DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.576
..ili bolje receno velicinama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta znam, meni je sasvim legitimno da ženska to voli... kao što mi volimo neke druge stvari.Paula je opsednuta velicinom polnog organa.
Setim se jednog mog druga koji se stalno zezao u fazonu "moj tuki je mali, ali sam zadovoljan jer me uvek dovede do orgazma".Mastovitosti.....nije to samo izbacis ***** od 20 cm na sto i izvolite.....voalla.
Velicina jeste ok ali velicina nije sve, ima tu i do erekcije, izdrzljivosti, potencije ...celokupan paket treba da bude.
Ja nisam rekao da je moj mali, daleko od toga, nego je poenta da nije sve u velicini...bas kao sto sam i opisao.Setim se jednog mog druga koji se stalno zezao u fazonu "moj tuki je mali, ali sam zadovoljan jer me uvek dovede do orgazma".
Da li zna?Мислим да она зна шта је битно, тако да нема потребе да објашњавамо да је нешто друго битно или битније.
Naravno da je bitna i ženama i muškarcima. Što veće to bolje.Kako je Paula izvukla nekoliko tema o velicini penisa nastalih u zadnjih godinu dve dana uocavam jednu stvar
deluje mi da su velicinom vise optereceni muskarci nego zene?
sta mislite da li sam u pravu?
mozda ima veliki palac baburuJel to znači 18+![]()
O bože šta vama pada na pamet. Ne moram biti opsednuta, dovoljno da bacim pogledPaula je opsednuta velicinom polnog organa.
Kako je Paula izvukla nekoliko tema o velicini penisa nastalih u zadnjih godinu dve dana uocavam jednu stvar
deluje mi da su velicinom vise optereceni muskarci nego zene?
sta mislite da li sam u pravu?
i da postanes opsednutaO bože šta vama pada na pamet. Ne moram biti opsednuta, dovoljno da bacim pogled![]()
Da, muškarci se više lože na dužinu.Žene baš briga za veličinu.
Interesuje ih debljina