mala_nish
Domaćin
- Poruka
- 3.950
Profimare:Ko to kaze ko to laze... sram ga bilo...
zao mi je sto si promenila misljenje o meni preko noci ali ok
whateveeeer![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Profimare:Ko to kaze ko to laze... sram ga bilo...
zao mi je sto si promenila misljenje o meni preko noci ali ok
whateveeeer![]()
ko je druga osoba? ;Pmilicaanchy:To je stari spisak i jedna osoba se s njega brishe,dve u stvari![]()
vidi,vidi...ja prvi na listimala_nish:hm...
jacques
jandrla
dovla
kll
zikica
diretore
slavisha...
tol'ko. saaaaaalim se
natu
shushu
newernu
sizz moju
mellzinju
lucky obavezno...
8).....polaskan sam....bice valjda...nadam se uskoro mala_nish:hm...
jacques
jandrla
dovla
kll
zikica
diretore
slavisha...
tol'ko. saaaaaalim se
natu
shushu
newernu
sizz moju
mellzinju
lucky obavezno...

Zenska je,pa valjda cje ukapirati...Pajper:ko je druga osoba? ;P
:shock:Profimare:kadlupimlupim, dj mare, lord, sanha, peta w,nina2, whitenicky, plessitnihdemona, ljuba82, zoranpetrovic84, bliss, zana, mcmilan, marija, gryphon, esperanca, deki, sibirka, glock, jackques, ludica, linabg, dina81, jeasus, psihologye, baraba, astrodita, rastaman, borgqueen, bliznakinja, dovla, shushu, soffy, aleksandar, shinoda, levrone, original, laura87, sinke, zelenooka...
ko ce se svih setiti... moracu da dopunim listu kasnije![]()

Profimare:kadlupimlupim, dj mare, lord, sanha, peta w,nina2, whitenicky, plessitnihdemona, ljuba82, zoranpetrovic84, bliss, zana, mcmilan, marija, gryphon, esperanca, deki, sibirka, glock, jackques, ludica, linabg, dina81, jeasus, psihologye, baraba, astrodita, rastaman, borgqueen, bliznakinja, dovla, shushu, soffy, aleksandar, shinoda, levrone, original, laura87, sinke, zelenooka...

Dakle da dopunim listuNata_lijaBG::shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mala sta radis u gradu na Nisavi. Da li si dovoljno odrasla da smes sama da setas.mala_nish:jupi jupi !
can't wait

Profimare:kadlupimlupim, dj mare, lord, sanha, peta w,nina2, whitenicky, plessitnihdemona, ljuba82, zoranpetrovic84, bliss, zana, mcmilan, marija, gryphon, esperanca, deki, sibirka, glock, jackques, ludica, linabg, dina81, jeasus, psihologye, baraba, astrodita, rastaman, borgqueen, bliznakinja, dovla, shushu, soffy, aleksandar, shinoda, levrone, original, laura87, sinke, zelenooka...

...a i ja bi Butterflies And Hurricane:Hehe......vidim ja da cemo i ovog leta ici na odbojku...
![]()
Moj spisak se povecao...![]()