Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene ljuta...dunja, šljiva...svejedno...
hand09.gif

Poslednja izmena:
За мене, вожња аутоматика је занимљива мало чисто да ме мине жеља, али да возим стално то јок! Стари је једно време имао службеног Акорда који је био аутоматик... било ми је занимљиво првих 200км а после сам почео са се смарам... недавно сам од једног пријатеља возио А3 исто аутоматик неких 50ак км и таман ми... није ми било потребно ни метар више јер би ме сморило...

Pa to ti kažem...manuel je zakon...možda nekome ko je naviko da lenčari rukama...ali meni je desna zadužena za ručicu menjača...
Kada ne bi bilo potrebe za ručnim menjanjem brzina, ruka ne bi znala šta će...
eye-03.gif

idemo stric i ja sa mora pre 4 god, zju tolko proslo,
i sad on kaze:
on: "medjede, de izvadi mi jos jedan sendvic"
sig: "ebote sto ih jedes tolko medjedino potamanic'mo ih do prijepolja sve"
on: "haha pa ne znam stac' s' rukama"
sig: "sad bit' rek'o sta"
on: "a ja bit' onda reko da mi to ti uradis"

:hahaha:

dovla: šta se valja?

sgn: verovao il ne wrm nije od worm ... nešto je totalno drugo i ne nije me smorio automatik .. totalno mi se svidja... levu nogu odmaram ... samo dodajem gas a ono ide ...ili oduzimam gas kad hotju da ide sporije .. totalna relaksacija ... :) kad hotju lagano da krene samo pustim kočnicu i on sam lagano krene .. kad sam na uzbrdici sve pustim a on neide nazad itd... skroz je dobro :) ...

dovla: pa šta ima da ti bude zanimljivo .. prevezeš se od tačke A do tačke B ... mislim ok ako ti je auto ono alterego ili nešto slično (jel ga ljubiš za laku noći i pojačaš mu grejanje u garaži) ...

dloa: pa sad kad samo jednom rukom voziš, zapravo desnom mozeš da joj ideš po rubu gaćica i slično ... :) ...

e da i svima jedna info ... automatik uopšte nije ‚‚ko mrtav konj‚‚ na mom autu ... znači vozio sam i bmw sa automatikom .. huh :) ... znači ... na nekim krševima starim ok možda mu treba dok skapira papučicu gasa itd... ali kod mene je baš super brza reakcija i uvek izvali šta sam hteo koji manevar ..
znači uopšte nije trom ako neko to misli ... a da nepričamo da kad hoćeš možeš da ga potpišeš i napred i nazad ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back