- Poruka
- 18.738
u pravu si....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steffan:Ja sam i dalje za to da Venisi razvalimo cmar... hahahah

Prijatelju.. Nabijash postove, a?betmenov_prijatelj:u pravu si
Koji matori perverznajk !Steffan:Betmenov prijatelj voli kada drugi kenjaju po njemu, da se premazuje govnima i onda onako usran i go da istrci napolje na ulicu i da veselo skakuce i pevusi decije pesmice..
Izgleda da je otishao do kupatila... na GOLDEN SHOWERSteffan:ahahahaha sta je bilo Betmen, vise nismo u pravu?

Astro...Astrodita:Ццццццц....сви мрш у теретану , па се тамо празните...балавурдијо, ви ми знате шта значи ''таслачити?'' :razz: :wink: :-D
Пих, све мали недојебанци ( част Алексеју) :wink: ....е, сад чекамо мода да ово затараби! 8-)![]()
Немој више да вас овде видим...сви правац на књигу...ко је прочитао Иву Андрића, а ко чита Анабелу Басало? Хајд', сад? :-D![]()

MA nisam te josh navuk"oAstrodita::shock: :razz: 8-)![]()
![]()
![]()
П.С. А је си л' ти Ванеса или неки Васа? :x
Хајд', откриј се, можда те и узмем у разматрање! :razz: :-D![]()
Ето , сад ће и мене мод. да брише...баш си ме навук'о!:-D

Astrodita:Ију, људи, па ово је ипак Васко-доколенко, верујте ми на реч...намирисала сам га! 8-) :razz: :wink:![]()
![]()

raindog:ti baso koliko visish ovde, najpre bi izgleda trebalo tebe![]()
Romansa:Ova tema je sramota!!!!
Svidelo mi se ono sto smo radili... 
Astrodita:Ццццццц....сви мрш у теретану , па се тамо празните...балавурдијо, ви ми знате шта значи ''таслачити?'' :razz: :wink: :-D
Пих, све мали недојебанци ( част Алексеју) :wink: ....е, сад чекамо мода да ово затараби! 8-)![]()
Немој више да вас овде видим...сви правац на књигу...ко је прочитао Иву Андрића, а ко чита Анабелу Басало? Хајд', сад? :-D![]()
KOJEM ?Astrodita:Хајде, чекај ме на ћошку! :razz: :wink:![]()
![]()