Tri znaka stvorena za ulogu vernog muža

Pa experimentisi, testiraj :mrgreen: a dovoljno je da pitas za rodjendan i vrijeme rodjenja, ako znaju :D
"Ćao ja sam *****. Ne, ne moraš govoriti ime, već samo kad si rođen , i u kom mestu , a u koje vreme? Neeeeee, nisam inspektor, često radim popis stanovništva pa mi je to profesionalna deformacija. Jaoooooo jarac..... svašta nešto u blizancima ,.... žurim..... " :zcepanje:

"Ćao ja sam *****. Ne, ne moraš govoriti ime, već samo kad si rođen , i u kom mestu , a u koje vreme? Neeeeee, nisam inspektor, često radim popis stanovništva pa mi je to profesionalna deformacija. Jaoooooo jarac..... svašta nešto u blizancima ,.... žurim..... " :zcepanje:
Pa neces tako otvoreno, izokola ,a ti si ono Ovan, ne moze nista izokola :hahaha:

Biku cesto neka licna planeta pobjegne u susjednog Blizanca, konjukcije su najace, probaj, mozda ce njemu mnogo znaciti a tebi nece nista da skodi :mrgreen:

:aha:možda izmisle uskoro još neki znak....
baš je mali izbor
Astrologija tropska, ova kojom se najveci procenat astrologa danasnjice bavi se zasniva na polozaju planeta od prije 2000 godina, ako bi u obzir uzeli stvarne polozaje planeta u sazvjezdjima, ako bi se bavili sideralnom astrologijom, dobili bi planete 24, 25 stepeni na ranijim stepenima ili u prehodnim znakovima.

Ti bi npr bila Riba, ja bi bio Strijelac, sto znaci da dodavanje tih novih znakova u tropskoj astrologiji ne bi nista bitno promijenilo.
Ni sazvjedja nisu ista, velicinom, sazvjezdje Djevice je mnogo vece od sazvjedja Ovna, ali u astrologiji to nista ne znaci ....

Poslednja izmena:
Astrologija tropska, ova kojom se najveci procenat astrologa danasnjice bavi se zasniva na polozaju planeta od prije 2000 godina, ako bi u obzir uzeli stvarne polozaje planeta u sazvjezdjima, ako bi se bavili sideralnom astrologijom, dobili bi planete 24, 25 stepeni na ranijim stepenima ili u prehodnim znakovima.

Ti bi npr bila Riba, ja bi bio Strijelac, sto znaci da dodavanje tih novih znakova u tropskoj astrologiji ne bi nista bitno promijenilo.
Ni sazvjedja nisu ista, velicinom, sazvjezdje Djevice je mnogo vece od sazvjedja Ovna, ali u astrologiji to nista ne znaci ....
Ok. Onda bih ja bila Riba - Rak a ne Ovan - Lav.
Ja nemam nijednu osobinu ni ribe , ni raka . Sem što sam dobrica :zkez: i emotivna (prema životinjama)

Ok. Onda bih ja bila Riba - Rak a ne Ovan - Lav.
Ja nemam nijednu osobinu ni ribe , ni raka . Sem što sam dobrica :zkez: i emotivna (prema životinjama)
Ja se pronalazim donekle u oba opisa, ovako sam Jarac ascedent Strijelac, sa Mjesecom u Skorpijskoj 8 kuci, po sideralnoj sam Strijelac podznak Skorpija sa Mjesecom u Raku( mozda je jedino Mjesec ne uklapa), a po Djotisu je Mjesec najvazniji, oni vise poklanjaju paznje unutarasnjem dusevnom svijetu pojedinca, zapadna astrologija vise vanjskom i materijalnom ....

Ja se pronalazim donekle u oba opisa, ovako sam Jarac ascedent Strijelac, sa Mjesecom u Skorpijskoj 8 kuci, po sideralnoj sam Strijelac podznak Skorpija sa Mjesecom u Raku( mozda je jedino Mjesec ne uklapa), a po Djotisu je Mjesec najvazniji, oni vise poklanjaju paznje unutarasnjem dusevnom svijetu pojedinca, zapadna astrologija vise vanjskom i materijalnom ....
ja se ne uklapam u ovo drugo nikako : vidi se da sam ovan-lav sa mesecom u jarcu
iako smatram đotiš preciznijim od zapadne astrologije, ali kroz znake ne vidim tu sebe

ja se ne uklapam u ovo drugo nikako : vidi se da sam ovan-lav sa mesecom u jarcu
iako smatram đotiš preciznijim od zapadne astrologije, ali kroz znake ne vidim tu sebe
I ja se vise pronalazim u zapadnoj astriologiji, mada je i ona nedorecena, kada se uzmu u obzir razliciti sistemi kuca, od sistema cijeli znak- kuca, sistema jednakih kuca od 30 stepeni pocevski od stepena ascedenta, ili Pa
lacidusa koji zapadna astrologija najcesce koristi. dobiju se razlititi polozali planeta po kucama.
Po Placidusu mi je Jupiter kao vladar karte u 5 u Biku , znaci mladalacke ljubavi, predbracne veze, i jesam se 90% lozio na zenske Bikove,i jesam se dugo bavio sportom ( 5 kuca) plus sto mi je i Fortuna u 5 u Biku, nikako ne mogu da je stavim u 6 kucu, sto bi bila po sistemu cijelih kuca znakova, niti Mars, Merkur i Sunce mogu da stavim u 2 kucu, posto nisam materijalista ni praktican ni najmanje, po Placidusu su u 1 kuci, tu se pronalazim.

Ti imas vjerovatno jaku osobnost, malo veci stepen tvrdoglavosti, malo raskoraka izmedju svijesti i emocija itd...

Poslednja izmena:
Nisam proučavala, jer nisam mislila da je bitno. Pre niko nije spominjao vertex i fortunu
Znam da je Vertex posebno bitan u sinastrijama i da predstavlja sudbinske preokrete u zivotu, susrete sa sudbinski odredjenim osobama, da je Hiron tacka koja pokazuje sta treba da " lijecimo" u zivotu, a Fortuna je logicno arapska tacka srece.

I moja je u Biku u 5 polju.

Znam da je Vertex posebno bitan u sinastruijama i da predstavlja sudbinske preokrete u zivotu, susrete sa sudbinski odredjenim osobama, da je Hiron tacka koja pokazuje sta treba da " lijecimo" u zivotu, a Fortuna je logicno arapska tacka srece.

I moja je u Biku u 5 polju.
Hvala na objašnjenju
Mislim da u prvoj karti koju su mi radili, nije bilo fortune i vertexa. Tad nije bilo programa i crtalo se ručno.

Back