Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.517
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozemo i od tepiha ko Indijci onomad.
Pa ne bilo kog, neki su baš zahtevni. Ali recimo Pikaso (čini mi se da to imaš?) je baš prost za to., ništa namerno , slučajni izbor , mogao sam da napišem ime bilo kog automobila
Treba cela bocaДанас на послу колега проверава ниво уља у мотору аутомобила и ја му кажем уље ти је испод минимума и требаш да доспеш ,а он каже да немам појма и да је то до максимума. Убеђујем га да је то испод минимума и да је опасно( јес да немам неко знање из аутомеханике али имам елементарно јер сам по професији аутомеханичар) и тако пар пута убеђивања одустанем јер видим да је тврдоглав..и само му кажем са срећом.
A jel ima lampa da obasja papucice u mracnim uslovima
Vidim 2 plava bentlija prekjuce reko sta je ovo zlatno dobaJel ovo kod nas? Juče sam ga vido u centru
Moze da se izvede samo se ulazi pod bas vecim uglom i onda se mota skroz da se ispravi ili dok ga ne ispravi.Pogledajte prilog 1369290
definitivno nameštaljka ili fotošop
misliš da se napravi šestar, moguće , vidiš na to nisam pomislioMoze da se izvede samo se ulazi pod bas vecim uglom i onda se mota skroz da se ispravi ili dok ga ne ispravi.
A izlazak mota se pun i da jak gas.