bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.513
Ne govorimo o ekstremima ovde.Zamisli da se zaljubis u kockara np.
Pisemo o problemu siromastva, ne porocima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne govorimo o ekstremima ovde.Zamisli da se zaljubis u kockara np.
Upravo tako. Vaspitao ili ne, neki smo rodjeni takvi da idemo srcem. A obicno onda mozemo sveIde,.. ali zavisi i od srca,.. kako si ga vaspitao![]()
Isto mozemo izokrenuti malo pitanje, pa pitati a kako je ovaj bogati zaradio to sto ima?Zavisi sta je razlog finansijskog stanja, ne ide bas samo srce slusati.
Eto nekog “pokretaca”.. za uspeh.Mom ocu nisi dali da se oženi sa devojkom iz sela koja mu se sviđala ( i on njoj ),.. bio je sirotan.
Dugo mu je omiljena pesma bila: "Rastala se jedog dana, ispod grana jorgovana,..".
I to mu je bio veliki motiv u životu,.. i napravio je što ja ne mogu ni za tri života.
Pa upravo to, zavisi sta je razlog siromastva.Ne govorimo o ekstremima ovde.
Pisemo o problemu siromastva, ne porocima.
Priča ide i dalje,..Eto nekog “pokretaca”.. za uspeh.
Lepse bi bilo da su zajedno sticali to sto je on sam.. ali.
Eto koliko se zivot igra cesto..Priča ide i dalje,..
Njen sin i ja smo bili najbolji drugari.. a da to nismo znali,...![]()
Recimo rodjen u siromasnoj porodici.Pa upravo to, zavisi sta je razlog siromastva.
Ni blizu mizoginiji. On čak ni ne objektifikuje žene, što je blaži oblik mizoginije. Samo ima kvantitativno (pogrešno) mišljenje.ovo je netacno i tako generalizovano da postaje skoro pa mizogino.
sad sam malo prelistao,... pa nisi ti dobro razumeo (ili ja nisam dovoljno razjasnio).Sram te bilo. Vrebaš slomljena ženska srca i iskoričšavaš žene dok su u životnom raskoraku.
Na njihove veze sam mislio,..Ne pričam o "glupim" ženama, ni o kratkim vezama.
Ja cenim i poštujem žene ali mlađi naraštaji su danas toliko plitki da se užasavam, svaka čast izuzecima. Zato sam i napisao u naslovu teme "danas".Ni blizu mizoginiji. On čak ni ne objektifikuje žene, što je blaži oblik mizoginije. Samo ima kvantitativno (pogrešno) mišljenje.
Kao kad bi žena reka Većina muškaraca je postala takva da gleda samo fizički izgled. Nema ničeg mizandričnog, samo lična kvantitativna procena.
Na klizavom si terenu, bajo.Ja cenim i poštujem žene ali mlađi naraštaji su danas toliko plitki da se užasavam, svaka čast izuzecima. Zato sam i napisao u naslovu teme "danas".
Obicno ali ne nuzno osobe koja je odrastala u porodici gde ima svega.Interes u materijalnom smislu, je odlika manje ambicioznih lenčuga.
Nisi u pravu. Toga je bilo i bice.Ja cenim i poštujem žene ali mlađi naraštaji su danas toliko plitki da se užasavam, svaka čast izuzecima. Zato sam i napisao u naslovu teme "danas".
Slicno razmisljamo miIma jedan lep izraz za opis neostvarene veze:
- Ali ako srce nije zaigralo -
džaba bilo i sata i salaša.
Znači, moram još puno da radim na sebi,.. jer ti si me već stigla, a ja sam starijiSlicno razmisljamo mi![]()
![]()
Uz rad se i jako lepo i korisno razmišljaObicno ali ne nuzno osobe koja je odrastala u porodici gde ima svega.
I obicno je to osoba koju opisuje ova rec na kraju tvoje recenice-lencuga. Onaj ko prokocka nasledjeno jer nije ucen da radi.
Ajd prekini da izmišljaš pričePre neku godinu sam imala višemesečnu kres kombinaciju sa jednim vozačem kamiona. Jer je mmmmm jako dobro izgleda i obdaren je.
Ali ne i vezu jer smo bili nebo i zemlja. Sve je bilo ok dok nije počeo da mi žicka za cigarete. Ne, ne. Nije to za mene.