jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
nemoj da si prost
...mislio sam da upoznam 8)
...mislio sam da upoznam 8)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...mislio sam da upoznam 8)jacques:nemoj da si prost...mislio sam da upoznam 8)
Ovo me je bash nasmejaloneozbiljko:Voleo bih da upoznam samog sebe. Kao Sokrat.

milicaanchy:Jandwu,Nickyja i Zaksa![]()

Nema da brines niki... kakva bre odbojka i okupljanja... neka imaju lepe uspomene na proslu godinu jer ove godine se nece naci neka budala kao ja da to organizujewhitenicky::shock:S:shock:H:shock:O:shock:C:shock:K:shock:
Ove godine da pozovemo i ZANDARMERIJU ...jer cemo se pobiti medjusobno ...a i LAZA LAZAREVIC neka oslobodi mesta do LETA
Profimare:Nema da brines niki... kakva bre odbojka i okupljanja... neka imaju lepe uspomene na proslu godinu jer ove godine se nece naci neka budala kao ja da to organizuje![]()
MarijA`:mmmm... pa recimo Mareta careta
hahahahahha

Evo ja cu sa tobomwhitenicky:pa sto da ne .... taman da odigramo AMERICAN FOOTBALL ...ionako su mnogi puni mrznje ..taman da negativnu energiju izbacimo iz sebe ....
Ajmo da vidimo tim koji je protiv mene : baraba*, Psihologue, Bliss, Ljuba82, deki139, rastamann .........

MarijA`:Slatki moji omiljeni likovi
Da znate da sam vas se JAKO pozelela
HAHAHAHAHA

whitenicky:Lepo od tebe .... ako se budemo okupljali na leto ....javicemo ti mesec dana ranije da se spremish , naravno da ne zakasnis sa pripremama .... docice i MARE![]()
MarijA`:HAHAHHAHHAHA... pa JBT ne treba mi mesec dana... sad sam celava, tako da na frizuru ne trosim vreme..
A kao drugo nabavila sam kompas hehehehehehhehe

...nisam jos presao tu crtu perverznosti :shock:
E da znash da imam lichnu,i to pravu!whitenicky:najpre licnu kartu na uvid pa cemo se dogovoriti![]()