HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
hm... kao obezbedjenje na pomenutoj zurci bih volela da vidim caleta i tigra...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

buahahhahahahhahahahahha :LOLCHINA:rastamann:Pa idi na okupljanje za modove, tamo se samo sprdaju sa ostalim forumashima i takmiche se chiji/a je veci/dublja (ono, ko je obrisao vishe postova)
Ahahahahah...

myche:niki jel tebe to neko opet nervira ili mi se samo čini???
e volela bi da "detaljnije" upoznam belog....
... oni koji su me upoznali ... znaju da sam i u RL zajebant .... ali vecina ne kapira moje postove ... tako da ne trosim reci za dzabaka :wink:HELENA33:hm... na recimo nekom forumaskom okupljanju volela bih da budu prisutni sledeci likovi:
antuntun, modelsica, sakal, vizionar, revolverash, neva, idol, malishan, mannibals, krtolica, neozbiljko, milica, djorax, gucci, djuromornar, psiho, krvolok i naravno jagodica...ovako nesto ne bih propustila...
![]()

P.S. ... i Limunad'cu, takođe !!! :-Dkrvolok:Dobrilu, Smiljku i Živanu !!! :-D
, JOVANA77, Julian_Duranona, Kad_LupimLupim, Kapris, Krvolok, Kučka, lady me, lanfear, Lexa, Lilu, limunada, little, looodica, loop, LUDICA, MadonnaGirl, majcheki, Mala umetnica, mala_nish, mammy, Mannibals, MarijA', marina.c,maslachak, Master_Chief, Matilda, McMillan, Milena_9, Milicaanchy, millkica, minon, MirjaMN, mishica, morphea, nana, NataLija_BG, NatasaNatasa, nedodirljiva88, neozbiljko, Nesi, Neva, Nico, november child, november child, Omen, one4you, Oximoron, Padalica, Peta W, phenomenon, Profimare, Psihologue, Queen_, Registrovankorisnik, S_K_V_O, Samouka, Selena, septembar, Shizi, Sibirska, SINDI, Sjenka, slavishaNS, Smokvica8, snaja88, Snežna_kraljica, sofffy, Stari lisac, Strela, Suzy, taja, tamarela, tamo sam gde...., whitenicky, xpajamacax, zainteresovana, zavodljiva1976, zelenooka, Zena s greskom, zendeli,Ima te kod mene.VisionOfDisorder:I mene nema.
I win.

milicaanchy:Ima te kod mene.
Spisak
1.Vision
2.Vision
3.Naravno,vision
![]()
idol...:get a room.... ..
...
sto bre?milicaanchy:Ene mene na spisq
Samo se ja zeshcje necju pojaviti![]()