Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel se seca neko crtanog cipelici? :D
uvek me nervirao onaj aljkavi klovn, a naravno najbolji lik mi je bio onaj oficir sto kosi travu pod lenjir sve onako :D
a aljkavac je ekvivalent mom bratu, uvek sam ja bio taj tako pedantan a on se glupirao ko dee dee kod dextera u laboratoriji

...pa ćeš ceo život čak i kući da sklapaš kocku, ženi sviraš povečerje, decu terati da rade sklekove...:lol: :per:

Poslednja izmena:
Samo za stanovnike pdf-a "Automobilizam"...

get_img

...pa ćeš ceo život čak i kući da sklapaš kocku, ženi sviraš povečerje, decu terati da rade sklekove...:lol: :per:

haha ma nije stvar u mojoj satro gvozdenoj disciplini,
nego zasto je je8eni klovn njega morao da poprska po faci iz onog cveta? z:((
to je cisto da bi ga iritirao, i sam cin zelje za iritiranjem nekoga mene iritira z:)
tako je i mene brat maltretirao iz ciste zelje za maltretiranjem i isprobavanjem novih cak noris poteza sa tv-a.

Dobro, ali...
...kako da ove silne oznake pretočim u kratku reč, a da ta reč vodi ka tom mestu...? Mislim o'k to sa URL-om i sve...al šta...rename pa url ili...? Gde se tu meće url...? Jel se nešto prepravlja...?
Mislim...kapiranje takvih stvari mi je oduvek bilo jača strana...:rumenko:

Poslednja izmena:
dovla: ...
- ma to te ona kao shatro sluchajno ... jao ko uvod u dobar talijanski nicpor iz 80tih ... me skuzi vas naguzi itd... milf ...
- nego lepo ti kaze ... ako je ovakva ko na slici ... datju ti ja sajlu za vuchu ... nego si ti siguran da je bila teta? mozda je bio chika ...

sgn:
- pa ni dovla ih ne skuplja na ulici ... one njega pokupe .. al prvo mu odvale kantu .. hocu reci fiat-a ...
- a to za ves ... pa pitaju tamo ... :)
- cipelici .. jao bre... vreme je tebi za vojsku ...
- ako već vučeš tu farbu i skele ... aj meni okreči sobu :)
- ja imam 10 god mladjeg buraza koji je veći, viši itd od mene ... ali čudo šta poluga sa njegovim zglobom ili šakom uradi po pitanju argumenta ...

canada:
- o canada o canada ...
- skupshtinski deo foruma .. skroz bezveze :) ...
- jel te tvoje drugarice naplaćuju po satu, snošaju ili sudaru ( i dal se doplaćuje za domaće automobile ..fiat )...

dovla: ...
- ma to te ona kao shatro sluchajno ... jao ko uvod u dobar talijanski nicpor iz 80tih ... me skuzi vas naguzi itd... milf ...
- nego lepo ti kaze ... ako je ovakva ko na slici ... datju ti ja sajlu za vuchu ... nego si ti siguran da je bila teta? mozda je bio chika ...

sgn:
- pa ni dovla ih ne skuplja na ulici ... one njega pokupe .. al prvo mu odvale kantu .. hocu reci fiat-a ...
- a to za ves ... pa pitaju tamo ... :)
- cipelici .. jao bre... vreme je tebi za vojsku ...
- ako već vučeš tu farbu i skele ... aj meni okreči sobu :)
- ja imam 10 god mladjeg buraza koji je veći, viši itd od mene ... ali čudo šta poluga sa njegovim zglobom ili šakom uradi po pitanju argumenta ...

canada:
- o canada o canada ...
- skupshtinski deo foruma .. skroz bezveze :) ...
- jel te tvoje drugarice naplaćuju po satu, snošaju ili sudaru ( i dal se doplaćuje za domaće automobile ..fiat )...

Ma dzabe bre!
Pa da smo neke dobre ribe ne bi visile u skupstinskoj kafani z:mrgreen:

Е момци... ај' мојне да сте прости тако према девојкама... мислим оно... шатро гистро будимо бар мало култивисани... ваља се :)

@ДЛОА
(урл=линк)оно што хоћеш та се појави у посту(/урл)

Дакле уместо облих користиш угласте заграде и уместо ћирилице пишеш латиницом. Такође, следећи пут кад ти не буде јасно како је неко кодирао нешто цитирај га па простудирај како је шта написао ;) То ти је ефикасније него да ти ми објашњавамо :)

@Црв
Имала је пинк телефон :lol: значи прилично је женско :) И баш ти хвала што си ми појаснио те ''животне'' ствари никад не бих сконтао сам :P

@СИГ
Што си ба тако љубоморан... па буди једном човек па признај да сам баја овде... па реално све женско што дође на овај пдф дође због мене :P

@СИГ
Што си ба тако љубоморан... па буди једном човек па признај да сам баја овде... па реално све женско што дође на овај пдф дође због мене :P
ja ne mogu da budem covek, da se snizavam to mi je ispod casti z:mrgreen:
pa prelistaj nazad pa vidi sta sam rekao o tebi, mesto sto lajes tu z:)
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8583438&postcount=6935

@avetinjo
vidis zaboravio sam da se ti (zvanicnoz:lol:) bavis tim stvarima,
ajde nesto da sredimo tu preko veze, ispod ruke, na grbu,
za taj jupol :D

@ДЛОА
(урл=линк)оно што хоћеш та се појави у посту(/урл)

Дакле уместо облих користиш угласте заграде и уместо ћирилице пишеш латиницом. Такође, следећи пут кад ти не буде јасно како је неко кодирао нешто цитирај га па простудирај како је шта написао ;) То ти је ефикасније него да ти ми објашњавамо :)

:ok:. Srce si...
Aj da probam...ovo je ionako spam mesto...

Dobro, ali...
...kako da ove silne oznake pretočim u kratku reč, a da ta reč vodi ka tom mestu...? Mislim o'k to sa URL-om i sve...al šta...rename pa url ili...? Gde se tu meće url...? Jel se nešto prepravlja...?
Mislim...kapiranje takvih stvari mi je oduvek bilo jača strana...:rumenko:

Upišeš reč koju želiš, markiraš je, onda klik na
createlink.gif
, otvori se polje u koje kopiraš link, pa OK...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back