KOGA BI VOLELI DA UPOZNATE SA FORUMA

Volela bi ovog Jackia da malo propustim kroz sake
a100.gif
;)

whitenicky:
pa sto da ne .... taman da odigramo AMERICAN FOOTBALL ...ionako su mnogi puni mrznje ..taman da negativnu energiju izbacimo iz sebe ....

Ajmo da vidimo tim koji je protiv mene : baraba*, Psihologue, Bliss, Ljuba82, deki139, rastamann .........

Tvojih prethodnih par postova su krajnje odvratni, tako da cu se suzdrzati od daljih komentara. Shto se tiche mrznje i ostalih stvari koje si spomenuo u jednom od prethodnih postova, postoji neshto shto se zove projekcija (psiholoshka) pa ti razmisli o tome.
Shto se tice okupljanja, upoznala sam do sada 30 -tak ljudi sa foruma, i mogu da kazem da ima zaista super ljudi, i uglavnom nisam imala nikakva losha iskustva, sem sa odredjenim personama koje vec same javljaju na ovoj temi. Tako da ostavljam "vama" ili "tebi" da h8-ujete na temi, dok se mi ostali super zezamo.

@Butterflies .... odavno sam ti rekao da preozbiljno dozivljavas postove ovog foruma ... a to sto se ti primash kao saucesce na moje zajabancije ...to je tvoj problem ... a taj problem imas odavno ... tako da i ja nemam potrebe da ti objasnjavam neke stvari ...opet neces shvatiti ....

A sto se tice vaseg zezanja ....samo vi uzivajte ... imam i ja ekipu za zezanje ... samo se ne pale na moje gluposti koje ovde pisem ...

hm... na recimo nekom forumaskom okupljanju volela bih da budu prisutni sledeci likovi:
antuntun, modelsica, sakal, vizionar, revolverash, neva, idol, malishan, mannibals, krtolica, neozbiljko, milica, djorax, gucci, djuromornar, psiho, krvolok i naravno jagodica...;) ovako nesto ne bih propustila...:)

Back