Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

Screenshot_20230610-002156~2.png

Данас на послу колега проверава ниво уља у мотору аутомобила и ја му кажем уље ти је испод минимума и требаш да доспеш ,а он каже да немам појма и да је то до максимума. Убеђујем га да је то испод минимума и да је опасно( јес да немам неко знање из аутомеханике али имам елементарно јер сам по професији аутомеханичар) и тако пар пута убеђивања одустанем јер видим да је тврдоглав..и само му кажем са срећом.

Данас на послу колега проверава ниво уља у мотору аутомобила и ја му кажем уље ти је испод минимума и требаш да доспеш ,а он каже да немам појма и да је то до максимума. Убеђујем га да је то испод минимума и да је опасно( јес да немам неко знање из аутомеханике али имам елементарно јер сам по професији аутомеханичар) и тако пар пута убеђивања одустанем јер видим да је тврдоглав..и само му кажем са срећом.
Treba cela boca

Koliko treba pameti da složiš reč od četiri slova“: Saobraćajni znak iz Niša zbog kog se smeje ceo internet​

„Ko to tamo crta i postavlja koješta po ulicama“, pitaju se građani Niša nakon oznake na kolovozu koja je neispravno napisana, a koja je upravo zbog toga završila na društvenim mrežama.

Svi grešimo, samo ne završe svačije greške na društvenim mrežama , a kada se to već desi, ljudi mahom prokrenu na šalu.

U ulici Nikole Kopernika u Nišu umesto oznake „STOP“, na kolovozu je osvanuo natpis „STPO“.
Screenshot_20230630-074433~2.png

Back