Frederick_
Veoma poznat
- Poruka
- 13.019
Zakoni su tu da se mijenjaju. Tako da ne brinite sve će biti kako treba da bude
Sta ima da brinem, ja sam kapetan u rezervi, mogu samo da vas postrojavam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakoni su tu da se mijenjaju. Tako da ne brinite sve će biti kako treba da bude
Mozda bi bilo dobro da ti neko i u kucu upadne i uspostavi red.Bar bi se znao red.
A jel si ti imao dodire sa njima.
Ja prvi kao neko ko je davno odslužio vojni rok govorim ljudima da je to bilo gubljenje vremena. Da, naučili smo da rukujemo oružjem, ali ta obuka može da se odradi za puno manje vremena, a osim toga nemamo nikakve koristi od toga što smo trpeli neke polupismene iskompleksirane jajare da se iživljavaju nad nama, unose u facu, pocrveneli od besa izdiru i komanduju koju gomilu lišća ćemo danas da prenosimo s jednog mesta na drugo i koji teren da čistimo od trave. Smešno i jadno.najbitnija stavka je svakako ona PODSTICANJE DA IZBEGNU VOJNU OBAVEZU MOZE DA BUDE SANKCIONISANO SA 12 GODINA IZA RESETAKA
sve m ise cini da ce se na krsti veoma retko prduckati o pozivanju da se vojska ne sluzi zar ne ?
i treba tako. pa da cujemo junacine ko ce prvi da zucne tada...
Ja sam iz HR pa ću svakako prduckati o tome, što mi mogu, staviti mi soli na rep?najbitnija stavka je svakako ona PODSTICANJE DA IZBEGNU VOJNU OBAVEZU MOZE DA BUDE SANKCIONISANO SA 12 GODINA IZA RESETAKA
sve m ise cini da ce se na krsti veoma retko prduckati o pozivanju da se vojska ne sluzi zar ne ?
i treba tako. pa da cujemo junacine ko ce prvi da zucne tada...
A dje si ti ratovao specijalacPa citaj odgovore na temu, pa ces zakljuciti i sam.
Ne moze vojska i policija zajedno.Чим се склоне ови баљезгари треба вратити уговорце.
Полицију и војску објединити, ето кадровског решења.
Nesrbi ne postrojavaju vise u rezerviSta ima da brinem, ja sam kapetan u rezervi, mogu samo da vas postrojavam
Управо тако.Mozda specijalne jedinice sa vise resora.
Pogranicna policija postoji.Управо тако.
Полиција са граничном службом.
Baš da vidimo koga će pozivati, pa da se dopisujemo sa vojskom,tužilaštvom,poverenikom i ustavnim sudom.Albance iz Preševske doline?! Nema šanse. Rome svud po Srbiji?! Nema šanse. Samo će Srbe da maltretiraju, a da mene pozovu (a ne mogu, jer sam mator), usledio bi moj legalistički udar na tu krutu,trulu administraciju i il bi odustali od mene ili bi me neko iz VBA učio da plivam sa betoniranim stopalimada te prvo upitam a cemu to destruktivno pitanje ?
Kako piše u Krivičnom zakoniku "onaj ko se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu za izvršenje obaveze služenja vojnog roka ili izbegava prijem poziva za izvršenje te obaveze, biće kažnjen novčano ili do jedne godine u zatvoru"
Svaki sljedeći stav vuče sa sobom ozbiljnije kazne.
Izbjegavanje obaveze sakrivanjem može da odvede nekoga na izdržavanje trogodišnje zatvorske kazne, a napuštanje zemlje da bi se izbjegla vojna obaveza bi po povratku donijela do osam godina u zatvoru.
Najzad, podsticanje više ljudi da izbjegnu obavezu, može da bude sankcionisano sa 12 godina iza rešetaka.
Olakšavajuća je okolnost da svako ko je izbjegavao obavezu, a naknadno se prijavi nadležnim organima, može i da izbjegne kaznu.
Ja prvi kao neko ko je davno odslužio vojni rok govorim ljudima da je to bilo gubljenje vremena. Da, naučili smo da rukujemo oružjem, ali ta obuka može da se odradi za puno manje vremena, a osim toga nemamo nikakve koristi od toga što smo trpeli neke polupismene iskompleksirane jajare da se iživljavaju nad nama, unose u facu, pocrveneli od besa izdiru i komanduju koju gomilu lišća ćemo danas da prenosimo s jednog mesta na drugo i koji teren da čistimo od trave. Smešno i jadno.
Pa kad čujem nekog da govori kako "vojska napravi od tebe čoveka"... Teška lobotomija.
Iso bi ti pevajuci da trebasBaš da vidimo koga će pozivati, pa da se dopisujemo sa vojskom,tužilaštvom,poverenikom i ustavnim sudom.Albance iz Preševske doline?! Nema šanse. Rome svud po Srbiji?! Nema šanse. Samo će Srbe da maltretiraju, a da mene pozovu (a ne mogu, jer sam mator), usledio bi moj legalistički udar na tu krutu,trulu administraciju i il bi odustali od mene ili bi me neko iz VBA učio da plivam sa betoniranim stopalima
Ja sam iz HR pa ću svakako prduckati o tome, što mi mogu, staviti mi soli na rep?
Oni koji žele izbjeći služenje vojske nek se jave psihijatru, nadrobe mu što ih sve muči u životu i 100% će dobiti neku dijagnozu, kako već ide jer nije džabe ona "nema zdravih nego samo nepregledanih". Zatim s tom dijagnozom treba dalje nastaviti "karijeru", ići npr. na psihoterapije. Znam iz pouzdanih izvora da u grupama za psihoterapiju često fali članova, doktori bi jedva dočekali da te ubace u neku takvu grupu. Skupiš lijepu kolekciju nalaza od psihijatra i kad dobiješ poziv za vojsku pokažeš te nalaze i nema šanse da će te primiti u vojsku.
prema podčlanu 51 člana 52 zakona o vojnim obveznicima kazna je zabrana polnog opštenja u trajanju od tri godineDa li to postoji i da li je predvidjeno zakonom koji je donet ?
Ili je to samo prica i skretanje pažnje jer na netu samo o vojsci, kuci samo o vojsci, na poslu vojska.
Све ове касарне где спавају ленштине продати и изнајмити.Pogranicna policija postoji.
Malo je to sve.
Potrebna je redovna vojska, redovne veze sa inovacija a na 5 do 10 god...
U slucaju mobilizacije.
Nema tu price
Jel ti dignut sve vreme dok gledaš ovog izvikanog fosila ili se samo povremeno trzne tokom određenih scena?
Ako vec vidis sukob sa natom.. Pa nije to 99ta dobri napokone. I nije u Rusiji jelcinj katolik. Niti je Rusija vise ono sto je tad bila u raspadu posle sssr...Je li kapetane? Recimo zaratimo sa nekim, natoom recimo, s obzirom da nemamo sa kim drugim i onda nato posalje avijaciju i krenu da bombarduju ovde okolo. Sta cemo ti i ja kapetane tada? Da uhvatimo redovnu vojsku i ajmo sokolovi! Napred na rakete!
U stvari ne. Znam! Ti sedi u Noru a ja cu u Klaru i udri po rahetlama.
Ah da. Pa nemamo goriva, uveli nam sankcije hahaha
Hrvat odmori culi smo teСве ове касарне где спавају ленштине продати и изнајмити.
Паре уложити у технологију за очување граница.
Сензори, камере, ограде, ровови...
А не да Миле са вучијаком вири из жбуна...
21. век је.
Коме треба војска
Išao sam godinu dana a sad se femkaju za 3 meseca...Da li to postoji i da li je predvidjeno zakonom koji je donet ?
Ili je to samo prica i skretanje pažnje jer na netu samo o vojsci, kuci samo o vojsci, na poslu vojska.