Kog Psa Uzeti?

• Začetnik teme Začetnik teme petakovicm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kojeg psa da kupim

• DOGO ARGENTINO

• CANE CORSO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Саветујем ти пудлу.;)
I ja sam vise za nju..;)
Ali videcemo jos..nista nije sigurno.. ;)
Da.... druga po inteligenciji, ali meni nije to nimalo bitno! Ja sam zavolela jednu rasu, i nije mi bitno sto nije medju prrvih 10:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D

:) :)
Ni meni...ali su mi se i ovako svidele..jos pre nego sto sam videla koje su po inteligenciji..:aha:
A za koju si se rasu ti opredelila..?? ;)

Ma nije bitno, puno sam ali puno čitala o njima a neće ni biti izložben, tako da je nepotrebno pakovati dlaku u papilotne!:D a uživaću dok ga budem kupala, češljlala, obožavam ih! A imam i strpljenja, Ah, tako je sladak....:zaljubljena: :aha: i ne lijna se!:zurka:

Zdravo svima , imam i ja jedan problem ( mada i nije bas problem vise nedoumica ) imam z.retrivera oko 3 meseca , e , sada , zivim u kuci sa dvoristem , svako jutro se spremam da idem na posao ali pre toga ustajem da ga nahranim i pustim da se iseta od 6 do 7 pa ga posle ponovo zatvorim u box i odem , on je zatvoren sve do 12 i 45 a posle kada se vratim ja provedem ceo dan s njim i igram se ( tada je celog dana pusten u ogradjenom dvorisstu ) da li pati ? i da li se oseca usamljeno ?

:dontunderstand: u cemu je problem sto mu treba posvetiti mnogo paznje??? Nece mu nista faliti, i kupacu ga, cesljati, seci mu nokte, prati mu zube... sve, u cemu je problem? Pa i drugi imaju maltezere i snalaze se ja sam se za ovo pripremila.... citam puno o njima:lol: Obozavam maltezere:zaljubljena: :aha:

:dontunderstand: u cemu je problem sto mu treba posvetiti mnogo paznje??? Nece mu nista faliti, i kupacu ga, cesljati, seci mu nokte, prati mu zube... sve, u cemu je problem? Pa i drugi imaju maltezere i snalaze se ja sam se za ovo pripremila.... citam puno o njima:lol: Obozavam maltezere:zaljubljena: :aha:

Нико не каже да је проблем...само треба бити припремљен на много времена, труда и посвећивања...

Nema problema, ali treba da znas sta te ceka...i da te to ceka narednih mozda 15 godina... Na pocetku je sve to zanimljivo ali kasnije predje u rutinu,a ne voli svako rutinu, ako me razumes...

Razumem, hoces da kazes da kada ga uzmem nema nazad? :D Nemam problem da mi nesto bude interesantno a onda dosadi!:):D I sasvim sam spremna, citala sam puno o njima i spremna sam 100%:D

Poslednja izmena:
Znam...... ali ne zna se da li je dobra. I ja sam za to da bude pusten napolju ili da nadje neko drustvance (drugog psa) za njega;););)

Ma dobra je , ograda nije problem , uvek kada se vratim s posla on je ispred kuce u tom dvoristu i igra se samnom ili sam jer povremeno udjem na nekih 10 - 15 min . nego ne bih smela da ga ostavim samog jer u drugom dvoristu koje sluzi za ulazak ljudima i kokoskama ( zivim na selu ) ono je ogromno i tu imam jos dva psa ( pekinezerku i mesanca ) i ne bih se usudila da ih pustim zajedno , ali sada kada moj deda nesto radi on cesto ispred kuce u tom izgradjenom delu ( tu i gde se nalazi retriver ) izlazi u to veliko dvoriste da nahrani zivotinje ali pri tom nosi i kofe sa sobom pa se desi da ne zatvori vrata i tu mi je sada frka da on ne izadje za njim i pocne da juri kokoske pa tako ode i u voce i pobegne negde i posle nezna da se vrati ( dvoriste je stvarno ogromno pa zbog toga ) a i sto je jos gore da ga ne napadnu moji ili tudji psi ( posto ima dosta lutalica ) i sada neznam sta da radim ??? :think:
a box je ustvari nekoriscen obor tu ima sve sto mu treba vodu hranu igracke slamu i neku staru cebad i upaljena mu je sijalica i grejalica a ima dosta mesta za setnju ? I sada neznam sta da radim ? :neutral:

Molim vas kazite mi koga da odaberem labradora ili Z. Retrivera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nevazno za kog se psa budes odlucio , obe rase su predivne tako da neces da pogresis ako se odlucis za jednu ili drugu ( ili uzeo oba dve - moj izbor ) ali trebalo bi obratiti malo vise paznje na odgajivaca tj . koliko je pouzdan odgajivac kod koga cete kupiti psa i da budete sigurni da se brine o svojim psima a ne da samo zeli da vam uzme pare a da ga bas briga za pse , u kakvim ce uslovima da zive i kako ce buduci vlasnici da se brinu o njima !!! Taka da na to najvishe obratite paznju!!!

Back