Koja javna ličnost vas najviše nervira?

U poslednje vreme Saša Popović, pogotovu posle jednog koncerta na kom sam bio, a na kom su ga izviždali. Jedno vreme sam ga poštovao, a onda sam ukapirao da je svoje emisije pretvorio u "Muslimaniju" Da namešta svoje emisije kako bi Grand bio ili u što većoj meri izašao na Bosansko, Makendonsko i ostala tržišta. Od toliko dobrih pevača odavde on forsira neke iz bivših Jugoslovenskih republika...

Robert De Niro, Meril Strip, ... itd.

Jer oni su javne licnosti, ... pa ako zele da nas zivotno doedokuju,
mizerno je da to cine preko ... kritike Donalda Trampa.

Jer lako je kritikovati Donalda Trampa koji je prebrz, preotvoren itd.,
ali ponuditi vise od onoga sto on nudi (makar samo teoriski) to se nisu dosetili!

P.S. (ovo je naknadno dopisano)

A pazite sada:

PROMENIO MIŠLJENJE Evo šta Robert de Niro sada misli o Donaldu Trampu!
http://informer.rs/zabava/zvezde/10...Evo-sta-Robert-Niro-sada-misli-Donaldu-Trampu
i na kraju stoji:
On je sada predsednik, što znači da ne mogu sada to da uradim. Moram da ga poštujem, uprkos tome što svi znamo ko je on. Sada moramo da vidimo šta će on da uradi i kako će da se izbori sa određenim stvarima. Interesantno je da u mnogim gradovima ljudi izražavaju svoje nezadovoljstvo tako što izlaze na ulice i protestvuju - rekao je de Niro, ali nije želeo da otkrije da li će novog predsednika ugostiti u jednom od svojih restorana.

Kao da Donald Tramp ce crci ako ne jede u nekom od restorana koji su u vlasnistvu svetski poznatoga glumca kome nije dovoljan prihod od glume!

Naravno da on nije promenio misljenje, niti je on rekao da li ce bilo koga ugostiti u restoranum, nego ...

Sto se mene tice, ... da sam Robert de Niro ... ne bih se ponizio otvaranjem restorana.
Jer sutra cu crci a on ce pre mene.
Cemu to?!
Je li gladan, zedan, sta li je?

Poslednja izmena:
Radoš Bajić Zapravo ne znam dal me više nervira on ili oni koji su mu omogućili da uposli celu porodicu (njemu kao privatniku, jer toje privatna serije, nije u režiji tima Rts-a već privatnog pojedinca), da zgrće pare, dok glumcima koji tu glume daje neke mrvice. Pa npr Evo Manda je glumio u svih 101. epizoda na kraju su mu prijatelji kad je umro vraćali kredit u Švajcarcima jer on nije imao para...
Drugo, nije Srbija selo. Pa valjda preko 70 % te Srbije živi u Beogradu, Novom Sadu, Nišu. Mislim da priče o gledanosti ne stoje. U tom terminu, subotom u 8. uveče bi šta god da staviš bilo gledano, baš kao što su i sada gledane razne gluposti koje je snimao Rts, isto u terminu od 8. uveče, radnim danim

Olivera Kovačević. Ne bih joj dala da vodi emisiju. Kakav je to voditelj ako ne dozvoli gostima da pričaju. Stalno im upada u reč... uf mrzim je.

Slažem se. "Klopka" je imala mnogo bolje i mnogo gledanije emisije dok je radila na Pinku.

Ima neke svoje stavove i principe i zadrta je u tome. Nije ni čudo što u tim godinama ne samo da nema decu, nego nema ni muža. S tolikim jezikom bilo bi čudno (bez obzira na harizmu) da bilo koga imaš

ceo dan bi bilo malo da nabrajam ,sto od politicara do ostalog sljama .....jedino on
novak-djokovic_672x0.jpg
i jos par nih mi daju nadu da jos postoje ljudi ....

Željko Mitrović. Bio je i ostao otvorena ulizica svih vlasti.
Nervira me jel malo pa malo, pa se sa nekim posvadja, i onda nedeljama se prepucava preko svoje televizije. Prekida program, emituje specijalne emisije, a sve neki njegovi odgovori osobama sa kojima se dokačio.
Upališ vesti na Pinku, a ono pola vesti njegovi odgovori i prepucavanja

Ne znam kako je uopšte moguće biti takav ljigavi beskičmenjak kao on, ko god da je na vlasti, on je njegov
odvratni apologeta. Muka mi je od takvih ljudi.

Back