Koha objavila non-pejper o Kosovu, nemački ambasador kaže – lažna vest

Naroda? Ne bih rekao da je to za korist ruskog naroda. Političkih vođa, da.
Da, ali kad su nama zapadni političari pričali devedesetih: "Mi nismo protiv srpskog naroda, nego protiv rukovodstva."

Ovdašnji slobisti su rekli: "Jaaaao, kakve foooore. Naravno da ste protiv naroda!"

Pa zato ja želim da im ispunim želju, i poistovetim narod i političmare, baš kao što su tražili.

Pazi to se već desilo samo nisu neki shvatili..

Podgrevanje tenzija u regionu, za račun ruskog naroda

Ne znam šta bih vam rekao osim da me Srbija pa i samo Kosovo zanimaju koliko i kakvu je stolicu imao juče debeli Palma.
Što se mene tiče možete da ugasite državu. Narod koji više ceni korejskog investitora od domaćeg preduzetnika je u najmanju ruku mentalno oboleo.

Dabogda se cela raspala a narod da živi kao Romi po svuda bez države jer to mu najviše i priliči.

Ne znam šta bih vam rekao osim da me Srbija pa i samo Kosovo zanimaju koliko i kakvu je stolicu imao juče debeli Palma.
Što se mene tiče možete da ugasite državu. Narod koji više ceni korejskog investitora od domaćeg preduzetnika je u najmanju ruku mentalno oboleo.

Dabogda se cela raspala a narod da živi kao Romi po svuda bez države jer to mu najviše i priliči.
Znaš otkad meni puca kurton za SRJ

Decenije su u pitalju

Back