su te slagale za težinu .:)

A jesi bio s nekom koja je imala 59,5 kg?
Jel vi stavljate te zenske prvo na vagu ili od kud tako tacno znate i centimetre i kilograme.

Na visinu od 176 cm 59 kg je idealna tezina.

da ne ponavljam vec receno, slazem se

- - - - - - - - - -

Daj nemoj zahebavati . Djevojke tih težina i visina su prilično neuhranjene .
Ti tvoji medjedi su imali barem 80 kila al su te slagale za težinu .:)

:)))))

Back