Koj mob imate,i da li ste zadovljni njime?

Имам проклети N73 и нисам задољан....ма не да нисам задовољан већ проклињем дан на који сам га купио...фон је спор,квалитет пластике никакав,поклопац крцка,најбољи програми се морају подписати,тастатура је премала....е мој стари добри W810i,сад кукам за њим....

Imam SE K800i i vrlo sam zadovoljan njime. Fotke su odlične zahvaljujući Karl Cajsovoj optici na kameri od 3.23mp, a sa memorijom nema problema jer sam u njega ubacio m2 karticu od 1GB.
Sad mu je cena i više nego povoljna (oko 150€ za nov aparat skinut sa neke od mreža preko) i svima ga preporučujem.

Imam SE k750i i onak...ok mob,al moze i bolje...ima i mana al ipak u principu dobar mob.Jedino mi se cam pokvarila,al to sam ja kriva...:mad: da sad ne objasnjavam sta sam radila...al ovako dosta je izdrzljiv telefon...sta je sve preziveo...uffff...jadan moj telefoncic...:(:(:( a baretija je solidna traje mi min 2 dana,uz to sto ga stalno cackam,slusam music i sl...ne moze ni pola sata da prodje,a da ga ja ne cackam...a sto se tice opcija...pa ima dosta solidne..memorijska(ja imam od 512mb,al mana je to sto su memorijske za SE skupe:!:),kamera 2mpx,bluetooth,IC,VideoDJ,PhotoDJ,MusicDJ,radio...itd...itd...e da...i ok se cuje,nije tiho,al nije ni nesto preterano glasno...mislila sam da ga menjam sad kad sam uletela u kes :mrgreen: al ipak necu...planirala sam da uzmem N73,al cula sam negativne komentare za taj mob,pa ipak necu...cekacu N96 da pocne da se prodaje kod nas,pa da ga uzmem...hehehe...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Back