- Poruka
 - 95.553

Mudar si , je li?i ne trebaš biti...ovo je matrix, jedan klik na iksić gore u ćošku i sve nestaje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mudar si , je li?i ne trebaš biti...ovo je matrix, jedan klik na iksić gore u ćošku i sve nestaje
Ti možeš i levo.
da..ali samo ako tamo daju besplatne krempiteTi možeš i levo.

Šta imaš od ovih provokacija u pokušaju?ejj kuku, sad sam naebo..ako advokatica voli krempite onda ću ispadnem babaroga uništitelj života forumašica
brrrrrrrr..![]()
da li se stvarno osecas da te ja zezam? iskreno ti kazem, ne zezam nikog. Ako nekog zezam, ne radim to sa namerom da nekog zezam, jer kao sto si i ti rekao, ono sto je nekad bilo normalno postalo je nenormalno, a ono sto je bilo poremeceno sad je normalno, a ja ne znam sta je normalno.ejj kuku, sad sam naebo..ako advokatica voli krempite onda ću ispadnem babaroga uništitelj života forumašica
brrrrrrrr..![]()
Što, ne voliš Nox Arcanu?ne želim
Šta imaš od ovih provokacija u pokušaju?
Privlačenje pažnje?
Ako je to ,onda zaista nemaš šta da zameriš
@marzivu
Jel?Problem?ti si mene prva cimnula
ja se tebi nisam obratio
A J.Deppa voliš?ne sve ali ova mi je super
sta tacno?Tebi @marzivu ???
nikad čuoA J.Deppa voliš?
nisam prepoznao bend po imenu, ali me spot i stil podseca na ovu: svidja mi se ovaj deo iz ove pesme, ali ne cela:Da li voliš Nox Arcanu?
Nisi.znam, cudak sam sto se tice ukusa
brate, al bi mi se svidelo da je nekako mracniji, tajanstveniji, dublji stil tog projekta, tek sad istrazujem i saznajem o njemu. Evo nekako se najezim cim razmisljam o potencijalu. U tuzi sam sto citavu mastu moju tesko mogu da manifestujem, sta god da zelis da uradis na ovom svetu, kao da treba zgoljav da pomerim citavu planinuDa li voliš Nox Arcanu?
Muzika koju volimo da slušamo?Neprilagođena, šta misliš da li je muzika odraz ličnosti ili muzika može da utiče na ličnost ?
sto volim kad na kraju dodje toplinaMuzika koju volimo da slušamo?
Odraz ličnosti..Mislim da dosta govori o nama samima.