Kog Psa Uzeti?

• Začetnik teme Začetnik teme petakovicm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kojeg psa da kupim

• DOGO ARGENTINO

• CANE CORSO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Е, Мачкић, Мачкић шта ми уради? ;) И ја сам се "насукала", ладно сам помислила да је лаб на првој слици,а посебно што Тедија знам уживо. Ех, срам да ме буде!

ja imam laba...u kraju imam nekoliko goldena i cesto imaju neke zdravsvene probleme, npr. krajnici, upala pluca i sl., tako pocne igra na snegu, a gazda goldena mi kaze: "Jaoo, nemoj u dubok sneg, nedaj Wetti da skace po njemu(njoj).." i sl.
Tako sam dosao do zakljucka da su goldeni malo (za nijansu) nezniji...
ovo naravno, ne mora nista da znaci...
o5, logicno, da ja kao vlasnik laba, glasam za laba :D

:D A ja bas mislila da cete odmah provaliti da je isti pas. Htela sam u stvari da pokazem kolika je slicnost izmedju laba i retrivera, i da u sustini koju god rasu uzeli ne mozete pogresiti.

@vojkan
E vidis a kod mene svi retriveri su izuzetno zdravi (da kucnem u drvo), i po najvecoj zimi ih vlasnici izvode da se valjaju u snegu. Mozda su vlasnici tih retrivera kod tebe malo hipohondricni :lol:;)

sto se tice njihovih osobina skoro su indeticni.
nemoj misliti da ti solim pamet ali po izgledu po meni je ljepsi zlatni a sto se tice linjana tu je u prednost lab jer se manje linja i samim tim laksi je za odrzavanje!!!
ti odluci!!!:oops::oops::oops:

:D A ja bas mislila da cete odmah provaliti da je isti pas. Htela sam u stvari da pokazem kolika je slicnost izmedju laba i retrivera, i da u sustini koju god rasu uzeli ne mozete pogresiti.

@vojkan
E vidis a kod mene svi retriveri su izuzetno zdravi (da kucnem u drvo), i po najvecoj zimi ih vlasnici izvode da se valjaju u snegu. Mozda su vlasnici tih retrivera kod tebe malo hipohondricni :lol:;)

Xaxa, pa ja i rekoh da ne mora nista da znaci....mozda klima kod mene na Vozdovcu..:D

Ево неких слика шар пеја!!!
МАЧКИЋ СМАЊИ ОВУ ПРВУ СЛИКУ

shar_pei.jpg

84926224_5761a85127.jpg

Dobro shvatili smo da vlasnici labova vole labove a vlasnici zlatnih vole zlatne.:lol:
Ljudi pisite odlike ove dve rase, i nemojte ih uporedjivati samo na osnovu svog ukusa. Poenta ove teme je da ljudi koji ne mogu da se odluce izmedju ove dve rase procitaju sve sto se moze procitati o njima i na kraju sami odluce koga ce da uzmu.

I jedni i drugi su jako lepi i ja sam se dugo dvoumila koju od ove dve rase da izaberem. Ono sto je prevagnulo da se opredelim za labradore jeste to sto imaju kracu dlaku, laksu za odrzavanje i pogodniji su mi bili za stan od goldena, a i vise mi se dopadao njihov celokupni izgled za nijansu od zlatnog retrivera. Eto, to je bilo presudno kod mene, ne znam za ostale:)
Oba retrivera su su jako, jako lepa i necete pogresiti, ma koga da izaberete.

Moj Gizmo je imao najboljeg druga crnog laba Arija. Arijev gazda je vlasnik autoperionice i jednog dana, kad je Ari bio kao Gizmo sad, cujem ja kroz prozor njegov urlik i radnika kako nabraja familiju gazdinom ortaku sto je, vozeci u rikverc, pregazio psa. Strcim da vidim kako je a on samo malo gelja na zadnju levu i zmirka na desno oko. Posle par sati kao da nista nije bilo. Bio je ogroman ali je bio tako pazljiv sa Gizmom kao daleko manjim od sebe i sa gazdinom decom... Ma bojao se mame-mace i cerke-mace koje sam ja hranila pa su stalno setale sa nama! To je bilo totalno :lol::lol::lol:!

Kad je u KV stigao prvi retriver, nijedan vlasnicki pas ga nije prihvatio. Jadni Chedica, cak ga je i ovaj moj kreten tukao. Tek kad su i drugi ljudi u gradu nabavili zlatne retrivere, psi su tek onda prihvatici Cheda.

Konacno...nakon par meseci premisljanja, odlucila sam da kupim stene labradora (a mozda i goldena):D, sada...samo me zanima cena? Da li je neko upucen koliko kostaju i da li boja ima veze sa cenom? Naravno, ne treba mi pas sampionskog porekla, ipak ne bih da prodam automobil da bih mogla da ga kupim.;)

Ima jedno stene od 9 meseci koje je na usvajanje!!!!!Ljudi moraju da putuju ili sl pa moraju da ga daju!!!!! Pogledaj na temi pokloni!!!Mislim da je Golden(sa sve papirima), a ima i jedna mesanka labradora i goldena!!!!!

Back