Firefairy
Obećava
- Poruka
- 99
Znam...... ali ne zna se da li je dobra. I ja sam za to da bude pusten napolju ili da nadje neko drustvance (drugog psa) za njega![]()
pa i ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam...... ali ne zna se da li je dobra. I ja sam za to da bude pusten napolju ili da nadje neko drustvance (drugog psa) za njega![]()
Dvoumim se izmedju Z.Retrivera i Staforda.Retriver je nezan i sladak pas a sa druge strane staford je jak i opasan,ali je covek pored njega sigurniji.Da li mozda neko zna koji pas bi mogao lakse da se dresira?![]()
Te dve rase nemaju ama baš ništa zajedničko-osim što su oboje psi. S obzirom da izgleda da nemaš baš nekog iskustva sa psima, bolje uzmi retrivera, staford je ipak terijer. A ako hoćeš da se osećaš sigurnije, uzmi crnog ili čokoladnog labradora, izgledaju malo "oštrije" od krem labradora i od zlatnih retrivera a isto su tako dobri i blagi. Naravno, sve ovo ako imaš uslove za psa-dovoljno prostora, novca za nepredviđene troškove tipa veterinara, dovoljno vremena da vodiš psa bar triput dnevno u šetnju, da se igraš sa njim, da mu neguješ dlaku... Sve u svemu, nabavka psa je velika stvar, to je jedno čitavo živo biće koje bi u najboljem slučaju trebalo da ti postane član porodice narednih 10-15 godina. Ako nisi spremna na sve to, naročito na ovo poslednje-da je pas živo biće i deo porodice, najbolje da i ne uzimaš psa.
Дефинитивно знам ког пса не узети!
Била сам данас код људи који имају шар пеја. Пас живи у стану, не напољу...али како то биће смрдиии....
Само једном сам га помиловала и рука ми је после смрдела још пола сата...![]()
Ju,ju!!!
Boze...pa i ja sam znala da smrde..ali ne bas toliko...
I kako sar - peja drze u stanu??
Mislim....meni je to pas koji je za napolje..![]()
Odlucila sam za retrivera dusa mala
Дефинитивно знам ког пса не узети!
Била сам данас код људи који имају шар пеја. Пас живи у стану, не напољу...али како то биће смрдиии....
Само једном сам га помиловала и рука ми је после смрдела још пола сата...![]()
Po meni šar-pei definitivno nije pas za van. Možda smrdi zbog naborane kože, koliko znam svim naboranim psima se jako često moraju čistiti ti nabori jer često dođe do infekcija. Znam da frendovi buldogaši to rade svaka 2 dana.
Ja imam ženku goldena koja je sklona upalama uha i čim počne upala ona se usmrdi, kad prestane, prestane smrditi. I što sad, nije jadan pas kriv. Kad joj prođe upala, okupam ju i onda miriši![]()
Lepo..;klap:
Hvala sto si to podelila sa nama..
Zato sto neki kazu svoju dilemu i onda odu...
Kad ga dobijes obavezno kaci slike..da vidimo lepotana..![]()
Naravno da cu kaciti slike retrivera i to vec za koji dan.Nadam se....![]()
Mislim da si ispravno postupila.
Retriver je odličan pas za ljude koji nemaju puno iskustva u odgoju pasa.
Tolerantan je i prema ljudima i prema životinjama, dobar sa decom, nije agresivan. S druge strane Američki staford je kvalitetniji pas u svakom pogledu, ali mu je potreban vlasnik u kojem će on videti autoritet, koji će mu jasno pokazati njegovo mesto u porodici (čoporu).