- Poruka
 - 3.404

naravno, ali muzika može i da utiče i na raspoloženjeMuzika koju volimo da slušamo?
Odraz ličnosti..Mislim da dosta govori o nama samima.
nisam ljubitelj klasične muzike ali nekad mi prijaju ovako neke melodije...kao recimo :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno, ali muzika može i da utiče i na raspoloženjeMuzika koju volimo da slušamo?
Odraz ličnosti..Mislim da dosta govori o nama samima.
Kod mene više samo raspoloženje određuje šta ću da slušam.naravno, ali muzika može i da utiče i na raspoloženje
nisam ljubitelj klasične muzike ali nekad mi prijaju ovako neke melodije...kao recimo :
Kod mene više samo raspoloženje određuje šta ću da slušam.
nisam brate, samo opusteno ali intenzivnoM
Мрско ме да читам, јел се убио?
Kod mene više samo raspoloženje određuje šta ću da slušam.
Počni da obrađuješ njivu i da redovno cijepaš drva, pa će ti ovakve gluposti manje padati na pamet.meni nekako jeste, stalno imam prazninu u sebi i osecaj da zivim u hladnom svetu, a svi bi me kao zveri bez oklevanja, bez pitanja strpali na infuziju ako slucajno ne bih uspeo samoubistvo. Mozda samo ja zivim u bolu...
daj adresu, i uveri me da ce mi okruzenje biti vedri i dobri ljudi, a ne materijalisti i alavciPočni da obrađuješ njivu i da redovno cijepaš drva, pa će ti ovakve gluposti manje padati na pamet.
E obrađivanje njive i cepanje drva, pa motika, pa ašov i ostalo..Počni da obrađuješ njivu i da redovno cijepaš drva, pa će ti ovakve gluposti manje padati na pamet.
Depra se dobija od previse slobodnog vremena.E obrađivanje njive i cepanje drva, pa motika, pa ašov i ostalo..
Toga sam se naslušala dok me cepala depra i mogu reći da mi takve izjave
Baš idu na ****..I to redovno.
Obrazuj se.Depra se dobija od previse slobodnog vremena.
Ne padaj u depru.Obrazuj se.

Kažem ti da se prvo informišeš pre nego što počneš da pišeš o nečemu.Ne padaj u depru.
Vrlo si duhovit..samo ovde se ne priča o motornim pilama.Ja sam jedan put bio u depri zbog cijepanja drva, toliko se umori da mi nije bilo do života. S motornom pilom život je bolji.
Depra se dobije od obrazovanja sudeći po broju depremiraih visokoškolovanih homo sapiensa.Obrazuj se.
Depra se ne dobija.Ona dobije tebe.Depra se dobije od obrazovanja sudeći po broju depremiraih visokoškolovanih homo sapiensa.
Ono dodje povremeno iznabada me i ode i i tako u krug.Samo kad bismo svi imali otvorenija srca jedni prema drugima...
sta tacno?Ono dodje povremeno iznabada me i ode i i tako u krug.
Izbegavaj takve ljude.I ja se osecam usamljeno jer sam izbacila toksicne ljude iz svog zivota.daj adresu, i uveri me da ce mi okruzenje biti vedri i dobri ljudi, a ne materijalisti i alavci
mozemo samo da se pitamo, kako to moze da se promeni, ili da izignorisemo, zar ne?Problem kod onih koji su toksični je što oni često vole tražiti pomoći usluge, a kad je obrnuto, onda postanu hladniji, rijetko dostupni, imaju najednom puno ,,obaveza"