BanovanKorisnik
Primećen član
- Poruka
- 772
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je fin bataljon finih riba..a pod kojim nickovima se kriju?BanovanKorisnik:90%su klonovi i neaktivni... od ostatka pola su frajeri, 20% lezbosi, oduzmeš još krševe, klinke i previše matore i dolaziš do cifre od oko 600-700...
pod muskim... pod muskim su najfinije ribe...blue_eyes_bg:To je fin bataljon finih riba..a pod kojim nickovima se kriju?

blue_eyes_bg:To je fin bataljon finih riba..a pod kojim nickovima se kriju?

Sad kad znam da je musko, i ja bi ga istandario odpozadi, cisto za primer, da se ubuduce predstavlja kako treba, vozio me celo vece da je riba.Steffan:Venesu!!! I to da se svi izredjamo na njemu... hahahahaha
hehehe2pike:Sad kad znam da je musko, i ja bi ga istandario odpozadi, cisto za primer, da se ubuduce predstavlja kako treba, vozio me celo vece da je riba.
Ipak si bolji kao musko, ovako mi delujes samo kao prosecna srpska cepanka, a onako nisam znao sta da mislim.vanesssa56:hehehe
Ja te nisam vozila niti bi u snu usla u tvoj automobil
Neverovatno...2pike:Ipak si bolji kao musko, ovako mi delujes samo kao prosecna srpska cepanka, a onako nisam znao sta da mislim.

Jok, brate, samo me manje plasis... Ovim cemo da zavrsimo prepirku, pa posto smo na istoj strani, obrati paznju na sledeci zakljucak: Ja bih brate takario najvise one drcne forumasice, sto non-stop nesto galame, kad im citam postove zamisljam ih ko neke tunjave, zagorele, zbunjene, ali perspektivne (vidi-zagorele)vanesssa56:Neverovatno...
Ako se lozish na muskarce - u redu. Cenim to. Nemam nista protiv.![]()
Bustura:Sada razmisljam na temu sexa.Bas bi nesto odvalio.Zena mi nije tu.A i ovaj majmun negde otisao.Prepustam se mislima.Znate ono.U glavi sam se dosad sexao sa hiljadama njih.I nesto mi prolazi kroz glavu koga bih ja to orado,onako slatko opalio ovde sa foruma.Posto nemam vizuelni prikaz drugih osoba sem Milowa,Apotekarke i njenog zgodnog muzica.Bar sa ledja ga videh.Spreda neznam kakav je.Ali mislim po zeni mu suditi da ni on nije za podceniti.I ako zanemarim onaj vizuelni oblik inka.Koji neverujem da ima veze sa njegovim pravim likom.A i D1 je tu.Ali nevolim neprirodne poze.tipa Neon,Zevs i ostala Bozanstva.Onda razmisljam koga bih nekogdrugog.
Hm.Da nebude ljutis ovo opalio je za mene normalan izraz.Jer voditi ljubav je nesto drugo.Sexati isto glupo.Pa neka bude ovako.
Posto sam ja bi.Onda ste svi u bubnju.I nemoj posle kao ono bilo vas blamops: sto ste bas vi u mojim mislima.Treba da vam imponuje.
![]()
![]()
2pike:Jok, brate, samo me manje plasis... Ovim cemo da zavrsimo prepirku, pa posto smo na istoj strani, obrati paznju na sledeci zakljucak: Ja bih brate takario najvise one drcne forumasice, sto non-stop nesto galame, kad im citam postove zamisljam ih ko neke tunjave, zagorele, zbunjene, ali perspektivne (vidi-zagorele)
zelenooka:Nije lepo, ali je korisno.
U MISLIMA? Nikog.
zelenooka:Nije lepo, ali je korisno.
U MISLIMA? Nikog.

krvolok:Ma, 'ajde da mi, već jednom, qaramo tu Vanesu, pa šta je, da je, saznati se mora ?!? :shock: