Kod za Astrologiju

INDEKS INTELEKTA 11. 9. 1920 Sarajevo

1. Me, Ju, Sa u sedistu (samo Me) ...................................................... pozitivno 3.50
2. Isti u polju 3 ili 9, poluorbisi ............................................................................ 3.50
3. Isti u egzaltaciji (Me prosao) ......................
4. AC u pokretnom znaku, orbis vladar ....................
5. Vladari u pokretnim, orbis (Me 7, So 15) ....................................................... 22.50
6. Drugi u pokretnim sa poluorbisom (Ur, Ma, So) ...
7. Aspekti vladara medjusobno (So o Me = 7) ....................................................
8. Sa ostalima, srednji poluorbis (Me-So 5.5, Ju-Mo 5.25, Ju-Ur 4, Sa-So 6) ..... 16.75 ........... negativno 8.00
9. Poluorbis vladara pokretnih i padajucih znakova (6 pokretni a Ve padajuci) .. 30.65
10. Poluorbis planeta u vazdusnim (Ve) ............................................................. 3.50
11. Broj planeta u devetom polju ili znaku (Ma) .................................................. 1.00
11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 ________________

11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 99. 75 ........... 8.00
12. Odbija se planeta u padu ili izgonu (Ju) ......................................................... 4.50

11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 95.25 ............ 8.00

Zbir 103.25 puta srednji koef. 13.50 (15 plus 12 kroz 2) sto iznosi 1394, dakle daleko iznad proseka = visa inteligencija.

Poslednja izmena od moderatora:
To mozes reci kada budes znala svoj IQ

INDEKS INTELEKTA 11. 9. 1920 Sarajevo

1. Me, Ju, Sa u sedistu (samo Me) ...................................................... pozitivno 3.50
2. Isti u polju 3 ili 9, poluorbisi ............................................................................ 3.50
3. Isti u egzaltaciji (Me prosao) ......................
4. AC u pokretnom znaku, orbis vladar ....................
5. Vladari u pokretnim, orbis (Me 7, So 15) ....................................................... 22.50
6. Drugi u pokretnim sa poluorbisom (Ur, Ma, So) ...
7. Aspekti vladara medjusobno (So o Me = 7) ....................................................
8. Sa ostalima, srednji poluorbis (Me-So 5.5, Ju-Mo 5.25, Ju-Ur 4, Sa-So 6) ..... 16.75 ........... negativno 8.00
9. Poluorbis vladara pokretnih i padajucih znakova (6 pokretni a Ve padajuci) .. 30.65
10. Poluorbis planeta u vazdusnim (Ve) ............................................................. 3.50
11. Broj planeta u devetom polju ili znaku (Ma) .................................................. 1.00

11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 99. 75 ........... 8.00
12. Odbija se planeta u padu ili izgonu (Ju) ......................................................... 4.50

11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 95.25 ............ 8.00

Zbir 103.25 puta srednji koef. 13.50 (15 plus 12 kroz 2) sto iznosi 1394, dakle daleko iznad proseka = visa inteligencija.

IQ nije merodavan za ovo sto ti pises astrologu ....

Serija 11 ( 11.kuća, vladar 11 kuće, Uran, znak Vodolije), zatim serija 12 kao intuicija, astrološke slike... Mada je Uran egzaltiran u Škorpionu sama serija 8 nije baš direktno uključena u kod za astrologiju, ali ne može da šteti dobrom povezanošću jer to je tranasformacija, ali kuća okultnog, dakle aktivni princip. I naravno serija 3.

Серија?
С тим што јак Уран и 11 кућа такође дају људе који се занимају за астрономију и одлучно одбијају било шта везано за астрологију те су показатељи другачији код другачијих људи, али генерално Уран у Стрелцу, Водолији или Шкорпији даје астрологе, а 29ти степен скоро па видовите људе (али и веома напаћене људе на љубавном плану).

Не постоји прави рецепт за астролога с обзиром да јој се може приступити на више начина.

Ја бих ишао код Водолије, рецимо, уколико посматрам будућност, код Стрелца уколико посматрам генерални живот, а код Шкорпије уколико посматрам с психолошког аспекта. Различити астролози су често везани за само једну грану астрологије која им најбоље иде од руке.

Poslednja izmena:
Cuj talent za astrologiju:rotf:

Mislim da su tu Ribe neprikosnovene,jer najvise vole da fantaziraju i da lazu :D

Iako su Nostradamus,Klepler i Brache bili Jarcevi,ja se kao tipicni Saturnovac ogradjujem od pseudonauka,koje nisu naucno dokazane.SAturna zanima samo ono sto je jasno izmjereno i argumentirano dokazano.

Pročitao sam da su pokazatelji u natalnoj karti za to jaki Uran ili znaci Škorpije i Vodolije.

Gdje je Uran tu je i Vodolija, a Skorpije kao predstavnici okultnog. dobri analiticari, dubokoumni, intuitivni...Meni je Uran u konjukciji s Marsom u 3. kuci u trigonu sa Saturnom iz 11...

Serija 11 ( 11.kuća, vladar 11 kuće, Uran, znak Vodolije), zatim serija 12 kao intuicija, astrološke slike... Mada je Uran egzaltiran u Škorpionu sama serija 8 nije baš direktno uključena u kod za astrologiju, ali ne može da šteti dobrom povezanošću jer to je tranasformacija, ali kuća okultnog, dakle aktivni princip. I naravno serija 3.

Kako je lijep izraz "kod za astrologiju", ajde preimenuj temu. :)

Серија?
С тим што јак Уран и 11 кућа такође дају људе који се занимају за астрономију и одлучно одбијају било шта везано за астрологију те су показатељи другачији код другачијих људи, али генерално Уран у Стрелцу, Водолији или Шкорпији даје астрологе, а 29ти степен скоро па видовите људе (али и веома напаћене људе на љубавном плану).

Jesi li mislio Uran na 29. stepenu u bilo kom od ova tri pomenuta znaka?

Не постоји прави рецепт за астролога с обзиром да јој се може приступити на више начина.

Ја бих ишао код Водолије, рецимо, уколико посматрам будућност, код Стрелца уколико посматрам генерални живот, а код Шкорпије уколико посматрам с психолошког аспекта. Различити астролози су често везани за само једну грану астрологије која им најбоље иде од руке.

Divna primjedba.

Npr serija 11- vladar 11. kuće, njegova pozicija, aspekti, planete u 11, analogno tome znak Vodolije i planete u Vodoliji, pozicija Urana u natalu i aspekti...To msm kada kažem serija.
Naravno povezanost serija 11+3+12
Uglavnom, to je onako uopšteno. Planete na nekom određenom stepenu (da ih ne navodim sada) takođe upotpunjuju sliku.

PA imam Uran tacno na stepenu egzaltacije(na 11 Skorpije) u svojoj prirodnoj 11 kuci,u sextilu sa Merkurom i Marsom,pa nemam talenta za astrologiju,jer ne mogu da izuvcavam nesto iracionalno,za sta nema jasnih i argumentiranih dokaza.
NAravno da i u astrologiji postoje stvari koje se mogu provjeriti u praksi,i dotle moj um zeli da ide.Nista iracionalno i suvisno,od cega ne mogu da imam koristi me ne zanima.(iako kontam i to sto me ne zanima,ali to ne priznajem)
Mnoga astroloska objasnjenja i "definicije" se svode na dogme neutemeljene u praksi,pa mi je smijesno da kada astrolozi svojom iracionalnoscu objasnjavaju neke svoje teze,da im smeta ako neko istim pristupom (znaci bez jasnih dokaza,prakticnih) objasnjava svoje vidjenje stvari.
TAko da ja u astrologiju vjerujem do nekih granica,i onoliko koliko am se sam uvjerio da funkcionise.Sve ono cemu sam nasao kontra promjere ne priznajem,a toga je jako mnogo u astrologiji,70%.

PA imam Uran tacno na stepenu egzaltacije(na 11 Skorpije) u svojoj prirodnoj 11 kuci,u sextilu sa Merkurom i Marsom,pa nemam talenta za astrologiju,jer ne mogu da izuvcavam nesto iracionalno,za sta nema jasnih i argumentiranih dokaza.
NAravno da i u astrologiji postoje stvari koje se mogu provjeriti u praksi,i dotle moj um zeli da ide.Nista iracionalno i suvisno,od cega ne mogu da imam koristi me ne zanima.(iako kontam i to sto me ne zanima,ali to ne priznajem)
Mnoga astroloska objasnjenja i "definicije" se svode na dogme neutemeljene u praksi,pa mi je smijesno da kada astrolozi svojom iracionalnoscu objasnjavaju neke svoje teze,da im smeta ako neko istim pristupom (znaci bez jasnih dokaza,prakticnih) objasnjava svoje vidjenje stvari.
TAko da ja u astrologiju vjerujem do nekih granica,i onoliko koliko am se sam uvjerio da funkcionise.Sve ono cemu sam nasao kontra promjere ne priznajem,a toga je jako mnogo u astrologiji,70%.
:roll:
Ali tema nije o tebi denise, kapiraš?

:roll:
Ali tema nije o tebi denise, kapiraš?

Pa nije tema o meni,naravno,ali navodis primjer koji slucajno sam imam u karti,pa su mi i drugi govorili da sa takvom postavkom treba da imam afiniteta prema astrologij,da budem cak sta vise dobar astrolog.
VAljda je logicno da od 10 primjera koji potvrdjuju pravilo(a ne potvrdjuje ih 2% sigurno),postoji samo 1 koji ga negira,da citava teorija pada u vodu.
To ti je isto kao kad 1+ 1 u matematici nebi bili uvijek 2,pa se matematika sigurno nebi izuvcavala u skolama,i nebi bila priznata nauka.
Nisam naravno bitan ja,sebe sam uzeo kao primjer,bitno je da nema tog polozaja koji daje dobrea astrologe,moze da da samo dobre psihologe,koji mozda astrologiju malo koriste kao pomogalo,ali i to sa odredjenim skepticizmom i sa dozom opreznosti.
PA brate,valjda je jasno da astrologija nije priznata nauka,zato sto joj nesto fali,tj zato sto nema dokaza za hipoteze koje pokusava da plasira kao teorije :D
DA nebi bio pogresno shvacen ,ovo je moje misljenje,samo vi furajte svoje :)

PA brate,valjda je jasno da astrologija nije priznata nauka,zato sto joj nesto fali,tj zato sto nema dokaza za hipoteze koje pokusava da plasira kao teorije

Astrologija ne plasira teorije. To sto je drustvo ne priznaje i ne treba. Ako je za drustvo nauka medicina koja fiksa bebe, astronomska dosatignuca koja vidimo tako sto se gleda iz satelita u neciju sobu, biologija koja kaze da smo nastali od majmuna ili poljoprivreda ciji strucnjaci arlaucu o pesticidima zarad brze zarade zanemarujuci posledice po zemlju, onda znas sta, astrologija i ne treba da bude nauka.

A dokaza da je efektivna ima, to mogu potvrditi na hiljade ljudi koji su bili kod osoba koje znaju raditi astro. Naucne disertacije nam nisu potrebne, neka se titulama kite oni kojima je do toga.

Астрологија није наука тренутно с обзиром да је конкретан механизам непознат.

Упркос томе, позната је метода (Симболи) и омогућени су резултати.

Проблем је фактор људске примене астрологије и ослањање исте на домен психологије, те као таква не може бити егзактна наука у тренутном добу и људском схватању, с обзиром да је људска природа исувише кохезивна да би се могао вршити адекватан експеримент у домену астрологије.
Не само из тог разлога, већ и готово потпуне анархије изучавања астрологије у односу на време које је потребно утрошити, односно наталних карата које је потребно урадити људима. Људски живот је превише кратак, планете се полако крећу, а и када се стекне неко више знање о астрологији ту се чак и губи жеља да се иста претвори у социјално прихватљиву ствар. И то је чар 11. куће. Ма колико да је примењива на генералне/социјалне воде /месец/ толико је и засебна у својој причи.

На жалост саме науке, људи верују титулама пре него ли знању.

Не слажем се с тим да је псеудонаука с обзиром да у мом вишегодишњем искуству и примени - садржи истину. Метода, иако потпуно језичка (метафорична), постоји и примењива је за конкретне резултате, што омогућава статистичке податке. Проблем је време, односно недостатак времена и субјеката за сам процес, те тренутни ток астрологије је и најбољи могући.
Оно што јесте сигурно, рецимо, је то да су астрологија и еволуција компатабилни. Оно што је такође сигурно јесте да се људи и даље мајмунишу због секса. Куд Марс, ту напредак.
Али сам тотално фаталиста по питању астрологије те ми је довољно оно што знам како не би морао да водим рачуна о напретку, те је обичан живот највеће богатство које једна душа може имати.

Астрологија није наука, није уметност, а није ни религија (и то сам видео). Али ће астрологија постати најважнија наука у далекој будућности. Све повезано са свим. Звучи утопијски, можда и досадно, али треба открити и зодијачке системе других светова, односно биолошких форми. Изађеш из Сунчевог система, прође неко време, готово, мењаш се потпуно. Другачије карактеристике, физички изглед, способности и тако даље. Има ли SciFi љубитеља овде? :mrgreen:

Poslednja izmena:
Astrologija ne plasira teorije. To sto je drustvo ne priznaje i ne treba. Ako je za drustvo nauka medicina koja fiksa bebe, astronomska dosatignuca koja vidimo tako sto se gleda iz satelita u neciju sobu, biologija koja kaze da smo nastali od majmuna ili poljoprivreda ciji strucnjaci arlaucu o pesticidima zarad brze zarade zanemarujuci posledice po zemlju, onda znas sta, astrologija i ne treba da bude nauka.

A sta plasira astrologija,osim hipoteza(cime pokusava da kopoira priznate nauke,sto joj hiljadama godina nije poslo za rukom,zbog cega je veci dio svjetske populacije ne shvata ni ozbiljno) koje ne moze sa sigurnoscu da dokaze,pa se znanje najveceg broja onih sto sebe nazivaju astrolozima zasniva na pronalazenju astro simbolike vec odigranih dogadaja.Jesu li to dokazi astroloski,da se nekom vec odigranom dogadaju pronadje ta astro simbolika,koja je svakako siroka,pa se astrolog uvijek moze "uhvatiti" za nesto?ZAsto ne predvidjaju sa preciznoscu buducnost kada su znalci,nego mi od njih 20 (koji za to lovu uzimaju) ni jedan nije predvidio 2% istine.(znam,bio sam kod pogresnih astrologa,a postoje i oni pravi :D)

Sve priznate nauke u potpunosti ili u najvecoj mjeri prakticnim putem opravdavaju svoje hipoteze,pa kada covjeka zaboli glava popice tabletu,i glava ce ga u 99% slucajeva prestati boljeti ,kada u arhitekturi matematicki izracunamo temlje kuce ili zgrade,zgrada ce da bude stabilna,kada nekome posudimo 100 maraka,pa nam vrati samo 50,znamo da nam je duzan jos 50 itd,kada skocimo u vis,znamo da ce na sila gravitacije vratiti nazad na zemlju itd.

Znaci Astrologija za razliku od priznatih nauka,koje bez obzira koliko imale na neki nacin i negativnih uticaja na nas,pa ti spominjes nekakve pesticite i posljedice po zemlju(biologija nam kaze i da se beba pravi polnim odnosom izmedju muskarca i zene,i ne laze sigurno jeli tako) ne moze ni 5 % da sa sigurnoscu "brani" svoje predpostavke.
ZAto se radi o pseudonauci,a ne o nauci.
Mozda u tome i jeste njena zanimljivost,sto posjeduje tu neku sirinu,u kojoj mozemo da odlutamo od svakodnevnice,i jasno utvrdjene zivotne seme i pravila,jer predstavlja teren bez ikakvih pravila i jasnih zakona.
ZAnimljiva je i bas zbog toga sto ni priblizno nije istrazena do kraja,pa nas to mozda i privlaci njoj.
Ali ocekivato da nam astrologija pomogne u bilo cemu,znaci biti dobro naivan.

Ali ocekivato da nam astrologija pomogne u bilo cemu,znaci biti dobro naivan.

У животу нисам упознао особу која се толико свађа с самим собом. Због овога ми је Денис33 занимљив за изучавање, постоји тотални контраст личности и дела, могућности и способности истих да дођу на видело. И поред 5 куће, и даље се свађа с Сунцем у Бику. Отворити речник и видети да ту пише ''Денис33'' под ''Својствена контрадикторност''.

Обратите пажњу, дакле, неко ко се толико залаже за то да се разуме боље но многи проверени астролози у астрологију и неко ко покушава да држи предавања другима о астрологији, овде наглашава да је иста апсолутна глупост и да се ни на шта не може применити, а тек не да помогне. Људи који њега питају за било какав астролошки савет се морају чувати, и то је управо онај негативан сегмент астрологије. Умишљени људи.

Шта желим нагласити приде? Ово је принцип Рибљег учења за О.Ш. и Стрелчевске немогућности признавања грешке или у преводу лошег Меркура.
Лупетати нашироко без икаквог такта само по цену тога ''бити у праву'', а приде још и учити од те затим и користити шта други кажу да би се поновио дати принцип ''бити у праву''. Ово сам приметио када је Денис33 почео да користи лично моју честу фразу за знак Девице, Песак, зато што волим дуалитет у астрологији и књижевним делима, као и да примењујем исте на метафоре. Моје перје је претешко, нажалост.

Хм. Девица као променљив знак је такође и променљивог квалитета. Принцип Риба и Девице је домен перспективе, окна, прозора, микроскопа и свега што се дотиче научне сфере. Анализирање као најосновнија константа знака Девице. И нико не анализира тако добро и прецизно. Најлепши дневни Меркур, хладан интелект. Можда неко осети то и код мене, нисам сигуран. Критика, такође.
Али знак Девице је и те како присутан код Астролога. Меркур мора да буде добар како би астролог добро анализирао и умео то да преточи у речи. И Венера у 3 кући, у Лаву рецимо, свакако би помогла да то буде стилски примамљиво.

За људе са испољеном 12 кућом (већина диносаурус астролога :P хе хе хе волим и ја вас) је потребно направити уређај који ће читати мисли и преточити их у опипљиву креацију. И ни у лудилу немојте питати некога са трећом кућом у Рибама да вам напише стилски састав са перфектним рукописом.

Haha,postoji jedna stara misao koja kaze "glupost potice iz uvjerenja da na svako postavljeno pitanje postoji i spreman odgovor" :D
Naucnici kroz istoriju nikada nisu isli naprijed tako sto su slijepo prihvatali "teorije" i nacela onih prije njih,nego su negacijom,i teznjom da pronadju greske kod svojih prethodnika,krcili put novim saznajima i spoznajama.
Djevice analiticari poznaju astrologiju,i predaju je po svjetski poznatim univerzitetima poput Harvarda,Yale,Oxforda ili CAmbridgea :DToliko su svojim "radovima" i analizama astrologiju predstavili svijetu,da je ona usla u grupu priznatih nauka :DNe sjecam se ni jednog velikog naucnika,da je rodjen u znaku Djevice,Ribe i Neptun su nesto drugo,da sad ne pricam o tome.
Cuj svadjam se sam sa sobom,zato sto sam svjestan ogranicenosti ljudskoga znanja,i krajnjih dometa astrologije,pa je prihvatam onoliko koliko smatram da ima i smisla,koliko se na racionalan nacin moze opravdati njeno izucavanje.
Volim ovako kada sam u prilici da na argumentiran nacin budem na strani istine i pravde,bez obzira o kojoj tematici da je rijec.
KAo sto rekoh,neka svako ovo o cemu razgovaramo posmatra na svoj nacin,nemam nista protiv.
Ljudi mogu da biraju,da zive na "zemlji" u skladu sa realnosti,ili da zive u "oblacima",njihov izbor.
A Merkur mi je strasno los,u 1 kuci(jaka povezanost svijesto sa umom i razmisljanjem)u sextilu sa egzaltiranim Uranom u 11(aspekt Genija kako kazu:D),mada ja to ne gledam tako,mislim da pretjeruju i da i to lazu :D

http://www.astrotheme.com/astrology/George_Clooney

Nedavno sma jednom astrologu,koji od toga zivi postavio ovu kartu iznad,i rekao mu da je moja,da vidim sta ce mi reci:D
PA mi je rekao da mi je majka maltretirana od oca,da sam elektricar,da sam agresivan prema zenama ,da sam imao jako tesku sudbinu itd :DDrugi mi je ispricao neke druge stvari,3,trece itd.
E sada kakva je to "nauka",ili istina koju moze da interpretira svako kako mu se navije?
HAha,evo ja necu vise,toliko od mene :D

Poslednja izmena:
http://www.astrotheme.com/astrology/George_Clooney

Nedavno sma jednom astrologu,koji od toga zivi postavio ovu kartu iznad,i rekao mu da je moja,da vidim sta ce mi reci:D
PA mi je rekao da mi je majka maltretirana od oca,da sam elektricar,da sam agresivan prema zenama ,da sam imao jako tesku sudbinu itd :DDrugi mi je ispricao neke druge stvari,3,trece itd.
E sada kakva je to "nauka",ili istina koju moze da interpretira svako kako mu se navije?
HAha,evo ja necu vise,toliko od mene :D

Mislio sam da si ozbiljniji. Ovde je preko 20 ljudi pisalo da su bili kod astrologa i da im je pogodjen detalj koji kriju i od sebe samih. Bilo je i drugacijih iskustava, da je omaseno ali to nije do astrologije vec onih koji se bave ovim poslom sto nakon osnovne simbolike pocnu drugima da rade karte.

Astrolog mora uloziti godine da bi razvio intuiciju uz poznavanje anatomije, fiziologije, psihologije i drugih nauka. To sto si radio radili su i Miletu Duporu, Sime mu podvalio horoskop svog magarca.

Mislio sam da si ozbiljniji. Ovde je preko 20 ljudi pisalo da su bili kod astrologa i da im je pogodjen detalj koji kriju i od sebe samih. Bilo je i drugacijih iskustava, da je omaseno ali to nije do astrologije vec onih koji se bave ovim poslom sto nakon osnovne simbolike pocnu drugima da rade karte.

Astrolog mora uloziti godine da bi razvio intuiciju uz poznavanje anatomije, fiziologije, psihologije i drugih nauka. To sto si radio radili su i Miletu Duporu, Sime mu podvalio horoskop svog magarca.

I Galilej je za mnoge bio neozbiljan kad je tvrdio da je zemlja okrugla.
O kakvim detaljima pricas?Treba astrolog da mi objasnjava nesto sto sam znam o sebi?ZAto ne predvidjaju buducnost kako treba,zasto fulaju u 99.9% svojih prognoza?Evo andji mi ovdje na Forumu astrologa koji ce da mi kaze sta sam zavrsio od skole?Koju skolu,koji smjer?
Dupor je pored ruznih Skorpija medju "ruzne " znakove ubacio Bikove(nije mogao protiv sebe,jbg,toliko je realan bio)KAda bi se zivot na planeti odvijao onako kako je to Dupor astroloski zamisljao,svaki dan bi smo imali 10ine samoubistava,toliko je imao "vedar" pristup zivotu.
U stvari je prepisao 90% onoga sto je mogao da procita kod "tradicionalista"(a znamo kakav su oni mracan i rigidni pogled imali na astrologiju,sto je bilo i u skladu sa "mracnim "vremenom u kojem su zivjeli),pa je sve to malo prekamuflirao u kao Modernu astrologiju.
KAda bi se vodio onim sto je pisao Dupor i kada bi zivo u skladu s atim,vjerovatno nebi vise imao volje za zivotom.
JA sa mislio da medjua strolozima ima realnih ljudi koji su svjesni nekih granica dokle astrologija moze da ide,a izgleda da su 90% budale,koji su jako osjetljivi na kritike prema ssebi,i onome sto su "naucili"(valjda im zao izgubljenog vremerna),a ni sami sebi prakticnim primjerima ne mogu da dokazu vjerodostojnost onoga sto tvrde.

Poslednja izmena:
Dupor je pored ruznih Skorpija medju "ruzne " znakove ubacio Bikove(nije mogao protiv sebe,jbg,toliko je realan bio)KAda bi se zivot na planeti odvijao onako kako je to Dupor astroloski zamisljao

Sto je pisao za bikove statistika je dokazala.

Lepi: Blizanci, Devica, Vaga, Vodolija, 0 - 15 Strelca. Ruzni: Bik, Rak, Jarac.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?y...&nav_id=708545

Gvinet Paltrou - Vaga
Keri Vasington - Vodolija
Amanda Sifrid - Strelac
Zoi Desanel - Jarac
Dzejn Fonda - Strelac
Dzenifer Lorens - Lav
Keli Roland - Vodolija
Hali Beri - Lav
Dru Balimor - Riba
Pink - Devica

Od njih deset, sest devojaka nose jedan od cetiri znaka lepote koja su data a to je vise od 50%.
http://www.svetplus.com/vesti/18669/...a-svetu-(foto)

Monika Beluci - Vaga
Eva Mendes - Riba
Andjelina Dzoli - Blizanac
Dzesika Alba - Bik
Klaudija Links - Blizanac
Adrijana Lima - Blizanac
Sarliz Teron - Lav
Naomi Kembel - Blizanci
Sakira - Vodolija
Hejdi Klum- Blizanac
Dzenifer Lopez - Rak
Hilari Duf - Vaga
Skarlet Johanson - Strelac
Rihana - Riba
Ajsa - Skorpija
Hali Beri - Lav
Nikol Sercinger - Rak
Penelopa Kruz - Riba
Alesandra Ambrosio - Ovan
Rozalija Dovson - Blizanac

Od dvadeset najlepsih devojaka deset je znakova koji nose lepotu a to je 50 %.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...a_titleholders

Nina Davuluri - Bik
Didra Davn - Rak
Debi Turner Devica
Greta Karlson - Blizanac
Vanesa Vilijams - Rak
Filiz Dzordz - Rak
Ana Mobli - Vodolija
Li Meriveter - Blizanac
Bes Majerson - Rak
Margaret Morgan - Lav

Od deset devojaka mis Amerike cetiri nose lep znak, cetiri ruzan, a dve ostale. Kako horoskopskih znakova ima 12 opet tvrdnja o lepim znakovima i ruznim pije vodu jer je odnos 33% na prema 66% ili cetiri znaka lepote na prema osam ostalih
http://www.zezas.me/2010/11/sve-misi...1990-2010.html

Ninibet Beatris Lil Himenez – Strelac
Julija Aleksandrovna Kourockina – Lav
Lisa Hana– Devica
Aisvarija Rei – Skorpija
Zakelin Agilera - Skorpija
Irena Skliva – Ovan
Dijana Hejden – Bik
Linor Abargil – Vodolija
Jukta Mukej– Vaga
Prijanka Copra– Lav
Agbani Darego– Strelac
Azra Akin – Strelac
Rozana Dijana Dejvison– Ovan
Marija Hulia Mantila – Rak
Unur Birna Vilhjalmsdotir– Blizanci
Tatana Kucarova – Jarac
Zang Zilin – Ovan
Ksenija Sukinova – Devica
Kaijan Aldorino – Devica
Himena Navarete - Riba

Od dvadeset misica sveta osam ih nosi najlepsi znak, tri ih nosi jedan od znakova ruznoce, ostalih devet ostala cetiri.

Kad sve uporedimo,dobijamo i vise nego ocigledno da cetiri lepa znaka (Blizanci, Vaga, Devica i Strelac 0 -15) po svim svetskim izborima lepote nosi preimucstvo nad ostalim znacima. Od najlepsih devojaka, njih 32 nosi jedan od cetiri najlepsa znaka, 18 je pod druga cetiri, a samo 10 lepotica je pod znacima koji nisu lepi.

O kakvim detaljima pricas?Treba astrolog da mi objasnjava nesto sto sam znam o sebi?

Ako znas koji ispitni rok je bolji za odredjen predmet, junski/septebarski, kada je najpovoljnije izaci pred maticara, useliti se u novu kucu, konkurisati.... ok, svaka cast.

A jes li ti svjestan cinjenice da je ljepota u ocima posmatraca,i da postiji ogroman broj ljudi na planeti,koji se nisu istakli u javnom zivotu,i koji realno izgledaju mnogo bolje od ovih koje si nabrojao?Koliko ima prelijepih zena koje je stid da se pojave na takvim takmicenjima.
Po meni su zene Bikovi uz VAge i Ribe ubjedljivo najprivlacnije od svih,sto je i logicno kada uzmemo u obzir da Venera ima najjace dostojanstvo u ova 3 znaka,ali to Duporu,fanaticnom Skorpionu nije odgovaralo.
Ove nabrojane zato mozes da stavis u domen uspjesnosti,i mozes medju njima da napravih paralelu,i ocijenis ko po tebi izgleda bolje od koga.

Stio se tice Strijelcerva npr,odgovorno tvrdim,da sam upoznao mnogo veci broj atraktivnih i lijepih Strijelica cije je Sunce iza 15 stepena toga znaka,nego u prvoj polovini.(naravno da samo Sunce ne opisuje neciji izgled)
Pa Dupor kada je pricao o ljepoti znakova,nije mislio na izgled zena samo,vjerovatno je razmisljao o izgledu inace,pa su kao muskarci Skorpije vrlo cesto karikature od ljudi(Minimax,HAlid Beslic,Aca Lukas,Milan MAcvan,Danny De Vito,Roberto Benini,Ekrem Jevric :D itd)
Primjetices i kod zena Skorpija da rijetko imaju zenstven izgled,da se radi o jakom kostima lica,jacem nosu,vilici,pa cak i kada je sve na svom mjestu,opet tu nedostatak zenstvenosti donosi slab polozaj Mjeseca i Venere u ovom znaku(Marja Serifovic,Judy Foster,Meg Ryan,Demi Moor)
Jarcice su tom pogledu slicne,mada sam ja npr lud za ovom Jarcicom(valjda je Ve u Ribama smeksava),isto kao sto mnoge Skorpije spasava Ve u susjednoj VAgi(Grace Kelly npr)

Evo sta kazu u ovom textu o astrologiji

"Neki od ljudi koji su dali važne doprinose ranom razvoju znanosti bili su upleteni u astrologiju, primjerice izradu horoskopa po narudžbi. To astrolozi danas posebno ističu i ponosno svrstavaju u svoje redove primjerice Kopernika, Keplera, Galilea i Newtona. To izgleda apsurdno samo ako se izvuče iz povijesnog konteksta. Osim toga, izraditi horoskop ne znači nužno i vjerovati u njega. Johannes Kepler je, od navedene četvorice znanstvenih velikana, izradio najviše horoskopa. No taj isti Kepler se, u svojem djelu Tertius Interveniens, o astrologiji izrazio kao o “glupavoj pokćerci astronomije ... jezovitoj praznovjerici ... majmunskoj igri vračanja”. Taj dio priče o Kepleru astrolozi redovito gurnu pod tepih."

Sta ce mi astrolog govoriti kad cu izaci na ispit,izacicu kad naucim gradivo i kada je rok za ispit.Astrologija je danas postala samo unosan biznis i nista vise od toga.Odgovorno tvrdim da mi nikada ni jedan astrolog nista nije predvidio kako treba,a gledali su mi kartu mnogi.

Ponavljam,da nebi bio pogresno shvacen,svako ima pravo da na astrologiju gleda kako zeli.

Back